Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Sajna nem,ennél egy kicsit több megás a játék.
De azért köszi a segítséget ^.^
De azért köszi a segítséget ^.^
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Hát vhogy ugy, a tanárnő ma vmelyik orán minden ok nélkül kiküldött pár osztálytársam/engem is beleértve/ Pedig jobb lett volna osztályban ulni és pad alatt olvasni pár konyvet /ez a szokásom / Nem mindig nézem a híradót, néha nem vsgyok itthon mikor adásba kerul, vagy elfelejtettem megnézni /mostanában, ugy néz ki hogy eléggé feledékeny vagyok /
Váó,a videó alapján jónak ígérkezik ^.^
Nekem meg ez kellene [Link] ,csak sehonnan nem tudom beszerezni
[Link]
Ez nem az?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Rosszalkodott a tanár? Osztálytársak nem bírnak magukkal?
Ok nélkül feleltetett a tanár,mert ilyen kedve volt?
Nállunk minden nap elég gáz volt a suliban
De túléltük azé valahogy
Ok nélkül feleltetett a tanár,mert ilyen kedve volt?
Nállunk minden nap elég gáz volt a suliban
De túléltük azé valahogy
Am nemtudom ki mennyire néz híradót,de idén már vagy 3. alkalommal volt diákverés a sulikban
Mivan,átvesszük a Japán iskolák szokásait? Ott általában mindennaposak a verekedések az iskolákban...
És Háté mestert megnyugtatom,hogy nem csak nálla van szóismétlés,nállam is sűrűn előforduló jelenség
Szerk: Souichiro 2010-02-03 21:09:14
beküldve: 2010-02-03 21:05:49
(#32034)
Szerk: Senorita 2010-02-03 21:07:16
Kész katasztrófa volt ma a suliban, az órákon. Már eldöntöttem hogy némaságra ítélem magamat /vagyis nem beszélek, csak írogatok/ Heh, végtelenul szégyellem magam
Szerk: Senorita 2010-02-03 20:59:30
Szépjóestét ^.^
Mi történt,hogy ennyire várod a nap végét?
Mi történt,hogy ennyire várod a nap végét?
beküldve: 2010-02-03 20:47:42
(#32031) Szép jó estét mindenkinek!*nekem rossz estét^^'* Jó hogy pár óra mulva magam mogott tudhatom majd azt a mai napot.
beküldve: 2010-02-03 20:46:51
(#32030) Ha filmszerű megoldások akkorm ár Fahrenheit. Am a Prince of Persia azért a lgjobb szotri szempontjából, hogy az idővel manipulálgat, és így tulajdonképpen olyan jó sztori születik meg,hogy cask - és nem 1-szer rámutat az emberi gyarlóságra is, és a sorstalanságra is.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nem rossz kis vidi
Bár ezt meg sztem ismeritek sokan: [Link]
Bár ezt meg sztem ismeritek sokan: [Link]
Játssz MGS-el. Sokan interaktív filmként emlegetik, nem is játékként... Megvan az oka.
Amúgy köszönöm, hogy emlékeztettél a férfiszüléses hozzászólás(ok)ra. Nagyon szépen köszönöm.
Souichiro: Igen, Kojima bácsi tud valamit...
Amúgy köszönöm, hogy emlékeztettél a férfiszüléses hozzászólás(ok)ra. Nagyon szépen köszönöm.
Souichiro: Igen, Kojima bácsi tud valamit...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-03 20:40:23
(#32027) Ugyan nem ismerem eme címeket, de bátran kijelenthetem, hogy story szempontjából a Prince of Persia sorozat a legjobb
és hogy megtoroljam yaven férfiszüléses komentjét amit azért is elolvastam, tessék neketek egy szééééééép szüvegű ( ) dal : [Link]
és hogy megtoroljam yaven férfiszüléses komentjét amit azért is elolvastam, tessék neketek egy szééééééép szüvegű ( ) dal : [Link]
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Váó,a videó alapján jónak ígérkezik ^.^
Háté: a MGS 3 nekem eredetiben megvan,3x vittem végig,ebből közepes szinten 1x,a legnehezebb szinten is elkezdtem és meguntam úgy 1 óra játék után ^^;
Valami eszméletlen jó játék,az átvezető videók csillagos ötöst érdemelnek,a sztori meg Oscar díjat xD
Hideo-san megmutatta,hogyan kell játékot készíteni
Az első MGSot is volt szerencsém kipróbálni,de ott a miniküldetéses verziót nyüstöltem.
Háté: a MGS 3 nekem eredetiben megvan,3x vittem végig,ebből közepes szinten 1x,a legnehezebb szinten is elkezdtem és meguntam úgy 1 óra játék után ^^;
Valami eszméletlen jó játék,az átvezető videók csillagos ötöst érdemelnek,a sztori meg Oscar díjat xD
Hideo-san megmutatta,hogyan kell játékot készíteni
Az első MGSot is volt szerencsém kipróbálni,de ott a miniküldetéses verziót nyüstöltem.
Szerk: Souichiro 2010-02-03 20:38:56
A MGS alap cím. Mondjuk csak az első kettőt vittem végig, a harmadikat már nem sikerült... Túl későn szereztem be, fél éve talán, mostanában meg se kedvem, se időm nincs játszani... Pedig a sztori érdekelne.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-03 20:27:27
(#32024) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\