Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-28 22:08:37
(#31753) XDXDXD
K a Gravitationból?
XDXD
K a Gravitationból?
XDXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ha mozog a padló, az már (nálam legalábbis) rég rossz...
Basszus, holnap vihetem vissza ezt a gyönyörű Les Pault... Az ilyen szörnyű tények okozzák az olyan beteg jeleneteket, mint pl. az, amikor anyám hajnali négykor arra nyit be, hogy Limp Bizkitet próbálok játszani, és nem aludtam sz-rt se... De holnaptól ennek vége.
Nade sírás vége. Mennem kéne aludni, mert megint fent leszek négyig
Te honnan kaptál kölcsön les Pault? o_O
Nemtudom mit cosplayezzek. Eddig egyszer voltam Ichigo a Bleahcból, meg egy saját tervezéső Arrancar, szintén Bleach /de mindenki lánynak nézett és még a barátaim se ismertek emg elsőnek, mindenki kérdezte ki ez a küslány...meg a villamoson a szlovák srácok elkezdtek nekem udvarolni..szegények, hogy eshetett amikor rájöttek hogy fiú vagyok.../
Szóval msot valami férfiasabb cosplayt keresek. Bármi ötlet? /kb. vállig érő szőke hajam van, szvsz úgy kalkuláljatok/
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-01-28 21:51:06
(#31751) ÉÉÉÉSXDXD i lova mangafanXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ha mozog a padló, az már (nálam legalábbis) rég rossz...
Basszus, holnap vihetem vissza ezt a gyönyörű Les Pault... Az ilyen szörnyű tények okozzák az olyan beteg jeleneteket, mint pl. az, amikor anyám hajnali négykor arra nyit be, hogy Limp Bizkitet próbálok játszani, és nem aludtam sz-rt se... De holnaptól ennek vége.
Nade sírás vége. Mennem kéne aludni, mert megint fent leszek négyig
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
GIN LESZEEEEEEK
Látom ott is jó a hangulat.
Fiszivel végre megnéztük a Child's Play (CHUCKY!) 1. részét, természetesen végigröhögtük/üvöltöttük az egészet (az ember nem bírja megállni, hogy ne adjon tanácsokat a főszereplőknek a baba kinyírására ). Nagyon jó ez a film, habár annyi poén nincs benne, mint az 5-ösben, de Chucky attól még zseniális.
Ha esetleg valaki nem ismerné: [Link]
És most fennt van youtubeon az egész film is, úgyhogy ajánlatos megnézni. Figyelem! Ugyan régi filmről van szó, de eléggé félelmetes, 16 éven aluliaknak nem ajánlom.
Gilje: azért elmondod, hogy minek fogsz beöltözni a tavaszi conon? És performance is lesz?
alister: De jó! Remélem a megtárgyalásnak eredménye is lesz. ;)
Fiszivel végre megnéztük a Child's Play (CHUCKY!) 1. részét, természetesen végigröhögtük/üvöltöttük az egészet (az ember nem bírja megállni, hogy ne adjon tanácsokat a főszereplőknek a baba kinyírására ). Nagyon jó ez a film, habár annyi poén nincs benne, mint az 5-ösben, de Chucky attól még zseniális.
Ha esetleg valaki nem ismerné: [Link]
És most fennt van youtubeon az egész film is, úgyhogy ajánlatos megnézni. Figyelem! Ugyan régi filmről van szó, de eléggé félelmetes, 16 éven aluliaknak nem ajánlom.
Gilje: azért elmondod, hogy minek fogsz beöltözni a tavaszi conon? És performance is lesz?
alister: De jó! Remélem a megtárgyalásnak eredménye is lesz. ;)
Szerk: Yaven 2010-01-28 21:40:41
beküldve: 2010-01-28 21:13:21
(#31747) Holtog panul a hó pap hyerekekXD
holtig tanul a jó pap
holtig tanul a jó pap
olyan vicces mikor mozog a padló...
Szerk: Gilje-sama 2010-01-28 21:39:04
Miért, szokott próbálkozni? OMG.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-28 21:04:36
(#31745) Sörtől nem lehet berúgni
Legalábbis nem szokott sikerülni XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ha így haladsz, meglesz az még ma este...
10 toboz után valószínűleg tényleg becsípőznél...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2010-01-28 20:38:06
(#31742) még csak őszinte vagyok nem rászegXD ahhoz nem 4, hanem 10 doboz kéne
olyan jó hogy itt vagytok srácok
És csak gondolj bele, milyen lehet ez élőben...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ezért mondom én mindig, hogy az ittas ember őszinte.
beküldve: 2010-01-28 20:22:30
(#31739) olyan jó hogy itt vagytok srácok
Szerk: Gilje-sama 2010-01-28 20:23:02