Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-02-02 15:27:11
(#31933) Ez nem ehhez a témához kapcsolódik de a barátnőmnek a jövő héten lesz a szülinapja és nem tudom hogy mit vegyek neki.Van vkinek vmi ötlete?
beküldve: 2010-02-02 15:13:28
(#31932) Én kihagytam a szalagavatónkat. Nem bántam meg azóta se.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Nálunk is februárban volt a szalagavató
A Ceres 1. kötetéről vagy pedig az összes kötetről írjak majd? Mert csak 1 kötetet sikerült eddig beszereznem,de már most gondolkodom a többi beszerzésén,jobb,mint amire számítottam.Véglis Watase Yuu érti a dolgát,amikor mangát kell készíteni ^.^

A Ceres 1. kötetéről vagy pedig az összes kötetről írjak majd? Mert csak 1 kötetet sikerült eddig beszereznem,de már most gondolkodom a többi beszerzésén,jobb,mint amire számítottam.Véglis Watase Yuu érti a dolgát,amikor mangát kell készíteni ^.^
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-02 12:53:24
(#31930) Tudom, hogy későn vetem fel az ötletet, de lenne kedvetek ma 19 órától a Puskin moziban megnézni a Sherlock Holmes filmet? A jegyár keddre tekintettel csak 800 Ft.
Exiled: Tóth Árpádnál már csak Berzsenyi Dániel Osztályrészem c. versét rosszabb tanulni.
Na meg Radnóti is érdekes=megjegyezhetetlen szórendet használ.
Am. nem értem, hogy miért irritál ennyire a képlinkelésünk, amikor egyrészt spoilerbe rakjuk, másrészt meg lehet látni, hogy mi küldjük Giljével egymásnak, szal tuti, hogy yaoi.
Ezekhez pluszban még megemlíteném, hogy az utóbbi napok képeiben semmi durva nem volt; ha nem írjuk oda, hogy a Junjou Romanticából van, akkor akár azt is hihetnétek rá, hogy vmi kodomo animéből van (vagy nem
).
Souichiro: majd ha kivégezted (
) a mangát, akkor írsz róla véleményt?
Nezumi: jé, azt hittem, hogy a szalagavatók decemberben vannak mindenhol. A próbához kitartást kívánok leginkább, tudom arra van igazán szükséged.
De nézd a dolog jó oldalát; nem szombat reggel kell bemenned próbára, mint anno nekünk.
Exiled: Tóth Árpádnál már csak Berzsenyi Dániel Osztályrészem c. versét rosszabb tanulni.

Am. nem értem, hogy miért irritál ennyire a képlinkelésünk, amikor egyrészt spoilerbe rakjuk, másrészt meg lehet látni, hogy mi küldjük Giljével egymásnak, szal tuti, hogy yaoi.

Souichiro: majd ha kivégezted (

Nezumi: jé, azt hittem, hogy a szalagavatók decemberben vannak mindenhol. A próbához kitartást kívánok leginkább, tudom arra van igazán szükséged.

Gyógyulj meg minél hamarabb ^.^
Én meg a "szünetnek" köszönhetően végre elkezdtem az Ayasi no Ceres manga 1. kötetét kivégezni.Tavaly tavaszi Conon vettem,de még csak most kezdem el olvasni,azé jó vagyok xD
Meg pár fanartot be tudok fejezni végre
Én meg a "szünetnek" köszönhetően végre elkezdtem az Ayasi no Ceres manga 1. kötetét kivégezni.Tavaly tavaszi Conon vettem,de még csak most kezdem el olvasni,azé jó vagyok xD
Meg pár fanartot be tudok fejezni végre

beküldve: 2010-02-02 10:12:10
(#31928) Hahahahah akinek ugye suliba kell menni....
Én itthon punnyadok. Egész héten itthon leszek. Nem kell suliba menni, de persze amúgy is kicsit beteg vagyok. Kockulhatok!

Én itthon punnyadok. Egész héten itthon leszek. Nem kell suliba menni, de persze amúgy is kicsit beteg vagyok. Kockulhatok!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Jó reggelt!
Szalagavató,de szeretem is azt...
Szerencsére én már 3 éve túlvagyok rajta
The Exiled: na ez a mangalista szépen bebizonyította,hogy nem csak a Bleach és a Naruto körül forog a világ...most sok honfitársunk biztos bánatában vagdossa az ereit,vagy izomból megfejeli a falat 10x,mert ezen a héten vagy esetleg ebben a hónapban a kedvence nem volt benne a Top 30ban! sem xD Megszakad a szívem nekem is
Egy fenét! xD Jó a Bleach meg a Naruto,de vannak nálluk ezerszer komolyabb és értelmesebb mangák is,van választék,csak a rajongóknak ki kéne nyitniuk a szemüket,meg nem kell félni a többi mangától sem,nem harapnak! xD
Am megnyugodhat minden Bleach és Naruto fan,elég sokszor végez ez a két említett mű az első és második helyen
A Yaoi képekhez meg annyit fűznék hozzá,hogy támogatom az ötleted
Yuri-Hentai pávör! xD

Szalagavató,de szeretem is azt...
Szerencsére én már 3 éve túlvagyok rajta

The Exiled: na ez a mangalista szépen bebizonyította,hogy nem csak a Bleach és a Naruto körül forog a világ...most sok honfitársunk biztos bánatában vagdossa az ereit,vagy izomból megfejeli a falat 10x,mert ezen a héten vagy esetleg ebben a hónapban a kedvence nem volt benne a Top 30ban! sem xD Megszakad a szívem nekem is

Am megnyugodhat minden Bleach és Naruto fan,elég sokszor végez ez a két említett mű az első és második helyen

A Yaoi képekhez meg annyit fűznék hozzá,hogy támogatom az ötleted

Szerk: Souichiro 2010-02-02 08:26:14
beküldve: 2010-02-02 07:38:34
(#31926) Reggelt emberek!
Gondoltam beköszönök, és húzok a suliba. Ma szalagavató próba lesz... Hú, de várom...-___-

Gondoltam beköszönök, és húzok a suliba. Ma szalagavató próba lesz... Hú, de várom...-___-
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
Jó is az a BSG, egyszer végig kéne nézni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Höhh.. Idősebb a pengető, mint te? az nem nehéz :P 
Amúgymeg:
Bár senkit nem érdekel, köszönöm, jól vagyok. Tantrágyafelvétel folymatban, üresjáratok Battlestar Galacticával kitöltve, szóval kevés időm van. Ne aggódjatok, ezután még kevesebb lesz :P

Amúgymeg:
Bár senkit nem érdekel, köszönöm, jól vagyok. Tantrágyafelvétel folymatban, üresjáratok Battlestar Galacticával kitöltve, szóval kevés időm van. Ne aggódjatok, ezután még kevesebb lesz :P
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2010-02-01 23:55:19
beküldve: 2010-02-01 22:38:25
(#31923) tehát akkor most egy mentolos-csokis pattogatottkukorica-massza van a gyomrodban.
Nem.
Kizárt.
Nem.
Kizárt.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-01 22:34:58
(#31922) Én csak azért szeretem a pengetőket, mert irtózoma fingerpicktől.
Elképzelhető-e, hogy a negró, pattogatott kukorica-csoki kombótól fáj ennyire a hasam?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Te is Mihotól kaptál pengetőt? Én egy szép feketét. Elvesztettem. De megtaláltam. Aztán apámtól is kaptam egyet a gitáromhoz. Mindkettő idősebb nálam. A gitár meg a pengető is.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Yaven: Majd utána nézek az első albumnak csütörtök felé, mert azt talán még hallani se hallottam... Addig van más, amin át kell rágnom magam.
Nem nagyon koncerteztek Európában 2007 óta, ha jól tudom, de talán nyáron összeállnak valami nagyobb fesztiválra... Egy Sziget napijegyet mondjuk simán megérnének. Vagy akár egy pár napos utat valahova külföldre. Csak azt nem hiszem, hogy idehaza el tudnám intézni.
Pengetők: Nekem nincs egy darab se jelenleg. Mihotól kaptam egyet háromszáz éve (be szép lila is volt), azt sikerült elhagynom, és az emléke oly annyira kísért, hogy azóta se jutottam el újat venni. Majd holnap. Mindig azt szoktam mondani magamnak. Majd holnap.
Nem nagyon koncerteztek Európában 2007 óta, ha jól tudom, de talán nyáron összeállnak valami nagyobb fesztiválra... Egy Sziget napijegyet mondjuk simán megérnének. Vagy akár egy pár napos utat valahova külföldre. Csak azt nem hiszem, hogy idehaza el tudnám intézni.
Pengetők: Nekem nincs egy darab se jelenleg. Mihotól kaptam egyet háromszáz éve (be szép lila is volt), azt sikerült elhagynom, és az emléke oly annyira kísért, hogy azóta se jutottam el újat venni. Majd holnap. Mindig azt szoktam mondani magamnak. Majd holnap.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Én csak az Oskola előtt láttam a karbantartókat lapátolni reggel, meg 2 sót szóró bácsit a lakótelepen, de lehet, hogy az még a múlt héten volt.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885