Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-02-03 00:00:05
(#31993) Ne féljetek, először én és barátnőm is háborúztunk egymással és minden találka a másik szekálásáról szólt, még néha fejbe is vert mappával. Hiába no, nemvéletlen az oviban a hajhúzogatósdi.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Mikor láttál te engem kialudva..? MondoConon voltam különösen kipihent, de ott te kártyaként rohangáltál, szóval...
A boldogságom amúgy se tartana a legközelebbi taliig, amin megjelenünk mindketten, ebben biztos vagyok...
...De akkor ezt megint buktam. Mondjuk csinálni nem tudok semmit, próbáltam már számtalanszor ignorálni, de nem tudom. Túl csúnya.
A boldogságom amúgy se tartana a legközelebbi taliig, amin megjelenünk mindketten, ebben biztos vagyok...
...De akkor ezt megint buktam. Mondjuk csinálni nem tudok semmit, próbáltam már számtalanszor ignorálni, de nem tudom. Túl csúnya.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Még a Cain és Fake mangáidat is vihetem? Mert akkor megspórolok egy csomó pénzt.
Én is yaoista vagyok, de ha valaki elvenné a VK mangáimat, akkor az illető nagyon súlyosan megsebesülne.
Béla: Már láttalak kialudva, az is eléggé félelmetes volt, de hogy boldog is legyél az már komolyan ijesztő lehet. Inkább maradok a gonosz nagynénéd, aki csak titokban bír. ;)
Én is yaoista vagyok, de ha valaki elvenné a VK mangáimat, akkor az illető nagyon súlyosan megsebesülne.
Béla: Már láttalak kialudva, az is eléggé félelmetes volt, de hogy boldog is legyél az már komolyan ijesztő lehet. Inkább maradok a gonosz nagynénéd, aki csak titokban bír. ;)
Szerk: Yaven 2010-02-02 23:50:35
Azt kérem, hogy írd le nekem helyesen. Csak egyszer. Az, hogy rám ez milyen hatással van, az teljesen más dolog. Vidám lennék, az biztos. Boldog, de te ezzel ne foglalkozz. Csak egyszer írd le helyesen, hogy ne kelljen megint vesztesként, megtépett szívvel eloldalognom.
Nem utálsz..? Ez igazán kedves tőled. Érzékeltethetnéd is néha.
Nem utálsz..? Ez igazán kedves tőled. Érzékeltethetnéd is néha.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-02 23:43:32
(#31989) Semmi gond! Vidd csak! Amíg van OP animém... Rajtam nem találsz fogást, yaoista vagyok >8D
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-02 23:44:35
Ha nem olvasod tovább a Vampire Knightot, akkor ellopom az összes mangádat...
Béla: na várjunk csak...te most komolyan azt kéred tőlem, hogy tegyelek boldoggá? Bocs, de kihagynám. És nem utállak.
Béla: na várjunk csak...te most komolyan azt kéred tőlem, hogy tegyelek boldoggá? Bocs, de kihagynám. És nem utállak.
Szerk: Yaven 2010-02-02 23:44:06
De engem boldoggá tennél vele. Komolyan. Csak egyszer, na... Annyira nem nagy kérés. Ennyit csak meg tudsz tenni értem, akármennyire is utálsz...
A régi Bizkit pedig jó volt (The Significant Other, Chocolate Starfish..., meg ilyenek). A Behind Blue Eyes feldolgozása már a veszélyesen s__r kategóriába tartozott. Egy George Michael számot is feldolgoztak anno, az jobb volt.
A régi Bizkit pedig jó volt (The Significant Other, Chocolate Starfish..., meg ilyenek). A Behind Blue Eyes feldolgozása már a veszélyesen s__r kategóriába tartozott. Egy George Michael számot is feldolgoztak anno, az jobb volt.
Szerk: Háté 2010-02-02 23:43:13
beküldve: 2010-02-02 23:34:01
(#31986) Ha nem olvasod el a Caint megmérgezem a lelkedet Egyébként meg a gyilkolászós-hentelős mangákból tanulja meg a jó kisgyerek, hogy hogyan NEM szabad viselkednünk
HAHAHAHAHAHA
de a Cain nem ilyen. A Cain tökéletes. Mint a One Piece Csak más stílusbanIchimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Vampire Knightos dolgokkal egyetértek, én a mangáját még mindig olvasom. Ez a kedvencem amúgyis, a történet és a rajzolás is kíváló szerintem. Az első mangám pedig az első kötete volt.
A Cain igencsak szimpatikus, habár megfogadtam, hogy nem fogok egy ideig brutális/gyilkolós mangát venni, mert túl sok van már így is belőlük.^^" (Bár ha beszerzem a Chobitsot, meg Honey and Clovert, akkor mindjárt jobb lesz a helyzet.)
Béla: minek helyesen nevezni a Gintoki animét? Az olyan uncsi.
Ha a Limp Bizkit leoltotta a CT-t, akkor tényleg jó zenét hallgatok. (LB-től anno egy számot szerettem, de arról is kiderült, hogy gyenge átdolgozása a The Who zenéjének -->akik khirályok) Tényleg, ismeri innen valaki a Halálos hullámhossz c. filmeket?
A Cain igencsak szimpatikus, habár megfogadtam, hogy nem fogok egy ideig brutális/gyilkolós mangát venni, mert túl sok van már így is belőlük.^^" (Bár ha beszerzem a Chobitsot, meg Honey and Clovert, akkor mindjárt jobb lesz a helyzet.)
Béla: minek helyesen nevezni a Gintoki animét? Az olyan uncsi.
Ha a Limp Bizkit leoltotta a CT-t, akkor tényleg jó zenét hallgatok. (LB-től anno egy számot szerettem, de arról is kiderült, hogy gyenge átdolgozása a The Who zenéjének -->akik khirályok) Tényleg, ismeri innen valaki a Halálos hullámhossz c. filmeket?
A Sushi Seiben, az étteremben. A kaja mesés, a tálalás még szebb. Az árak ehhez mértek. De legalább megéri.
Kikkel...? Hát... ez most nehéz így este... és hosszú is. Meg nem is tudom igazából. Toru, Miyuki, Attila-san, édesanyám és jómagam. A teljes történet hosszú.
Kikkel...? Hát... ez most nehéz így este... és hosszú is. Meg nem is tudom igazából. Toru, Miyuki, Attila-san, édesanyám és jómagam. A teljes történet hosszú.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-02-02 23:22:10
beküldve: 2010-02-02 23:11:54
(#31983) A VK-t régebben szerettem, de csak a mangáját, az animét untam. De a Still Doll ending nagyon jó volt, azt szeressem:) Egyébként Zeropárti voltam, amíg el nem emósodott szegény hülyegyerek.
A Hakushaku Cain vagy Earl Cain Yuki Kaori MESTER alkotása, az ismertetőjét itt találod [Link]
Egyszerűen tökéletes, olvasd el mindenképp!!! Ahogy a Ludwig Kakumeit is Ezek a mangák a második indok arra, hogy angolul kezdtem tanulni. Az Cain első kötetét most zsebeltem be HoldfényConon
Háté: OP paródia mindig jöhet, most fedeztem fel pédául a Bokusatsu Tenshi Dokuro-chanban is egyet és rásírtam a párnámra a vinnyogástól
A Hakushaku Cain vagy Earl Cain Yuki Kaori MESTER alkotása, az ismertetőjét itt találod [Link]
Egyszerűen tökéletes, olvasd el mindenképp!!! Ahogy a Ludwig Kakumeit is Ezek a mangák a második indok arra, hogy angolul kezdtem tanulni. Az Cain első kötetét most zsebeltem be HoldfényConon
Háté: OP paródia mindig jöhet, most fedeztem fel pédául a Bokusatsu Tenshi Dokuro-chanban is egyet és rásírtam a párnámra a vinnyogástól
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-02 23:19:09
Reménykedtem valami ilyesmiben, igen... Naiv vagyok.
Köszönöm szépen... Mondjuk nekem nem tetszik így... Játszok majd még a felbontással holnap.
A Slash cp alap, Morellót majd elsütök valamelyik kisebb rendezvényen, a "UNITE!" sapkán kívül sok minden nincs rajta, ami olyan egyedi (azon kívül, hogy néha úgy van felöltözve, mintha beborult volna a gardróbba). Mondjuk egy darab bézbózsapkám sincs.
Ha nézitek, akkor úgy hívjátok, ahogy akarjátok, az az igazság. Ha az ige terjed, nekem nincs problémám... Ezt szerettem volna írni, de nem. Szépen kérlek. Nagyon szépen. Egyszer írd le helyesen... Na?! (mindenesetre annak örülök, hogy művelődtök)
Nem érzed át a többfunkciós konyhai robotgépek csodálatosságát.
A Crazy Town nagy jó volt anno. Mondjuk most így csak a Butterfly meg a Toxic ugrik be a The Gift of Gameről... Mondjuk én úgy ismertem meg őket anno, hogy Wes Borland (Limp Bizkit) sz__rá oltotta őket egy interjúban, szóval a bandát magát sose tudtam komolyan venni.
Gilje: Ha most nem tetszik annyira, akkor még ne add fel... Már az első két évadban is vannak jó részek (pl. a One Piece paródia, az biztos tetszeni fog)... De ott még nem az igazi.
Köszönöm szépen... Mondjuk nekem nem tetszik így... Játszok majd még a felbontással holnap.
A Slash cp alap, Morellót majd elsütök valamelyik kisebb rendezvényen, a "UNITE!" sapkán kívül sok minden nincs rajta, ami olyan egyedi (azon kívül, hogy néha úgy van felöltözve, mintha beborult volna a gardróbba). Mondjuk egy darab bézbózsapkám sincs.
Ha nézitek, akkor úgy hívjátok, ahogy akarjátok, az az igazság. Ha az ige terjed, nekem nincs problémám... Ezt szerettem volna írni, de nem. Szépen kérlek. Nagyon szépen. Egyszer írd le helyesen... Na?! (mindenesetre annak örülök, hogy művelődtök)
Nem érzed át a többfunkciós konyhai robotgépek csodálatosságát.
A Crazy Town nagy jó volt anno. Mondjuk most így csak a Butterfly meg a Toxic ugrik be a The Gift of Gameről... Mondjuk én úgy ismertem meg őket anno, hogy Wes Borland (Limp Bizkit) sz__rá oltotta őket egy interjúban, szóval a bandát magát sose tudtam komolyan venni.
Gilje: Ha most nem tetszik annyira, akkor még ne add fel... Már az első két évadban is vannak jó részek (pl. a One Piece paródia, az biztos tetszeni fog)... De ott még nem az igazi.
beküldve: 2010-02-02 23:10:13
(#31980) Mi kiröhögtem a lelkemet is. A nevetés gyógyír, mondják. De nem akkor, ha épp megfulladni készülsz egy fasságtól, amit a Krisz nyög be óra közepén.
Amúgy nagyon finom japán kaját ettem. A szakács meg a tulaj is üdvözölt minket. Kukkot nem tudtak (hagyján, hogy magyarul nem) angolul. Szerencsére a kedves japán házaspár készségesen fordított. S még haza is hoztak utána minket. Hát ez valami remek.
Amúgy nagyon finom japán kaját ettem. A szakács meg a tulaj is üdvözölt minket. Kukkot nem tudtak (hagyján, hogy magyarul nem) angolul. Szerencsére a kedves japán házaspár készségesen fordított. S még haza is hoztak utána minket. Hát ez valami remek.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerintem ezek után semmi furcsa nincs az ízlésedben, Főnök.
Meggyőztél.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.