Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Akkor nagy a család. Már követni se tudom, de szerintem vagyunk vagy 25-en a cyber családban.
És hogy ne legyek önző, már a fórum nagy része is hiányzik, de hogy mikor fogok tudni talira menni, az még a jövő titka, de nagyon. De igyekszem.
Amúgy Kamiról nem tudtok valamit? Én tavaly beszéltem vele utoljára, akkor is kemény 5 percet, és már hiányolom a buksiját.
És hogy ne legyek önző, már a fórum nagy része is hiányzik, de hogy mikor fogok tudni talira menni, az még a jövő titka, de nagyon. De igyekszem.
Akkor ezek szerint én még baromi jól titkolom.
Igazából nem, csak én vagyok hülye, hogy kifelejtettelek. Mármint aki annyira jóban van Kamival, mint te, az csak yaoista lehet (vagy shota ). És akkor még ott van, hogy én vagyok a cyber anyukád.
Fiszi: te nem csak azért nem tartozol közénk, mert 5/6 részben hiéna/kutya/farkas lényekre buksz, hanem azért is, mert a yaoista képedet eldugtad a Scrapbookodba.
Zabi: elfelejtettük megnézegetni a rajzaidat! Majd jövő hétre elhozod megint?
beküldve: 2010-01-30 13:45:06
(#31811) Én meg főleg, a pikachu-orgiával és a két hiéna fiú + egy macskasrác, hogy a perverz biszex OC-mről ne is beszéljünk.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
igen
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-01-30 10:56:50
(#31808) Egy beteg hang a fejemben azt suttogja állandóan, hogy össze kéne hozni egy olyan talit, ahol mindegyik yaoista papnő ott leledzik. (Értsd: Gilje, Kaminaga, én - plusz még azok, akik eddig titkolni próbálták ) Reggeli agymenés OFF.
Igen. Igen.
Gilje: Kár. Akkor majd legközelkebb, oké?
Gilje: Kár. Akkor majd legközelkebb, oké?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-01-30 10:30:46
beküldve: 2010-01-30 09:46:46
(#31806) beküldve: 2010-01-30 09:27:22
(#31805) Gaki No Tsukai "English Lesson",nemtom,ki ismeri,de ez vmi eszméletlen nagy baromság xD
Ezt látni kell: [Link]
Ezt látni kell: [Link]
A videó lényege meg ha vki röhög a jeleneteken,akkor sz@rrá verik bambuszbottal xD
Am az angolul beszélni próbáló faszi csak megjátsza a hülyét xD
Am az angolul beszélni próbáló faszi csak megjátsza a hülyét xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-01-30 09:29:44
beküldve: 2010-01-30 09:01:40
(#31804) Sziasztok:)
a Chrno Crusade az 8 kötetes lessz ugye?
A Hellsing pedig 10 ugye?
lécci csak mongyatok rá egy igent vagy nemet hogy jol tudom-e:)
a Chrno Crusade az 8 kötetes lessz ugye?
A Hellsing pedig 10 ugye?
lécci csak mongyatok rá egy igent vagy nemet hogy jol tudom-e:)
beküldve: 2010-01-30 00:58:28
(#31803) haza kell mennem apámék családi bulit szerveztek mialatt vizsgáztam és muszály ott lennem mert egy hónapja legalább nem találkoztam a mamámékkal
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Helyes Akkor ma délben a Kossuth téren a metrókijáratnál, a villamosmegállóval szemben ;)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-29 23:32:08
(#31801) már jobban vagyok
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-29 22:19:40
(#31799) nyugi, ma nem támadok le senkit. ráz a hdeg és remegek
szerintem beteg leszek
szerintem beteg leszek