Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Tanárúr cosplayben. ROFL, ma is megérte felkelni, köszönöm szépen.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Majd rájössz, hogy mennyire félelmetes dolog ez, amikor SakuraConon 5-en rádtámadunk a cosplayben. (Ráadásul egyikünk sem shota. )
Ha már ez a téma: alister: nem lenne esetleg kedved beállni közénk, mint Kalapos? Nem kell semmi extra cucc, csak fekete nadrág és fehér ing, a kalapot mi csinálnánk. *könyörgő tekintet*
Ha már ez a téma: alister: nem lenne esetleg kedved beállni közénk, mint Kalapos? Nem kell semmi extra cucc, csak fekete nadrág és fehér ing, a kalapot mi csinálnánk. *könyörgő tekintet*
Szerk: Yaven 2010-01-28 15:18:17
beküldve: 2010-01-28 14:11:32
(#31721) Nem értem én ezt az Alice dolgot, mikor legutoljára találkoztam vele még egy kislány álmodott beszélő fehér nyulaktól meg vigyorgó macskákról. Hogy lett ebből ilyen punk darkos cucc, nem értem.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-01-28 13:28:40
(#31720) Jejjjjj megvan a mikroökonómiám! Mesésen awesome! XD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-28 12:37:45
(#31719) Alice mindenféle formában egy kult figura. Nincs olyan könyv, aimben ne lenne legalább egy utalás a fehér nyúlra, vagy a bolond teadélutánra. Csoda, hogy ennyi anime-feldolgozása van? csodálom, hogy nincs több.
imádom.
Gilje, gyere talira.
imádom.
Gilje, gyere talira.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-01-28 12:38:06
Kááár... Hát akkor remélem majd legközelebb^^
És Ildinénitől még egy tömb szárazjeget is kaptam jutalomként XD
na már esélyes hogy megyek, de mg nem biztos
[Link]
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-27 20:59:03
megismertettem Krisszel a B'zt
Én annyira *szip* annyira büszke vagyok.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Kááár... Hát akkor remélem majd legközelebb^^
És Ildinénitől még egy tömb szárazjeget is kaptam jutalomként XD
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-01-27 18:54:26
(#31715) Sajna én nem leszek ott majd legközelebb
Nem, Mester, tanultam a hibáimból. Majd ha már értékelhetően játszom, akkor kísérlem megint az utcazenélést.
Gilje: Mivel szombaton fórumtali, ezért valószínűleg a Yaoistenek fognak rám "vigyázni".
Gilje: Mivel szombaton fórumtali, ezért valószínűleg a Yaoistenek fognak rám "vigyázni".
beküldve: 2010-01-27 18:38:32
(#31713) Grat Yoroi, ügyes voltál Én egész nap tanultam És ne félj, rád vigyáznak a Yaoistenek. Vagy a Yuristenek, ha úgy jobb:3
Vagy megvernek, mert utcazenélsz.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-27 18:35:51
(#31711) A mai nap ismét remek volt. Kaptunk egy vajaskenyeret az ofőtől matek előkészítőn mert éhesek voltunk. Kaptam csak úgy egy tábla csokit, megismertettem Krisszel a B'zt, Versaillest, MtH-t és tetszett neki mind. És akkor kiderült hogy még a kerületi fizikaversenyen is II. helyen végeztem.
De kezdek félni. A jóból megárt a sok. Már várom a hétvégét amikor is valószínűleg eltörik a lábam vagy lezuhanok valahonnan, esetleg elüt egy busz.
De kezdek félni. A jóból megárt a sok. Már várom a hétvégét amikor is valószínűleg eltörik a lábam vagy lezuhanok valahonnan, esetleg elüt egy busz.
beküldve: 2010-01-27 18:30:24
(#31710) BAAAAAH MIKRO!!! ANYÁD VÍRUSÍRTÓ!!!
beküldve: 2010-01-27 16:42:52
(#31709) Tetszik ez a játék. Bár röhejesen könnyű- Darabját 15 perc alatt végigvittem. Mellesleg a legtöbb pályához se logika, se ügyesség nemkell..x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.