![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-23 20:18:33
(#31528) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-23 20:17:28
(#31527) What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-01-23 20:16:24
(#31526) B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Jó jó, elsimerem,hogy jó zenekar. De számomra az örök etalon, a megbontahtatlan alap, a rockművelődés alapköve akkoris ez marad: [Link]
Mert a Tankcsapda és Én örök és elpusztíthatatlan
Mert a Tankcsapda és Én örök és elpusztíthatatlan
![](/var/images/emotions/16.png)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Jó magyar embör ismeri a Disztraktort
![](/var/images/emotions/14.png)
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Erről a barátom bátyjának a zenekarának a neve jutott eszembe. Hortobágy Hardcore Crew. Beteg.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
A világ legütősebb zenekara a Korpiklaani. Ez tény. Ha meg olyan kell, ami leszedi a fejed, akkor norvég black metal. Mayhem, pl.
Vagy Deicide pl., de ez már tényleg kellemetlenül hányós-hörgős.
Souichiro: Disztraktor... Alapmű. Szeretlek.
Vagy Deicide pl., de ez már tényleg kellemetlenül hányós-hörgős.
Souichiro: Disztraktor... Alapmű. Szeretlek.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-01-23 20:12:17
beküldve: 2010-01-23 20:06:27
(#31519) Valamit ami olyan hörgős és zúzós h szétesik tőle a fejem lécci... komolyan nem tom mi tört rám...
most ezt hallgattam[Link] XD
ahh kényeztetés a lelkemnek : [Link]
most ezt hallgattam[Link] XD
ahh kényeztetés a lelkemnek : [Link]
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-23 20:08:51
beküldve: 2010-01-23 20:02:46
(#31518) Nesze nektek metál:
[Link]
Am sztem inkább hallgassatok Lordit,mint Hokizó fotelt,Peking Kempinget,tokaji panziót xD Tokio Hotel,na.
[Link]
Am sztem inkább hallgassatok Lordit,mint Hokizó fotelt,Peking Kempinget,tokaji panziót xD Tokio Hotel,na.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Te zseni vagy. Nekem most sürgősen cd-i Zelda youtube poopokra van szükségem.
Ehh, nem tutam, hogy a Lordi ciki. Van 3 szám amit meghallgatok, kész.
Műveljetek metálból, megállt a tudományom a Nájtvisnál, Symphony Xnél meg Rhapsodynál. Plusz még egy kis Kamelot.
Ehh, nem tutam, hogy a Lordi ciki. Van 3 szám amit meghallgatok, kész.
Műveljetek metálból, megállt a tudományom a Nájtvisnál, Symphony Xnél meg Rhapsodynál. Plusz még egy kis Kamelot.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-01-23 20:04:00
nem kifejezetten heavy metal, de azért szeressük[Link]
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-01-23 20:01:52
beküldve: 2010-01-23 19:58:26
(#31515) A matekmegoldására gondoltam... engem ezzel ki lehet űzni a világból. Meg Batmannal és Pókemberrel, valamint Vasemberrel. Gyűlölöm őket, szarok, ellentmondást nem tűrök. A Twilightról szintén ez a véleményem, a film és a könyv is maga az értelmi gyász, nem is értem unokanővérem és az anyja mért rajong érte, kb annyi értelme van mint Batman szerkóján a megformázott mellbimbóknak. A B'z nem is rossz, most hallgatok bele először, de most valami ütősebb kell. Ajánlgatni most lehet. Nightwish mode on.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Valószínű tényleg a Tanárúr bal füle a gond, ez a'la nature, klip nélkül is hallgathatatlan. Ráadásul nekem még ez is beugrott róla, szóval tényleg elcseszte a napom.
Exiled: A Lordi a finn metál szégyene. Vagyis inkább az a szégyen, hogy a legtöbb helyen heavy metalnak hívják azt, amit játszanak.
Exiled: A Lordi a finn metál szégyene. Vagyis inkább az a szégyen, hogy a legtöbb helyen heavy metalnak hívják azt, amit játszanak.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute