![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nekem meg ideje elmásznom az ágyba...
Jó éjszakát mindenkinek!
Gilje: Am. a webcam kép Fiszié. Én nem vagyok babaperverz. XD (Bár öröklés révén több, mint 100 különleges babám lett.)
![](/var/images/emotions/08.png)
Jó éjszakát mindenkinek!
Gilje: Am. a webcam kép Fiszié. Én nem vagyok babaperverz. XD (Bár öröklés révén több, mint 100 különleges babám lett.)
Szerk: Yaven 2010-01-25 00:24:21
beküldve: 2010-01-25 00:16:41
(#31587) Jó cp
És a webcamodat is kiszúrtam
Asszem nekem is ideje elmásznom a Saturnba, ott úgyse jártam még... na mindegy, majd jövőhéten, holnapra - mára - Meido van betervezve
![](/var/images/emotions/14.png)
![](/var/images/emotions/16.png)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Fatal Frame
Kösz a címet! Megpróbálom leszedni, bár nagyon parázom tőle.
![](/var/images/emotions/20.png)
Gilje: American McGee's Alice-t nagyon vágjuk mifelék, mi több Mondoconon Fiszivel és Fenannal abból öltöztünk be.
[Link]
alister: 576 Kbyte üzletekben most mindkét része kapható.
![](/var/images/emotions/19.png)
Szerk: Yaven 2010-01-25 00:11:55
óramechanikus hangulatban vagyok...
az milyen?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-25 00:00:11
(#31583) az milyen?
végre megjelent magyarul a Syberia II.
Neked megvan az első része? Anno egy gamer újság mellé kijött a demója, amit rongyosra játszottam, de akkoriban nem voltak forrásaim a játékra, utána meg elfelejtődött a dolog, de most olyan óramechanikus hangulatban vagyok...Ha meg parás játék, akkor az Undying. Lövöldözős-hentelős, de NE játszátok sötétben. NE! Én szóltam...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-01-25 00:01:22
beküldve: 2010-01-24 23:42:06
(#31581) Évekkel ezelőtt láttam egy játékot, az Alice Csodaországban feldolgozásást. Témája szerint Alice-t egy szanatóriumban ápolják, és igyekszik kimenekülni a démonai fogságából, de ehhez újra alá kell szállnia Csodaországba, ami finoman szólva kicsit elborult az évek folyamán. Na én ebbe néznék bele, amúgy is szeretem a sztorit.
[Link]
jehejj most perverzeztek le a babás fórumon is! éljen!
[Link]
jehejj most perverzeztek le a babás fórumon is! éljen!
Szerk: Gilje-sama 2010-01-24 23:51:39
Fényképezni a Fatal Frameben kell. Két kiscsaj pedig a második részben volt, asszem.
A Fahrenheit is nagy jó, csak a végéig anno nem értünk el, mert haveromnak sikerült végighúznia a padlón a DVD-t, és meghalt szegény.
A Fahrenheit is nagy jó, csak a végéig anno nem értünk el, mert haveromnak sikerült végighúznia a padlón a DVD-t, és meghalt szegény.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-01-24 23:42:20
Silent Hill rémségből elég volt megnézni a videókat, para a köbön.
Egyszer láttam egy ijesztő játékok top 10-es listát, amiből az egyik játék látványvilága nagyon megfogott. 2 kislányra (talán japánok?) emlékszem, meg arra, hogy nem lövöldözni kellett, hanem fényképezni. Sajna a címét már nem tudom, de azt szívesen kipróbálnám (kora reggel játszva
).
Engem most a játszásba a Fahrenheit hozott vissza (másodszorra), meg az, hogy végre megjelent magyarul a Syberia II. Half Life-t holnap kezdem; már hiányzott a gyűjteményemből egy igazi kis hentelős játék.
![](/var/images/emotions/20.png)
Engem most a játszásba a Fahrenheit hozott vissza (másodszorra), meg az, hogy végre megjelent magyarul a Syberia II. Half Life-t holnap kezdem; már hiányzott a gyűjteményemből egy igazi kis hentelős játék.
Szerintem jelenleg nincs is nagyon más... Informatika témájú lapok biztos vannak még, de kifejezetten gamer beállítottságúak nem hiszem. Mondjuk utoljára két-három éve vettem ilyesmit, amikor még nagyban játszottam. Szépek is voltak azok az idők...
Amúgy meg Silent Hillezzetek! Annál jobb dolog nincs is. Én is azt akarok, csak sötét van, és félek, hogy félni fogok. Meg az utóbbi két napban kétszer vittem végig a második epizódot, elég volt belőle. Egy évre kigamerkedtem magam ezen a hétvégén.
Amúgy meg Silent Hillezzetek! Annál jobb dolog nincs is. Én is azt akarok, csak sötét van, és félek, hogy félni fogok. Meg az utóbbi két napban kétszer vittem végig a második epizódot, elég volt belőle. Egy évre kigamerkedtem magam ezen a hétvégén.
Tényleg be kéne fejeznem a nosztalgiázást itt fél éjfélkor. Azok a szép napok úgyse jönnek vissza soha.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Yaven hogy te mekkora marha vagy! ![](/var/images/emotions/14.png)
Köszönöm a bókot! *meghajol*
![](/var/images/emotions/12.png)
Ha már ennyi kocka van itt: valaki esetleg meg tudná mondani, hogy milyen magyar videojáték-magazinok vannak (nyomtatott formában)? Tudok eddig az 576 Kbyte-ról, a GameStar-ról, meg a PC Guru-ról.
beküldve: 2010-01-24 22:15:11
(#31576) 8DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Yaven hogy te mekkora marha vagy!
Pozitív értelembenXD Én most One Piece játékra vagyok nagyon ráizgulva, de valószínűleg egyhamar nem fogok még vele játszaniXD Bár most egy Saint Seiya is jólesne
Hungexpoban meg ismét csak egyetértünk
Yaven hogy te mekkora marha vagy!
Hungexpoban meg ismét csak egyetértünk
Szerk: Gilje-sama 2010-01-24 22:17:43
Nálam a Messiah-játék ezt jelenti:
![](http://i434.photobucket.com/albums/qq64/Gilje/jajLOVE.jpg)
Calecnek azért van 3 szeme, mert belőle egy készült az egész világon, tehát limitált, valamint ő egy kísértet
Hozzáteszem Memphis vérfarkas:)
![](http://i434.photobucket.com/albums/qq64/Gilje/jajLOVE.jpg)
Calecnek azért van 3 szeme, mert belőle egy készült az egész világon, tehát limitált, valamint ő egy kísértet
Ez a játék sem lehet rossz. Habár most inkább a gyilkolósra vagyok ráállva; végre megszereztem a Half Life 2-t.
![](/var/images/emotions/07.png)
Ööö...és amikor Calec becsukja 2 szemét, akkor átváltozik küklopsz kísértetté?
![](/var/images/emotions/12.png)
beküldve: 2010-01-24 22:05:30
(#31574) én is az vagyok