• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 838 839 840 841 842 843 844 845 846 ... <<>>
beküldve: 2010-01-25 18:28:51
(#31603) Válasz The Exiled (#31602) üzenetére
Háté
Háté
[ True mangafan ]
Silent Hill: Egy dolog, ami valószínűleg kimarad az életemből.
Mindig elszomorít, amikor valaki megtagadja a SH-t... Soha nem fogjátok megtapasztalni azt a csodát, amit én az alatt a ~200 óra alatt átéltem, amikor megszámlálhatatlanul sokszor végigvittem az első négy részt. Ráadásul az első résszel anno PSXen még alsós koromban játszottam. És nagyon féltem tőle. Nagyon. A toktól a mai napig félek. Pedig az egyetlen eredeti játékom PSXre.

i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2010-01-25 17:52:57
(#31602)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Fahrenheit... ó, azok a régi szép idők... Fel is rakom újra ^^
Half-Life 2: Igen igen, én is játszogatok vele, de csak kis falatokban, a water hazardos rész után, annyira már nem köt le, meg előtte sem kötött... De folytatgatom és szeressük ^^
Silent Hill: Egy dolog, ami valószínűleg kimarad az életemből.

Am ha már óraműfeeling: Knight of the Old Republi, Knight of the Old Republic : The Sith Lords, Fahrenheit, Rise of Nations, Rise of Nations : Thrones and Patriots. Amúgy meg mindenki kezdjen el Oblivionozni ^^ És töltse le az általam ajánlott nude pack-ot, utána tegye fel a Ren féle mangás-lányos modellkészletet. Garantált játékélmény, magyarítással, javítással és pár plug-in-al világbajnok

ÉS PRINCE OF PERSIA SANDS OF TIME TRIOLÓGIA 4EVER!!!!

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-01-25 16:20:21
(#31601)
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
Szegény Zabi!

És Miho, tarts ki!
*höhö, rímelt*

Vége a félévnek, most már mindenki rá fog érni, és bepótoljuk a rég elmaradt talikat!

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-01-25 16:33:23
beküldve: 2010-01-25 15:36:08
(#31600) Válasz Miho ~ ミホ (#31598) üzenetére
Shaun
Shaun
[ Megszállott ]
a nemlétező hímtagom

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Én úgy tudtam hogy létezik ;O

What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2010-01-25 14:31:58
(#31599) Válasz alister (#31596) üzenetére
Zabpehely
Zabpehely
[ Megszállott ]
Akkor én is gyakran vagyok óramechanikus hangulatban XD

Miho:majd küldöm a pozitív energiát. tarts ki Kersztanyu!
Hiányzásról jut eszembe :
Elvonási tünetek kezdek rajtam kimutatkozni:
Ülök az órán és egyszer , csak azt hallom , hogy Yorori beszél..X.o
Bár lehet , hogy ebben az is közre játszott , hogy mostanában hajnalig írok házidógákat..?

szombaton volt az ofőm búcsúztatója ,tudni illik elmegy szülni (Aha ! Én is ezt mondanám!). kellemes volt leszámítva a végét amikor az arcomba kaptam egy ökölnyi jeget ... Oxo Most kicsit fel van dagadva és sebes meg fáj , de amikor szánkóval neki hajtottam egy fenyőnek az rosszabb volt...X,D

"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2010-01-25 14:33:16
beküldve: 2010-01-25 13:31:04
(#31598)
Miho ~ ミホ
Miho ~ ミホ
[ True mangafan ]
Sziasztok!

Már tele van a nemlétező hímtagom a vizsgaidőszakkal. Holnap lesz azonban az egyetlen olyan vizsgám, ami kicsit is érdekel. "Japán nyelvtan I/C - Bevezetés a japán nyelvbe". Az I/A és I/B tárgyakból már kaptam egy-egy ötöst - nem kis meglepetésemre, egyszercsak ott termettek a jegyek a Neptunon a Leckekönyvemben.*___*
Szóval szeretnék kérni némi rámgondolást holnap 9-től. Köszönöm.^^

Amúgy meg... HIÁNYOZTOK!!! Már alig várom, higy jövőhét vége legyen és ráérjek. Remélem visszaáll a régi rend, és újból találkozgatunk majd - legalább heti egyszer. XD

Szerk: Miho ~ ミホ 2010-01-25 14:08:45
beküldve: 2010-01-25 11:16:09
(#31597) Válasz Fiszi (#31594) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Köszi az infót ^.^
Egyenlőre úgy néz ki,hogy találtam Neko beszerzőhelyet
Sőt,nektek köszönhetően kapásból 3 is van xD
Szal ha az egyik nem műkszik,van még 2 másik.

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-25 11:13:01
(#31596) Válasz Gilje-sama (#31585) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
óramechanikus hangulatban vagyok...

az milyen?

Hogy szívesen elszöszölnék egy preindrusztriális, gigászi, vagy éppen miniatűr, többszörösen összetett óramechanikus (fogaskerekek, ingák, láncok, stb., semmi digitális, minden analóg) környezetben, valami nyomozó/kémes/ellopott vagy tűnt találmány vagy ország után kutató, esetleg kissé misztikus szálon haladva. Nagyjából ezt.

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-25 10:48:28
(#31595)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
igen, felhomályosítottak sok ilyen van még egyébként különböző oldalakon, olyan, mint egy náci tiszt és a hoshi no yakata keresztezése

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-25 10:42:49
(#31594) Válasz Souichiro (#31570) üzenetére
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
Valakinek van Maneki Neko-ja? És ha igen,akkor honnan sikerült beszerválnia? Esetleh idehaza hol lehet kapni?

tegnap a Mamut 1-ben láttam integető macskát, a T-Mobile üzlettel szembeni ázsiai boltban.

Gilje: a tiszt fétisruhába bujtatott baba az enyém (illetve...bárcsak az enyém lenne )

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-01-25 10:45:01
beküldve: 2010-01-25 10:30:53
(#31593)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
Gyerekek, olvassatok Sanami Matoh mangákat, egyszerűen fantasztikusak. Érdekes a történetvezetés, jók a karakterek, imádom a rajzolását... Én most vettem meg a Fake-et Conon, és nem bírom letennixD ugyan lassan haladok vele, mert angol, és én sosem tanultam angolt, de itt a lehetőség Eleve is szeretem a krimit, de ilyen poénokkal és fejekkel...
és persze a yaois vonulat sem utolsó...

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-25 10:32:09
beküldve: 2010-01-25 09:58:12
(#31592) Válasz ∂z (#31591) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Nem tudom miért,de nekem erről ez jutott az eszembe:

Am tényleg rengeteg érdekes-különleges dolog megtalálható a neten,a kirántott fióktól kezdve a töltött revolveren át a mákos nenyúljhozzámig szinte bármi

Szerk: Souichiro 2010-01-25 10:04:55
beküldve: 2010-01-25 09:49:54
(#31591)
∂z
∂z
[ True mangafan ]
az internet egy nagyon furcsa és bizar hely, ahol rengeteg különlegességre lelhet az ember

-
Szerk: ∂z 2010-01-25 09:50:18
beküldve: 2010-01-25 08:21:16
(#31590) Válasz Yaven (#31577) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Elvileg van Konzol magazin is,vagy az csak volt? 3 éve lassan,hogy nem veszem,amikor vettem,azt is csak a benne található 2 oldalas anime-manga rovat miatt tettem.
Kéne még lennie kimondottam a Playstationnel foglalkozó magazinnak is...de azt se vettem már vagy 3 éve.
Többről nem tudok,Gamestar,PC guru,ezeket meg ismered

beküldve: 2010-01-25 00:22:49
(#31589)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
byebye, én megvárom míg lejön a Gintama

Webcam: valóban. megértem az újabb dioptriára. vagy csak aludni kéne? ugyammmáááááá

a francba... elkezdtem nézni és most felébredtem...shit, máris szimpiXD

Szerk: Gilje-sama 2010-01-25 00:39:09
Oldalak: ... 838 839 840 841 842 843 844 845 846 ... <<>>