Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Silent Hill: Egy dolog, ami valószínűleg kimarad az életemből.
Mindig elszomorít, amikor valaki megtagadja a SH-t... Soha nem fogjátok megtapasztalni azt a csodát, amit én az alatt a ~200 óra alatt átéltem, amikor megszámlálhatatlanul sokszor végigvittem az első négy részt. Ráadásul az első résszel anno PSXen még alsós koromban játszottam. És nagyon féltem tőle. Nagyon. A toktól a mai napig félek. Pedig az egyetlen eredeti játékom PSXre.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-25 17:52:57
(#31602) Fahrenheit... ó, azok a régi szép idők... Fel is rakom újra ^^
Half-Life 2: Igen igen, én is játszogatok vele, de csak kis falatokban, a water hazardos rész után, annyira már nem köt le, meg előtte sem kötött... De folytatgatom és szeressük ^^
Am ha már óraműfeeling: Knight of the Old Republi, Knight of the Old Republic : The Sith Lords, Fahrenheit, Rise of Nations, Rise of Nations : Thrones and Patriots. Amúgy meg mindenki kezdjen el Oblivionozni ^^ És töltse le az általam ajánlott nude pack-ot, utána tegye fel a Ren féle mangás-lányos modellkészletet. Garantált játékélmény, magyarítással, javítással és pár plug-in-al világbajnok
ÉS PRINCE OF PERSIA SANDS OF TIME TRIOLÓGIA 4EVER!!!!
Half-Life 2: Igen igen, én is játszogatok vele, de csak kis falatokban, a water hazardos rész után, annyira már nem köt le, meg előtte sem kötött... De folytatgatom és szeressük ^^
Am ha már óraműfeeling: Knight of the Old Republi, Knight of the Old Republic : The Sith Lords, Fahrenheit, Rise of Nations, Rise of Nations : Thrones and Patriots. Amúgy meg mindenki kezdjen el Oblivionozni ^^ És töltse le az általam ajánlott nude pack-ot, utána tegye fel a Ren féle mangás-lányos modellkészletet. Garantált játékélmény, magyarítással, javítással és pár plug-in-al világbajnok
ÉS PRINCE OF PERSIA SANDS OF TIME TRIOLÓGIA 4EVER!!!!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-01-25 16:20:21
(#31601) Szegény Zabi!
És Miho, tarts ki!
*höhö, rímelt*
Vége a félévnek, most már mindenki rá fog érni, és bepótoljuk a rég elmaradt talikat!
És Miho, tarts ki!
*höhö, rímelt*
Vége a félévnek, most már mindenki rá fog érni, és bepótoljuk a rég elmaradt talikat!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-01-25 16:33:23
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Akkor én is gyakran vagyok óramechanikus hangulatban XD
Miho:majd küldöm a pozitív energiát. tarts ki Kersztanyu!
szombaton volt az ofőm búcsúztatója ,tudni illik elmegy szülni (Aha ! Én is ezt mondanám!). kellemes volt leszámítva a végét amikor az arcomba kaptam egy ökölnyi jeget ... Oxo Most kicsit fel van dagadva és sebes meg fáj , de amikor szánkóval neki hajtottam egy fenyőnek az rosszabb volt...X,D
Miho:majd küldöm a pozitív energiát. tarts ki Kersztanyu!
Hiányzásról jut eszembe :
Elvonási tünetek kezdek rajtam kimutatkozni:
Ülök az órán és egyszer , csak azt hallom , hogy Yorori beszél..X.o
Bár lehet , hogy ebben az is közre játszott , hogy mostanában hajnalig írok házidógákat..?
Elvonási tünetek kezdek rajtam kimutatkozni:
Ülök az órán és egyszer , csak azt hallom , hogy Yorori beszél..X.o
Bár lehet , hogy ebben az is közre játszott , hogy mostanában hajnalig írok házidógákat..?
szombaton volt az ofőm búcsúztatója ,tudni illik elmegy szülni (Aha ! Én is ezt mondanám!). kellemes volt leszámítva a végét amikor az arcomba kaptam egy ökölnyi jeget ... Oxo Most kicsit fel van dagadva és sebes meg fáj , de amikor szánkóval neki hajtottam egy fenyőnek az rosszabb volt...X,D
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2010-01-25 14:33:16
beküldve: 2010-01-25 13:31:04
(#31598) Sziasztok!
Már tele van a nemlétező hímtagom a vizsgaidőszakkal. Holnap lesz azonban az egyetlen olyan vizsgám, ami kicsit is érdekel. "Japán nyelvtan I/C - Bevezetés a japán nyelvbe". Az I/A és I/B tárgyakból már kaptam egy-egy ötöst - nem kis meglepetésemre, egyszercsak ott termettek a jegyek a Neptunon a Leckekönyvemben.*___*
Szóval szeretnék kérni némi rámgondolást holnap 9-től. Köszönöm.^^
Amúgy meg... HIÁNYOZTOK!!! Már alig várom, higy jövőhét vége legyen és ráérjek. Remélem visszaáll a régi rend, és újból találkozgatunk majd - legalább heti egyszer. XD
Már tele van a nemlétező hímtagom a vizsgaidőszakkal. Holnap lesz azonban az egyetlen olyan vizsgám, ami kicsit is érdekel. "Japán nyelvtan I/C - Bevezetés a japán nyelvbe". Az I/A és I/B tárgyakból már kaptam egy-egy ötöst - nem kis meglepetésemre, egyszercsak ott termettek a jegyek a Neptunon a Leckekönyvemben.*___*
Szóval szeretnék kérni némi rámgondolást holnap 9-től. Köszönöm.^^
Amúgy meg... HIÁNYOZTOK!!! Már alig várom, higy jövőhét vége legyen és ráérjek. Remélem visszaáll a régi rend, és újból találkozgatunk majd - legalább heti egyszer. XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-01-25 14:08:45
Köszi az infót ^.^
Egyenlőre úgy néz ki,hogy találtam Neko beszerzőhelyet
Sőt,nektek köszönhetően kapásból 3 is van xD
Szal ha az egyik nem műkszik,van még 2 másik.
Egyenlőre úgy néz ki,hogy találtam Neko beszerzőhelyet
Sőt,nektek köszönhetően kapásból 3 is van xD
Szal ha az egyik nem műkszik,van még 2 másik.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
óramechanikus hangulatban vagyok...
az milyen?
Hogy szívesen elszöszölnék egy preindrusztriális, gigászi, vagy éppen miniatűr, többszörösen összetett óramechanikus (fogaskerekek, ingák, láncok, stb., semmi digitális, minden analóg) környezetben, valami nyomozó/kémes/ellopott vagy tűnt találmány vagy ország után kutató, esetleg kissé misztikus szálon haladva. Nagyjából ezt.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-25 10:48:28
(#31595) igen, felhomályosítottak sok ilyen van még egyébként különböző oldalakon, olyan, mint egy náci tiszt és a hoshi no yakata keresztezése
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Valakinek van Maneki Neko-ja? És ha igen,akkor honnan sikerült beszerválnia? Esetleh idehaza hol lehet kapni?
tegnap a Mamut 1-ben láttam integető macskát, a T-Mobile üzlettel szembeni ázsiai boltban.
Gilje: a tiszt fétisruhába bujtatott baba az enyém (illetve...bárcsak az enyém lenne )
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-01-25 10:45:01
beküldve: 2010-01-25 10:30:53
(#31593) Gyerekek, olvassatok Sanami Matoh mangákat, egyszerűen fantasztikusak. Érdekes a történetvezetés, jók a karakterek, imádom a rajzolását... Én most vettem meg a Fake-et Conon, és nem bírom letennixD ugyan lassan haladok vele, mert angol, és én sosem tanultam angolt, de itt a lehetőség Eleve is szeretem a krimit, de ilyen poénokkal és fejekkel...
és persze a yaois vonulat sem utolsó...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-25 10:32:09
Nem tudom miért,de nekem erről ez jutott az eszembe:
Am tényleg rengeteg érdekes-különleges dolog megtalálható a neten,a kirántott fióktól kezdve a töltött revolveren át a mákos nenyúljhozzámig szinte bármi
Am tényleg rengeteg érdekes-különleges dolog megtalálható a neten,a kirántott fióktól kezdve a töltött revolveren át a mákos nenyúljhozzámig szinte bármi
Szerk: Souichiro 2010-01-25 10:04:55
beküldve: 2010-01-25 09:49:54
(#31591) az internet egy nagyon furcsa és bizar hely, ahol rengeteg különlegességre lelhet az ember
-
Szerk: ∂z 2010-01-25 09:50:18
Elvileg van Konzol magazin is,vagy az csak volt? 3 éve lassan,hogy nem veszem,amikor vettem,azt is csak a benne található 2 oldalas anime-manga rovat miatt tettem.
Kéne még lennie kimondottam a Playstationnel foglalkozó magazinnak is...de azt se vettem már vagy 3 éve.
Többről nem tudok,Gamestar,PC guru,ezeket meg ismered
Kéne még lennie kimondottam a Playstationnel foglalkozó magazinnak is...de azt se vettem már vagy 3 éve.
Többről nem tudok,Gamestar,PC guru,ezeket meg ismered
beküldve: 2010-01-25 00:22:49
(#31589) byebye, én megvárom míg lejön a Gintama
Webcam: valóban. megértem az újabb dioptriára. vagy csak aludni kéne? ugyammmáááááá
a francba... elkezdtem nézni és most felébredtem...shit, máris szimpiXD
Webcam: valóban. megértem az újabb dioptriára. vagy csak aludni kéne? ugyammmáááááá
a francba... elkezdtem nézni és most felébredtem...shit, máris szimpiXD
Szerk: Gilje-sama 2010-01-25 00:39:09