Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Találtam egy oldalt,na majd megpróbálom onnan megrendelni
Mindig is akartam egy ilyet,főleg,hogy megláttam vmelyik AnimeStars magazinban,onnantól meg pláne xD
Azért kösz a segítséget ^.^
Mindig is akartam egy ilyet,főleg,hogy megláttam vmelyik AnimeStars magazinban,onnantól meg pláne xD
Azért kösz a segítséget ^.^
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Bűnöző horoszkópXD
Bika (Taurus) (április 21-tôl május 20-ig) Kiegyensúlyozott, a keze nyugodt. A bikák a legjobb mesterlövészek és mackósok, ráadásul gyakran rendelkeznek abszolút zenei hallással, ami nemcsak a zenekari árokban, de a számkombinációs trezorok kinyitásánál is nélkülözhetetlen adottság. A megszerzett pénzt nem herdálja el, inkább a családjára költi. Nem iszik, nem dohányzik, ideális családapa lenne, csak sajnálatosan a foglalkozása éjjelente gyakran elszólítja otthonról. Túlzott féltékenysége viszont nem egyszer sodorja bajba. Az élete párját szinte a tulajdonának tekinti és ha valaki ot el akarja venni tole, ezért még ölni is képes.
Bika (Taurus) (április 21-tôl május 20-ig) Kiegyensúlyozott, a keze nyugodt. A bikák a legjobb mesterlövészek és mackósok, ráadásul gyakran rendelkeznek abszolút zenei hallással, ami nemcsak a zenekari árokban, de a számkombinációs trezorok kinyitásánál is nélkülözhetetlen adottság. A megszerzett pénzt nem herdálja el, inkább a családjára költi. Nem iszik, nem dohányzik, ideális családapa lenne, csak sajnálatosan a foglalkozása éjjelente gyakran elszólítja otthonról. Túlzott féltékenysége viszont nem egyszer sodorja bajba. Az élete párját szinte a tulajdonának tekinti és ha valaki ot el akarja venni tole, ezért még ölni is képes.
Khm...én is Bika jegyű vagyok XD
Ölni nem tudnék sztem...azt hiszem...XD
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
beküldve: 2010-01-24 21:58:17
(#31571) Itt Budapesten az Ázsia Bt.-ben biztos hogy van, de szerintem egy Skálában is találhatsz
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-24 21:54:25
(#31570) Valakinek van Maneki Neko-ja? És ha igen,akkor honnan sikerült beszerválnia? Esetleh idehaza hol lehet kapni?
Nálam a Messiah-játék ezt jelenti:
Babámból csak egy van. Memphisnek hívják, a háromszemű a barátnőmé Konkrét árakat nem mondok, 30 ezertől felfelé taksálnak. Nem fekszem rá, mert az ágyam másik felén alszik, és vigyázok rá. Ha valami komolyabb baja történne nem tom mi lenne velem azután, lehet röhögni nyugodtan
Calecnek azért van 3 szeme, mert belőle egy készült az egész világon, tehát limitált, valamint ő egy kísértet Hozzáteszem Memphis vérfarkas:)
Babámból csak egy van. Memphisnek hívják, a háromszemű a barátnőmé Konkrét árakat nem mondok, 30 ezertől felfelé taksálnak. Nem fekszem rá, mert az ágyam másik felén alszik, és vigyázok rá. Ha valami komolyabb baja történne nem tom mi lenne velem azután, lehet röhögni nyugodtan
Calecnek azért van 3 szeme, mert belőle egy készült az egész világon, tehát limitált, valamint ő egy kísértet Hozzáteszem Memphis vérfarkas:)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Talán a fahéj-narancs kombó jó még
Bár eddig csak joghurtoknál találkoztam vele xD
Bár eddig csak joghurtoknál találkoztam vele xD
beküldve: 2010-01-24 11:59:48
(#31567) Vicces, anya éppen csokis-narancsos sütit süt Úgy néz ki, hogy igen kapós az efféle ízkombincáció mostanában
Messiah: Ami képet mutattatok, az ismerős... valahonnan... egy gyermekkori emlékből... mind1, lusta vagyok emlékexni xD
Am meg nekem egyből a Dark Messiah of Might and Magic jutott eszembe, amit már régőta le akarok szedni, de csak most fogom, mert most lesz új videókártyám ^^
Messiah: Ami képet mutattatok, az ismerős... valahonnan... egy gyermekkori emlékből... mind1, lusta vagyok emlékexni xD
Am meg nekem egyből a Dark Messiah of Might and Magic jutott eszembe, amit már régőta le akarok szedni, de csak most fogom, mert most lesz új videókártyám ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Épp muffint sütök, ha érdekel valakit.
Már hogy ne érdekelne! Hiszen a süti a barátunk "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A muffin jó ^.^ Utoljára asszem szilveszterkor ettem.
Én még messze állok attól,hogy tudjak sütni,főleg muffint Bár férfi léttemre azért tudok ezt-azt főzni xD
Tuti jó férj lesz majd belőlem
Én is rajzolok így hobbi szinten,jelenleg egy Dogs fanartot készítek,Badou lesz majd ha sikerül még a nap folyamán befejeznem.
Én még messze állok attól,hogy tudjak sütni,főleg muffint Bár férfi léttemre azért tudok ezt-azt főzni xD
Tuti jó férj lesz majd belőlem
Én is rajzolok így hobbi szinten,jelenleg egy Dogs fanartot készítek,Badou lesz majd ha sikerül még a nap folyamán befejeznem.
Mobilra valaki nem tud jó kis animés témákat?
Mert már kezdem kicsit unni az Air Geareset
Szerk: Souichiro 2010-01-24 11:27:27
beküldve: 2010-01-24 10:24:01
(#31564) Jaj, a Messiah....vicces kis játék.
Épp muffint sütök, ha érdekel valakit. Csokis-narancsos, márványos muffint. Aztán nekilátok és folytatom valamelyik rajzomat. Vége a vizsgáknak, többé-kevésbé, halleluja.
Épp muffint sütök, ha érdekel valakit. Csokis-narancsos, márványos muffint. Aztán nekilátok és folytatom valamelyik rajzomat. Vége a vizsgáknak, többé-kevésbé, halleluja.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-01-24 10:24:52
Én először a Test Drive 6-ban hallottam ezt a számot, de a GTA Vice Cityben is ment az eredeti (merthogy ez egy Gary Numan feldolgozás). Úgy látszik mindenhol felhasználják.
Gilje: hehe, én másik Messiah játékra gondoltam, habár a te BL verziód sem lehet rossz.
Messiah az ez:
A babáiddal kapcsolatban: mennyibe kerültek kb? És az egyiknek miért van 3 szeme? És nem félsz, hogy véletlenül alvás közben ráfekszel, ő meg meghal?
Gilje: hehe, én másik Messiah játékra gondoltam, habár a te BL verziód sem lehet rossz.
Messiah az ez:
A babáiddal kapcsolatban: mennyibe kerültek kb? És az egyiknek miért van 3 szeme? És nem félsz, hogy véletlenül alvás közben ráfekszel, ő meg meghal?
Őket szeretem! Többek között ezért: [Link]
Behalok! Olyan ismerős zene ez,ja hát a GTA San Andreasban egy csomószor hallgattam,annyira jó.Meg mégegyszer behalok: ez Fear Factory lenne? Nem is tudtam...holtig tanul az ember
beküldve: 2010-01-24 07:01:01
(#31561) Mindenkinek (de főleg Hanonnnak): Bocs, hogy tegnap eltűntem, de az öcsém elbarmolta a gépet (kivégzése folyamatban).
Hanon: Felvettelek
Exiled: Pusztán az arányokról volt szó
Metál: svéd progresszív jóság (két kedvenc [Link] és [Link])
Többet is írnék, de zenei ízlésem (és így a műveltségem is) finoman szólva is mozaikos
Hanon: Felvettelek
Exiled: Pusztán az arányokról volt szó
Metál: svéd progresszív jóság (két kedvenc [Link] és [Link])
Többet is írnék, de zenei ízlésem (és így a műveltségem is) finoman szólva is mozaikos
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-23 23:57:56
(#31560) XD Memphis most is itt ül mellettem, vele alszom, és ha egyek valahova általában velem van a hullazsákjában. beszélgetünk és együtt gyűlöljük superment.
huhh. Absolute Obedience - Zettai Fukuju Merei, Enzai, aztán nemrég láttam egy olyat h Lucky Dogs, arra kíváncsi lennék, akkor PS2-es Saint Seiya, lassan nekiállok majd a Final Fantasy 1-2-nek, azzzztán... Szeretnék most egy Wii-t, mert arra van jó One Piece játék, egyszer Dragonicáztam is, de túl béna voltam... pedig hiányzik a karakterem és persze Messiah, az nagyon bejöttXD imádom Ryota-t!!!
köszi, majd meghallgatom őket
huhh. Absolute Obedience - Zettai Fukuju Merei, Enzai, aztán nemrég láttam egy olyat h Lucky Dogs, arra kíváncsi lennék, akkor PS2-es Saint Seiya, lassan nekiállok majd a Final Fantasy 1-2-nek, azzzztán... Szeretnék most egy Wii-t, mert arra van jó One Piece játék, egyszer Dragonicáztam is, de túl béna voltam... pedig hiányzik a karakterem és persze Messiah, az nagyon bejöttXD imádom Ryota-t!!!
köszi, majd meghallgatom őket
Szerk: Gilje-sama 2010-01-23 23:59:15
Eddig is kedveltelek (a yaoisták tartsanak össze ;), de most aztán még jobban bírlak.
Messiah alap; ez volt a legelső 3D-s játékunk, amit a videókártyához kaptunk ajándékba. Azóta már legalább 10x végigjátszottam. Milyen számítógépes játékokat szeretsz még?
AiC-t eddig nem is ismerted? Mert akkor ajánlanám Neked a régebbi számaikat is; Man In The Box, Would?, Angry Chair <--ezek a legismertebbek
És láttam a photobucket-es galériádat...te totálisan beteg vagy...a babáiddal napi hány órát játszol?
Messiah alap; ez volt a legelső 3D-s játékunk, amit a videókártyához kaptunk ajándékba. Azóta már legalább 10x végigjátszottam. Milyen számítógépes játékokat szeretsz még?
AiC-t eddig nem is ismerted? Mert akkor ajánlanám Neked a régebbi számaikat is; Man In The Box, Would?, Angry Chair <--ezek a legismertebbek
És láttam a photobucket-es galériádat...te totálisan beteg vagy...a babáiddal napi hány órát játszol?