Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én úgy éjfél előtt aludtam el,annyira emlékszem még xD
Am ha tetszik neked a Half life 2,akkor a Crysist is próbáld ki,kegyetlen jó! Csoda,hogy a gépem 128 megás videókártyával elbírt vele És a grafika elég jó volt,pedig nem erre a gépigényre van kitalálva...
Am ha tetszik neked a Half life 2,akkor a Crysist is próbáld ki,kegyetlen jó! Csoda,hogy a gépem 128 megás videókártyával elbírt vele És a grafika elég jó volt,pedig nem erre a gépigényre van kitalálva...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Én viszont nagyon szívesen aludtam volna mostanáig.
6-kor untam meg a forgolódást és onnantól Half Life 2-vel játszottam. Viszont csak a zombis/égő hullás részig jutottam, mert elkezdett forogni a gyomrom.
Alvásról meg már szó sem lehet, mert sűrű a program a délutánra. Csak azokat a szerencsétleneket sajnálom, akiknek a panaszkodásomat/a szokványosnál is idiótább vicceimet kell hallgatnia. (Komolyan nem tudom melyik a rosszabb. )
Souichiro: én éjjeli 1 után feküdtem le és fél 4-kor már ébren voltam. A fejem szerencsére nem fáj, de mint ahogy már írtam a rövid alvásaimat általában a körülöttem lévők szívják meg a legjobban.
6-kor untam meg a forgolódást és onnantól Half Life 2-vel játszottam. Viszont csak a zombis/égő hullás részig jutottam, mert elkezdett forogni a gyomrom.
Alvásról meg már szó sem lehet, mert sűrű a program a délutánra. Csak azokat a szerencsétleneket sajnálom, akiknek a panaszkodásomat/a szokványosnál is idiótább vicceimet kell hallgatnia. (Komolyan nem tudom melyik a rosszabb. )
Souichiro: én éjjeli 1 után feküdtem le és fél 4-kor már ébren voltam. A fejem szerencsére nem fáj, de mint ahogy már írtam a rövid alvásaimat általában a körülöttem lévők szívják meg a legjobban.
Szerk: Yaven 2010-01-31 09:35:37
Nem tudom,mennyit aludtál,de megsúgom,hogy 4 óra óta ébren vagyok,meg pár órácskát aludtam csak én is...
Viszont a fejem kezd fájni,juhúúúú
Viszont a fejem kezd fájni,juhúúúú
beküldve: 2010-01-31 09:22:31
(#31855) 6-tól talpon vagyok. Pedig aludhattam volna délig, de én sem tudtam már mit kezdeni magammal. Helyette elolvastam C.S. Lewistól Narnia Krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrényt.
Most meg egy jó kis dokumentumfilmet nézek, és felveszem, hogy holnap ebből adjak előadást földrajzon.
Most meg egy jó kis dokumentumfilmet nézek, és felveszem, hogy holnap ebből adjak előadást földrajzon.
Te legalább -gondolom- többet aludtál, mint én (2 óránál nem nehéz ).
Más gondolom még nagyban alszik az ágyacskájában.
És ha még a saját baromságomból/tanulás miatt lett volna, de neeeeeem. (Ilyenkor nagyon várom már, hogy a bátyám elköltözzön...jó messzire. )
Más gondolom még nagyban alszik az ágyacskájában.
beküldve: 2010-01-31 08:18:26
(#31853) Reggeli hólapátolás 4evör!
A kezem meg majd lefagy Tudom,kesztyű a lelke...
A kezem meg majd lefagy Tudom,kesztyű a lelke...
beküldve: 2010-01-30 23:33:11
(#31852) igaz, sz@r is amikor ált félévente 2x jön a szokásos "álmatlansági hét - hónap"
lehet megyek is lassan. Orevoár!
lehet megyek is lassan. Orevoár!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nem tanulok.
Aludni akármikor lehet. Aludni kell. Aludni jó. Olyan nincs, hogy nincs okunk az alvásra.
Aludni akármikor lehet. Aludni kell. Aludni jó. Olyan nincs, hogy nincs okunk az alvásra.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-30 23:25:29
(#31850) tanulsz, Háté? hmmm ha nem számítjuk azt a 2 órát, amit azelőtti este sikerült kumnom, akkor 3 napja vagyok fenn. ilyenkor már minek?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Hogyhogy minek..?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-30 23:14:03
(#31848) egyedül minek?
Gondolom az alvás szóba sem jöhet, ugye?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-30 23:10:18
(#31846) ááááá azt azért nem vállalom be. majd talán nyáron egy animecon keretében vagy sátorozásnál
Ha meglesz az 51 óra akkor megdöntöd az én rekordomat.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-01-30 22:59:06
(#31844) igazán nincs mit tagnap kilenctől talpon vagyok. kezdem megszokni, hogy ha balra lépek jobbra dőlök
Szerk: Gilje-sama 2010-01-30 23:07:17