Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
hmm... ez képregény mint manga de ha szomorítot akarsz akkor elvilegv a koreaikat tényleg csinálnak twilight manhwát D X'D hova súlyed a világ... bocs a twilight fanoknak...
"A Twilight rajongók kedvében jár Stephenie Meyer, aki jóváhagyta, hogy az első kötetet megjelentessék képregény formátumban.
A Yen Press 350 000 példányban adja ki márciusban a képzőművész-illusztrátor Young Kim munkáját. A forgatókönyv nem Meyer munkája, de a szerző kikérte az írónő véleményét, aki néhány rész pontos átvételéhez ragaszkodott.
Valószínűsíthető, hogy a rajzok a manapság népszerű mangák stílusában készülnek, mint a nálunk is bemutatott anime sorozat, a Sailor Moon."
~Libri [Link]
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-07 14:57:15
(#32142) az Alice játékra gondoltam. Lejött már, csak nicsneki elég hely drága gépemen na majd jövő héten már lesz
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-07 14:49:14
(#32141) Talán még a könyv alakban megjelenő verzió a legjobb...aki szereti az ilyesmit.
Az Alice meg jöjjön. Le jéne nyúlni egy óriásplakátot valamelyik moziból.
Az Alice meg jöjjön. Le jéne nyúlni egy óriásplakátot valamelyik moziból.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-02-07 14:50:03
beküldve: 2010-02-07 14:47:49
(#32140) hmm... ez képregény mint manga de ha szomorítot akarsz akkor elvilegv a koreaikat tényleg csinálnak twilight manhwát D X'D hova súlyed a világ... bocs a twilight fanoknak...
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Fúj ezt a szart!.... Mondjuk bella határozottan szebb itt, mint egyébként.
GyU paródia, jó sok részes, hullámzó teljesítménnyel
10. rész [Link]
4. rész, Tata elrablása (Gandalf és Szarumán harca) [Link] "Olyat beszólok, befosol: olyan a szemöldököd, mint Kiszel Tündének!"
GyU paródia, jó sok részes, hullámzó teljesítménnyel
10. rész [Link]
4. rész, Tata elrablása (Gandalf és Szarumán harca) [Link] "Olyat beszólok, befosol: olyan a szemöldököd, mint Kiszel Tündének!"
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-02-07 14:48:09
beküldve: 2010-02-07 13:24:21
(#32138) TWILIGHT MANGA!!! Cs_szd meg világ, Twilight manga!!! LOLXDHAHAHA!!!
Szerk: Gilje-sama 2010-02-07 13:26:30
beküldve: 2010-02-07 00:13:54
(#32137) De lassan jön az Alice...
beküldve: 2010-02-06 19:47:08
(#32136) még nem de kíváncsi lennék rá... asszem 16 rugó körül volt tavaly
BJD képek következnek:
[Link]
[Link]
És egy férfiasabb: [Link]
eddig csak ez a 2 kép van, majd ha lesz több is belinkelem
BJD képek következnek:
[Link]
[Link]
És egy férfiasabb: [Link]
eddig csak ez a 2 kép van, majd ha lesz több is belinkelem
Szerk: Gilje-sama 2010-02-06 20:04:18
beküldve: 2010-02-06 19:14:22
(#32135) Sziasztok ki megy ebben az évben anime táborba és voltatok tavaly ?
Amikor álmodok, nem a jövőben járok, hanem a múltamban.
beküldve: 2010-02-06 16:00:11
(#32134) Gyerekek,ezt semmiféleképpen ne próbáljátok ki,főleg profi vezetői tudás hiányában:
[Link]
Én szóótam xD
[Link]
Én szóótam xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-02-06 16:00:32
beküldve: 2010-02-06 14:49:34
(#32133) heh: D akk sem lesz semmi baj
Mindennek van vége és egy kezdete. Csak az a kérdés mikor következik be a vég és mikortól jövünk rá, hogy valami elkezdődött…♥ ;D
Szerk: hachi 2010-02-06 14:50:05
beküldve: 2010-02-06 14:47:27
(#32132) nincsmit:) csak nem ttévedek
beküldve: 2010-02-06 14:45:45
(#32131) áhh akk bnőm örülhet
kösssz..
kösssz..
Mindennek van vége és egy kezdete. Csak az a kérdés mikor következik be a vég és mikortól jövünk rá, hogy valami elkezdődött…♥ ;D
beküldve: 2010-02-06 14:44:51
(#32130) már kiadták asszem
beküldve: 2010-02-06 14:36:34
(#32129) szajsztok!áhh de jó napom volt tegnap végre megjöttek a mangáim kajak hiperaktív voltam utánna >.<am nem tudjátok h a démonnapló 7. részét ki-e adták már??