Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
"Zsülink ezen fenn nem akad,
Jó olvasó, kösd fel magad!"
~Tóth Árpád
Ezt a részt mindig imádtam
Jó olvasó, kösd fel magad!"
~Tóth Árpád
Ezt a részt mindig imádtam
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-01 21:49:21
(#31917) Pengető: Mióta Elvesztettem 3 jó pengetúmet is, azóta, azt amelyiket akusztikushoz használok a nyakamra fűzve hordom, amikra meg nagyon vigyázok, mert rohadt drága volt, de nagyonis megérte ^^
Tavasz: A tél után a kedvenc hónapom
top mangalista: A Bleach vs Naruto mániásoknak figyelmébe ajánlom az ilyesféle eladási listákat, hogy végre lecsillapodjanak az ilyen kedélyek. A Naruto mindig a topp közeli helyen van, de a bleach is ott van vhol.
Amúgy: SOHA ne tanuljatok Tóth Árpád verseket ... Én 2 napja próbálom az Esti Sugárkoszorút, de eddig olyan 70%-ra tudom. Tény, hogy szép vers, meg szeretem az irodalmat, meg minden, de ez tanulhatatlan
És ami fontos: Ha meglátok még 1 yaoihoz kapcsolódó képet beszúrva az oldalra, komolyan mondom, hogy arányosan fogom adagolni a fölösleges yuris/hentai-os képeket olyan ellentütetésként. Tudom, hogy nem fog semmit érni, de büszke vagyok magamra,hogy kimondtam. Ma valahogy ilyen a hangulatom
Tavasz: A tél után a kedvenc hónapom
top mangalista: A Bleach vs Naruto mániásoknak figyelmébe ajánlom az ilyesféle eladási listákat, hogy végre lecsillapodjanak az ilyen kedélyek. A Naruto mindig a topp közeli helyen van, de a bleach is ott van vhol.
Amúgy: SOHA ne tanuljatok Tóth Árpád verseket ... Én 2 napja próbálom az Esti Sugárkoszorút, de eddig olyan 70%-ra tudom. Tény, hogy szép vers, meg szeretem az irodalmat, meg minden, de ez tanulhatatlan
És ami fontos: Ha meglátok még 1 yaoihoz kapcsolódó képet beszúrva az oldalra, komolyan mondom, hogy arányosan fogom adagolni a fölösleges yuris/hentai-os képeket olyan ellentütetésként. Tudom, hogy nem fog semmit érni, de büszke vagyok magamra,hogy kimondtam. Ma valahogy ilyen a hangulatom
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-02-01 21:44:11
(#31916) Én hajnalban láttam a hókotrókat a Szentlélek térnél
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Milyen világot élünk.. Azt még meg is tudom érteni, hogy Mucsán nem lapátolják a havat, de felénk, Pöstön (Budán) azt vártam volna, hogy délután kettőre már viszonylag el lesz kotorva az addigra saras, mocskos 30 centiméter tömény boldogság. Nem zavart ugyan, mert határozottan felemelőnek találtam az érzést, ami elkapott oda és vissza utazgatás közben, csak nem egyszer majdnem el is tanyáltam. Veszélyes ez a téli időszak, nem is vitás.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Én is nézek,hogy ezek meg mik? Nekem is idegen több,mint a fele a listán lévő címeknek Szintúgy nézek mangaolvasós oldalakat.
Jól látod,egy hét eredménye,de ez még semmi! 100 meg 200 ezer példány kel el elég sok mangából hetente?! Hun vagyunk mi ehhez képest? Hát Hunniában Azaz sehol. xD
Magyarország,Én így szeretlek! Muháháháhá! xD
Jól látod,egy hét eredménye,de ez még semmi! 100 meg 200 ezer példány kel el elég sok mangából hetente?! Hun vagyunk mi ehhez képest? Hát Hunniában Azaz sehol. xD
Magyarország,Én így szeretlek! Muháháháhá! xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-02-01 21:28:32
Am. elkezdtél már játszani a Syberiával?
Még nem. Sűrű volt a hétvége, de holnap elvileg egyedül leszek itthon (végre).//A biztatás csak természetes //
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-02-01 21:25:33
Megegyeztünk.
Szuper.
A Like a Stone-t én is nagyon szeretem; szerintem am. az első albumuk a legjobb. A harmadik sem volt rossz, csak ott néhány szám már szvsz túl könnyen emészhető volt.
RATM-ék nem akarnának véletlenül Magyarországra is jönni? Bár a korábbi koncertbeszámolókat nézve lehet, hogy az életemet féltve én nem mennék.
Souichiro: Na ezen a listán igencsak meglepődtem. Több mint a feléről még csak nem is hallottam, pedig gyakran nézek mangaolvasós oldalakat. (Mondjuk azok inkább a nyugati ízlést tükrözik.) Annak viszont nagyon örültem, hogy a Descendants of Darknesst a készítője folytatta. Hurrá!
(Am. jól láttam, hogy ez a lista csak egy hét eredményeit mutatja?)
beküldve: 2010-02-01 20:50:00
(#31911) Legolvasottabb mangák Japánban (január)
[Link]
Az első és a harmadik helyen a két kedvencem szerepel
Am kíváncsi lennék rá,hogy idehaza mi a 20-30 legolvasottab manga és ne csak a magyarul kiadott kötetekre tessék gondolni,hanem minden mangára,ami beszerezhető akár angol,vagy akár még német nyelven is
[Link]
Az első és a harmadik helyen a két kedvencem szerepel
Am kíváncsi lennék rá,hogy idehaza mi a 20-30 legolvasottab manga és ne csak a magyarul kiadott kötetekre tessék gondolni,hanem minden mangára,ami beszerezhető akár angol,vagy akár még német nyelven is
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Megegyeztünk.
Az biztos, hogy más, amit az Audioslaveben játszott, sokkal technikásabb, és ott annyira nem is effektezte azért agyon magát (nem csinált például helikopter-zajokat, meg egyéb csudákat jókedvében). Mondjuk a szólóiban nem hagyta ott a pedálokat, és ezért imádom (amit a Like a Stoneban művelt, áhh... De valamiért nincs eléggé kiemelve a stúdió verzióban). Mondjuk lehet, hogy mégis, az Out of Exilet hallgattam csak anno nagyon sokat.
A Revolver hirtelen nem is ugrik be (Evil Empireön volt gondolom, azt meg annyira nem szeretem), a Renegades of Funk viszont alap. A személyes kedvenc mondjuk a Calm Like a Bomb a The Battle of Los Angelesről. A bőgő az elején nagyot dob rajta.
Igen, a RATM 2007 óta újra együtt van... Új albumot viszont nem terveznek, ha minden igaz, meg a koncertek se túl sűrűek, 2008ban volt egy akciójuk, amiből tüntetés lett, arra emlékszem.
Az biztos, hogy más, amit az Audioslaveben játszott, sokkal technikásabb, és ott annyira nem is effektezte azért agyon magát (nem csinált például helikopter-zajokat, meg egyéb csudákat jókedvében). Mondjuk a szólóiban nem hagyta ott a pedálokat, és ezért imádom (amit a Like a Stoneban művelt, áhh... De valamiért nincs eléggé kiemelve a stúdió verzióban). Mondjuk lehet, hogy mégis, az Out of Exilet hallgattam csak anno nagyon sokat.
A Revolver hirtelen nem is ugrik be (Evil Empireön volt gondolom, azt meg annyira nem szeretem), a Renegades of Funk viszont alap. A személyes kedvenc mondjuk a Calm Like a Bomb a The Battle of Los Angelesről. A bőgő az elején nagyot dob rajta.
Igen, a RATM 2007 óta újra együtt van... Új albumot viszont nem terveznek, ha minden igaz, meg a koncertek se túl sűrűek, 2008ban volt egy akciójuk, amiből tüntetés lett, arra emlékszem.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Köszi! ránézek!
Köszönöm a rejtett bíztatást. Igyekszem.^^"
Béla: nem dzs-vel írom majd, ha elhagyod a 'szerelmem' és effajta jelzőket. Kezdetben még vicces volt, de most már fáraszt.
Morello szerintem jobban ki tudta magát élni az Audioslaveben, mint a RATM-ben, mert ott nem a szövegen volt a nagy hangsúly. Bár a véleményemet nagyban befolyásolja az is, hogy Chris Cornellt nagyon bírom (Audioslave frontembere- egyike az anno volt legnagyobb 4 grunge énekesnek). Kedvenc RATM számaim: Revolver, Snakecharmer, Renegades of Funk.
És tényleg újra összeáll(t) a RATM? Én ezt miért nem tudtam?
Gilje: Sakurahana fórumja az ideális. Vagy 10-et onnan szereztem be.
Am. nem tudja esetleg valaki, hogy az Origin: Spirits of the Past c. animációs film megjelent-e Magyarországon?
Béla: nem dzs-vel írom majd, ha elhagyod a 'szerelmem' és effajta jelzőket. Kezdetben még vicces volt, de most már fáraszt.
Morello szerintem jobban ki tudta magát élni az Audioslaveben, mint a RATM-ben, mert ott nem a szövegen volt a nagy hangsúly. Bár a véleményemet nagyban befolyásolja az is, hogy Chris Cornellt nagyon bírom (Audioslave frontembere- egyike az anno volt legnagyobb 4 grunge énekesnek). Kedvenc RATM számaim: Revolver, Snakecharmer, Renegades of Funk.
És tényleg újra összeáll(t) a RATM? Én ezt miért nem tudtam?
Gilje: Sakurahana fórumja az ideális. Vagy 10-et onnan szereztem be.
Am. nem tudja esetleg valaki, hogy az Origin: Spirits of the Past c. animációs film megjelent-e Magyarországon?
Szerk: Yaven 2010-02-01 20:23:31
hú, nekem is van valahol elmentve egy oldalam, ahonnan le lehet szedni... bár legutóbb a Kuroshitsujis artbook tetszett meg Conon
én tavaszt akarok
Az ideit inkább passzolnám... Yaven: Már vártam, mikor "dörrensz" rájuk
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hát ja, valakinek muszáj kicsit "felkarolni" őket. Am. meg anno trollpusztítónak hívtak (vagy vmi ilyesmi), mert a saját eszközeimmel ugyan, de sikerült lecsitítanom a helytelenül viselkedő egyedeket. *nosztalgia*
MISAKI!!!!
Am. megvan az artbookja a gépemen. Vannak benne...khömm....szaftosabb részek....
Am. megvan az artbookja a gépemen. Vannak benne...khömm....szaftosabb részek....
Ne dzs-vel, szerelmem... Könyörögve kérlek. Mondjuk ez még mindig nem dühít annyira, mint amikor a Gintamát gyalázod.
RATM-t már 9 éves korom óta hallgatok, szóval Morellóra se most találtam rá (igazából talán ő volt az első gitáros, akinek megjegyeztem a teljes nevét)... Azt az arcot kellett volna valakinek lefotóznia, amikor meghallottam 2007ben, hogy újra összeállnak.
Tudok is egy-két részletet dalokból (pl. a necro által említett Bulls on Paradeből), de Morello játékát az a nagyon sok effekt teszi olyanná, amilyen (sokan bántják is emiatt)... Elektromos gitár kéne hozzá, meg az a 4-5 fajta effektpedál, amit használ. De majd teszünk egy próbát. Egyedi lesz, az biztos.
RATM-t már 9 éves korom óta hallgatok, szóval Morellóra se most találtam rá (igazából talán ő volt az első gitáros, akinek megjegyeztem a teljes nevét)... Azt az arcot kellett volna valakinek lefotóznia, amikor meghallottam 2007ben, hogy újra összeállnak.
Tudok is egy-két részletet dalokból (pl. a necro által említett Bulls on Paradeből), de Morello játékát az a nagyon sok effekt teszi olyanná, amilyen (sokan bántják is emiatt)... Elektromos gitár kéne hozzá, meg az a 4-5 fajta effektpedál, amit használ. De majd teszünk egy próbát. Egyedi lesz, az biztos.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute