Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-02-05 18:57:17
(#32098) Hagyján. 33 rugó körül taksál. Valamit qrvára elszámoltak, mert egyedül voltam a lakásban és alig használtam áramot meg vizet. ÉS a lakótársaim rám akarják verni az ő részüket is elvileg
Szakura-csan: Köszönöm
Szakura-csan: Köszönöm
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szívesen
Bár ezek inkább elrettentő példák,hogy idehaza mik vannak újabban,meg végülis évtizedek óta ez megy...
Gilje: én felrobbannék ilyenkor,pedig nyugis ember vagyok Nem elég,hogy állandóan azokat a kib*sz*tt számlákat kell fizetni,de még vkinek (jelen esetben neked) a vasárnapod is rámegy...ez már LOL kategória.
Bár ezek inkább elrettentő példák,hogy idehaza mik vannak újabban,meg végülis évtizedek óta ez megy...
Gilje: én felrobbannék ilyenkor,pedig nyugis ember vagyok Nem elég,hogy állandóan azokat a kib*sz*tt számlákat kell fizetni,de még vkinek (jelen esetben neked) a vasárnapod is rámegy...ez már LOL kategória.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-05 18:53:29
(#32096) beküldve: 2010-02-05 18:50:28
(#32095) De az. És mi még? hogy vasárnap csak azért kell felmennem Pestre, hogy befizessem az albérletemet és a rezsit, aztán jöhetek is haza. Tiszta vicc. És még egy ezresem is bánja.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-05 18:50:11
(#32094) PS2-re nem nagyon akarok venni játékot,így marad a PC-s GH,de az meg rosszalkodik sajna
Hogy venni fogok-é egy gitár a közeljövőben,na ez még rejtély.Az árakat nézegetve azért megérné egyre beruházni,meg legalább elszenvednék vele néha
Szakura-csan: friss hír,a buszjegy árak a csillagos égig szöknek.Mostmár egy felnőtt jegy nem jön ki nekem 265 forintból,305 forintot kő fizetni 15km-re.Tiszta vicc,nemde?
Hogy venni fogok-é egy gitár a közeljövőben,na ez még rejtély.Az árakat nézegetve azért megérné egyre beruházni,meg legalább elszenvednék vele néha
Szakura-csan: friss hír,a buszjegy árak a csillagos égig szöknek.Mostmár egy felnőtt jegy nem jön ki nekem 265 forintból,305 forintot kő fizetni 15km-re.Tiszta vicc,nemde?
beküldve: 2010-02-05 18:39:32
(#32092) Ötösre feleltem fizikából, elmaradt az ének, és más nem történt. Rémisztően semmilyenek az utóbbi napok. Kezdek félni.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Most kezdődik a Híradó. Ott elég sok friss hír lesz. Vagyis igazából nem olyan frissek, de nem gáz.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-05 18:25:19
(#32090) Jó hogy így gondolsz erről. A többiek szerint siketek ostobák és nem tudnak semmit. Épp ezért azóta mindig bizalmatlan vagyok ha egy idegennel talizok, vagy beszélek.
beküldve: 2010-02-05 17:49:44
(#32088) Senorita: szerintem semmi probléma nincs vele...Itt fórumon úgysem oszt-szoroz, ha esetleg conon összetalálkozunk, biztos vagyok benne hogy megtudjuk érteni egymást
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-02-05 17:39:23
(#32087) Hello joestét mindenkinek! Mi a téma? Rég nem voltam.
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
Aha értem. Csak azért kérdtem...mert jómagam is...nos hát...én is hallássérült vagyok. Kiváncsi voltam hogyan fogadtok. Ennyit akartam tudni.
Szerk: Senorita 2010-02-05 17:38:35
Fogadjuk sok-sok szeretettel vagy vmi hasonló ^.^
beküldve: 2010-02-05 17:16:45
(#32084) Szerintem teljes joga mindenkinek hogy regeljen
www.inyuashaa.mlap.hu, moonlightlady.mlap.hu
Szerk: Oguri 2010-02-05 17:17:36