Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
meg mert Slash cosplayt fogok nyomni tavasszal
Ha valaki beöltözik mellé Inabának (a piros cicanacis virágosinges verzió) akkor talán el is megyek.
Máó, nesztek, van Hoshi Saga 4. Zavarbaejtően könnyű.
Itt meg az előző 3
[Link]
[Link]
[Link]
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-01-27 13:40:47
(#31707) Az a laza 15 oldal amit be kell nyalnom a holnapi mikroökonómiára? Hmm?
Reménykedjetek velem, hogy nem igaz a hír, hogy egy nem teljesített tárgy esetén 8 rugót kell leperkálni. A mikro ugyanis 4kredites
Reménykedjetek velem, hogy nem igaz a hír, hogy egy nem teljesített tárgy esetén 8 rugót kell leperkálni. A mikro ugyanis 4kredites
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-27 13:41:52
beküldve: 2010-01-27 13:04:21
(#31705) meg akarom nézni újra a Gyalog galoppotXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Tanárúr: Az biztos, hogy a Godfather theme feldolgozása az egyik legjobb dolog, amit a Gunsszal művelt, de a legszebb szólóját a November Rainben követte el, azt azóta se tudta überelni (pedig a Velvet Revolver lassabb számaiban próbálkozott). Nem egy technikás darab (még én is el tudom játszani nagyjából, és ez jelent valamit), de tele van fílinggel. Talán még a Don't Cry szólója hasonló.
Anyu: Amit Slash csinál, az sokkal több, mint zene.
Anyu: Amit Slash csinál, az sokkal több, mint zene.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-27 09:32:03
(#31703) Butuskáim, van zenetopic
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-01-27 00:27:01
(#31701) Gute Nacht
Azt hiszem akkor ideje nekem is mennem. Yaoista elvtársnő és unokaöcs nélkül nem poén hülyülni.
Jó éjt mindenkinek!
Jó éjt mindenkinek!
Szerk: Yaven 2010-01-27 00:16:03
beküldve: 2010-01-27 00:13:44
(#31699) Jóéjt Háté, lassan megyek énis
beküldve: 2010-01-27 00:11:26
(#31698) Na... Miután magamat sikeresen lesokkoltam a képpel (az nem Slash. Nem lehet ő), amit az imént linkeltem, megyek is aludni.
Gilje: Itt Mucsán tényleg nincs parókabolt, szóval hogyha találkozol valahol ilyesmivel, akkor hálás leszek, ha szólsz.
És búcsúzóul, hogy megnyugtassam a megrendült hitem, a Mester legszebb szólója. Egyszer már sikerült megkönnyeznem, olyan szép. Olyan szép.
Gilje: Itt Mucsán tényleg nincs parókabolt, szóval hogyha találkozol valahol ilyesmivel, akkor hálás leszek, ha szólsz.
És búcsúzóul, hogy megnyugtassam a megrendült hitem, a Mester legszebb szólója. Egyszer már sikerült megkönnyeznem, olyan szép. Olyan szép.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Dz, ha ez tényleg így lenne, akkor már rég hozzámentem volna az egyik barátnőmhöz. Am. van benne igazság; csak azt oltom, akit bírok, a többiekkel általában kedves vagyok.
Szerk: Yaven 2010-01-27 00:16:58
beküldve: 2010-01-27 00:02:48
(#31696) Télleg! Pfff ezt megkaptam
Szerk: Gilje-sama 2010-01-27 00:06:28
nagyon osztod ma Háté-t Yaven
hát ja, mint oviban, annak húzkáljuk a haját, aki tetszik
-
Nyehehe....a beszólások beszólása. De korrekt volt. Mucsaröcsögén én sem hiszem, hogy sok parókabolt lenne.
Bélát mindig oltom. 1x voltam csak rendes vele, akkor jól meg is kaptam tőle, úgyhogy azóta nem nyugszom.
Bélát mindig oltom. 1x voltam csak rendes vele, akkor jól meg is kaptam tőle, úgyhogy azóta nem nyugszom.
Basszus egyre fáradtabb vagyok és egyre szemetebb.
Szerk: Yaven 2010-01-27 00:03:04