Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
végre van egy testvérem, aki fél tőlem és nem én vagyok az elnyomott
ez életem egyik legszebb napja
(de inkábba mecha 4es, mint emiatt, de ez már mind1)
ez életem egyik legszebb napja
(de inkábba mecha 4es, mint emiatt, de ez már mind1)
-
Á nem, az ilyeneket csak az érzelmek hevében jó elsütni.
( )
Giljének egy yaoista kérdés, megnézése csak erős idegzetű 18 éven felüli lányoknak ajálott:
( )
Giljének egy yaoista kérdés, megnézése csak erős idegzetű 18 éven felüli lányoknak ajálott:
Te ugye nem vagy a férfi terhességes fanartok/fanficek rajongója? Mondd hogy nem!
Szerk: Yaven 2010-01-26 23:13:32
Írd le papírra, és majd szombaton elsütöd, vagy valami... Érdekel, szóval ne felejtsd el!
Jááájj, azok mily' szép részek is... A legjobb jelenet emez volt belőle, itt: [Link]
Jááájj, azok mily' szép részek is... A legjobb jelenet emez volt belőle, itt: [Link]
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-01-26 23:12:03
X'D Ez a Google képkereső miket nem hoz ki:
beküldve: 2010-01-26 23:07:55
(#31659) Parancsolj Yaven
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
*majd felrobban* Úgy visszaoltanálak, de hát tudod félek az apukádtól. Bár jobban belegondolva: ő is a testvérem, meg anyád is, szóval igazán családon belül marad.
Arrgh...a BB visszahúzó ereje igen hatalmas...
Szerk: Yaven 2010-01-26 23:07:36
De ittasan az ember őszinte... Ezt is mondtam.
Én nem vagyok törékeny, de a lelkem, mélyen, legbelül igen is az. Te pedig imádsz rajta átgázolni. Minden alkalmat megragadsz. És ez fáj. Nagyon fáj.
Én nem vagyok törékeny, de a lelkem, mélyen, legbelül igen is az. Te pedig imádsz rajta átgázolni. Minden alkalmat megragadsz. És ez fáj. Nagyon fáj.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Legutóbbi talis beismerésed alapján is legalább 2x voltál ittas, az őszinteség rész meg szemen szedett hazugság! A törékeny lélek dolgot pedig gondold át még egyszer. Attól még, hogy a tükörben látod csak magad, nem jelenti azt, hogy önmagad is törékeny lenne.
Gilje: óvatosan azokkal a kérésekkel; a BB-ben kb. csak lányok vannak, a feltűnő fiú mellékszereplőknek meg 2 hetes vizihulla színük szokott lenni. Az pedig egyértelműen nem szekszi.
Gilje: óvatosan azokkal a kérésekkel; a BB-ben kb. csak lányok vannak, a feltűnő fiú mellékszereplőknek meg 2 hetes vizihulla színük szokott lenni. Az pedig egyértelműen nem szekszi.
Szerk: Yaven 2010-01-26 23:04:54
beküldve: 2010-01-26 22:59:35
(#31654) jöhetnekXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-26 23:02:55
Adtam én erre valaha okot? Adtam arra okot, hogy páros lábbal ugrálj végig törékeny lelkemen? Nem adtam. Soha nem adtam.
Csak őszinte voltam. Meg egyszer ittas.
Csak őszinte voltam. Meg egyszer ittas.
NEM. És tudod is az okát, hogy miért nem leszek veled soha az életben többet rendes. Most így belegondolva...több okom is van... Na jó, viccet félretéve; nem fogom eldobni az egyetlen eszközömet az érzelmeid kicsalására.
Dz: bocs, abba is hagytuk, csak BB-t ne!!!
Dz: bocs, abba is hagytuk, csak BB-t ne!!!
Szerk: Yaven 2010-01-26 22:57:16
Basszus, már megint teljesen elyaoisítottuk a topicot.
igen...
mingyárt elkezdek furryt postolni...
vagy screenshotokat bible blackből (meg még jobbakból)
-
beküldve: 2010-01-26 22:52:52
(#31650) nem nem Ichimaru Ginre gondoltam True Ginfan vagyokxD
Egyszer írd le helyesen... Csak egyszer! Kérlek, na. Esedezem.