Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-23 23:37:33
(#31558) jelen. váó, AiC még nem is hallgattam! nagyon tetszik:) Én most Wagnert hallgatok
Te is Messiah-zol? Végre valaki
Te is Messiah-zol? Végre valaki
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-23 23:38:06
Őket szeretem! Többek között ezért: [Link], meg a Messiah játék háttérzenéjéért.
Ha véletlen már belefáradtatok volna a hörgős-hányós metálba, itt van egy kicsit más: [Link]
Ha véletlen már belefáradtatok volna a hörgős-hányós metálba, itt van egy kicsit más: [Link]
Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy létezik-e még olyan ember, aki mindegyik linket megnézi.
beküldve: 2010-01-23 22:21:04
(#31556) Bűnöző horoszkópXD
Bika (Taurus) (április 21-tôl május 20-ig) Kiegyensúlyozott, a keze nyugodt. A bikák a legjobb mesterlövészek és mackósok, ráadásul gyakran rendelkeznek abszolút zenei hallással, ami nemcsak a zenekari árokban, de a számkombinációs trezorok kinyitásánál is nélkülözhetetlen adottság. A megszerzett pénzt nem herdálja el, inkább a családjára költi. Nem iszik, nem dohányzik, ideális családapa lenne, csak sajnálatosan a foglalkozása éjjelente gyakran elszólítja otthonról. Túlzott féltékenysége viszont nem egyszer sodorja bajba. Az élete párját szinte a tulajdonának tekinti és ha valaki ot el akarja venni tole, ezért még ölni is képes.
Bika (Taurus) (április 21-tôl május 20-ig) Kiegyensúlyozott, a keze nyugodt. A bikák a legjobb mesterlövészek és mackósok, ráadásul gyakran rendelkeznek abszolút zenei hallással, ami nemcsak a zenekari árokban, de a számkombinációs trezorok kinyitásánál is nélkülözhetetlen adottság. A megszerzett pénzt nem herdálja el, inkább a családjára költi. Nem iszik, nem dohányzik, ideális családapa lenne, csak sajnálatosan a foglalkozása éjjelente gyakran elszólítja otthonról. Túlzott féltékenysége viszont nem egyszer sodorja bajba. Az élete párját szinte a tulajdonának tekinti és ha valaki ot el akarja venni tole, ezért még ölni is képes.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Tök jó,érzem,hogy ma nem fogok sokat aludni Ebből adódóan egy komment erejéig még visszatértem xD
OMG! Kígyó ízű fagyi. Ittadakimasu!
Mi ez,Metal Gear Solid: Snake Eater?
Hát gyerekek,amikor én azt a cikket a Mondoban megláttam,azonnal megindult bennem valami (blahhh) xD
Ez vmi gusztustalan! De ínyenceknek bátran ajánlom
OMG! Kígyó ízű fagyi. Ittadakimasu!
Mi ez,Metal Gear Solid: Snake Eater?
Hát gyerekek,amikor én azt a cikket a Mondoban megláttam,azonnal megindult bennem valami (blahhh) xD
Ez vmi gusztustalan! De ínyenceknek bátran ajánlom
Nézze meg mindenki az Ichigo Mashimaro animét,nagyon ott van xD Valami eszméletlen jó!
Mostmár tényleg jóéjt!
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-23 21:45:37
(#31554) váááááá enni akarok !!!
bár a múltkor a rántott piócára voltam ráizgulva... anno láttam Receptklubban
bár a múltkor a rántott piócára voltam ráizgulva... anno láttam Receptklubban
Szerk: Gilje-sama 2010-01-23 21:56:57
ami mindent visz az a japán kígyó és marhanyelv ízű fagyi
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-01-23 21:41:59
(#31552) hallottam olyat is h már van hagyma ízű meg gulyásleves ízű fagyi is...
jóéjt!
jóéjt!
Szerk: Gilje-sama 2010-01-23 21:42:10
Ha arra járom egyszer és tegyük hozzá nyáron,akkor tutira beugrom mindkét helyre
Most meg ugrom egyet és megvaccsolok egy darab Ichigo Marshimaro részt,a fagyiról most hirtelen eszembe jutott xD
Gúten jóéjt mindenkinek!
Most meg ugrom egyet és megvaccsolok egy darab Ichigo Marshimaro részt,a fagyiról most hirtelen eszembe jutott xD
Gúten jóéjt mindenkinek!
A főiskla hésó bejáratánál kijössz, balra fordulsz és az utca végén ott van.
Mondjuk tény,hogy a szőke jó, de a LEGESLEGJOBB FAGYIK a Csucsuban vannak. De mint cukrászda, a Szőke mindent visz :P
Ó, meg emlékszem, Kőszegen volt egy nagyon jó kis hely, ahol ooolyan fagyikelyheket csináltak... nyammm
Mondjuk tény,hogy a szőke jó, de a LEGESLEGJOBB FAGYIK a Csucsuban vannak. De mint cukrászda, a Szőke mindent visz :P
Ó, meg emlékszem, Kőszegen volt egy nagyon jó kis hely, ahol ooolyan fagyikelyheket csináltak... nyammm
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-01-23 21:33:59
(#31549) ÁÁÁ, a soltvadkerti Korona Cukrászda a legjobb Mo-n
Szerk: Gilje-sama 2010-01-23 21:34:15
Mi-hol-merre?
Am Hódmezővásárhelyen tanultam meg vezetni Remélem az elgázolt gyalogosok jobban vannak már így 4 év elteltével xD
A hódmezővásárhelyi Szőke cukrászda a Szőke fiatal eladóival a VILÁG LEGJOBB FAGYIZJÓA ÉS CUKRÁSZDÁJA!
Az is jó ^.^
Csongrádon,Óvárosi fagyizóban,na ott finom fagyit adnak
beküldve: 2010-01-23 21:21:41
(#31545) hmm nem szeretem a fánkot... a fagyi a kedvenc édességem
A házi fánk a legjobb egyébként
Ennek a mai,21. századi változata pedig: bemégy a bótba,oszt megveszed készen xD
Ennek a mai,21. századi változata pedig: bemégy a bótba,oszt megveszed készen xD
Jajdeóóó,b@ssz@ a rezet a net már megint,ebből adódóan sz@rakodik az oldal is...
Szerk: Souichiro 2010-01-23 21:22:07