Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-02-09 17:54:32
(#32203) Most itt! Szijjasztok!
El sem hiszem, hogy vége ennek a napnak is.
El sem hiszem, hogy vége ennek a napnak is.
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
beküldve: 2010-02-09 17:28:55
(#32202) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-09 17:29:40
beküldve: 2010-02-08 22:43:06
(#32201) "when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2010-02-08 22:44:25
mert a jó könyvek kimennek a divatból:P egyszerűbb ilyeneket olvasva popularizálódva bekapcsolódni egy beszélgetésbe, mint ha teszem azt Egy jenki Artúr király udvarábant olvasnál. Fájdalmas tapasztalat:P
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
TWILIGHT MANGA!!! Cs_szd meg világ, Twilight manga!!! LOLXDHAHAHA!!!
csak azt nem értem miért jó ez a Twilight...? Miért szereti ennyi ember.. vannak benne elég keméyn drogos részek főleg a Nyú Mún eleje....
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2010-02-08 20:46:01
(#32198) Én ezeket már láttamXD azt hittem már belinkeltem nektekXD Joker rulezXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-08 20:46:15
*Moderátor bácsi ezt tessék kitörölni.. *
Ezt ma reggel kaptam egy barátnőmtől.
[Link] ........
[Link]............ no comment... csak azért linkeltem be, mert van a Gilje által belinkelt képregénynél dúrvább is... máscélom nincs vele...
*meg emezt is ááááá*
Szerk: Morduk 2010-02-08 20:08:00
ÁÁÁÁÁ ez tegnap elkerülte a figyelmemet!!! <3
Imádom őket, nyammmm!
Nem tudom, kinek hogy tetszett a tegnap linkelt GyU paródia, de itt az 5-ös rész, Dodóék a melegbárban....[Link]
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-02-08 18:41:01
(#32192) Alister: Már éppen itt volt az ideje vmi ilyesminek is. Ikkitousen-t meg szeressük
Twilight manga:Komolyan mondom, és már nem értem ezt a világot...
Irodalom: Mivel mienk a suli legjobb magyartanára, és ő az osztályfőnökünk, meg nayai ágról folyik bennem irodalmi vér, ezért szeresük az Irodalmat
Twilight manga:Komolyan mondom, és már nem értem ezt a világot...
Irodalom: Mivel mienk a suli legjobb magyartanára, és ő az osztályfőnökünk, meg nayai ágról folyik bennem irodalmi vér, ezért szeresük az Irodalmat
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-02-08 18:31:53
(#32191) LIMIT BREAK!!!
Ezt nézzétek [Link]
Kitört belőlem a fangörl, elemi erővel. Szegény öcsém bánta...8DDDDD
Ezt nézzétek [Link]
Kitört belőlem a fangörl, elemi erővel. Szegény öcsém bánta...8DDDDD
Szerk: Gilje-sama 2010-02-08 18:40:03
beküldve: 2010-02-08 17:55:01
(#32190) Végre itt! Üdv, aki itt van!
Kicsit itt leszek, aztán mehet a töri tanulás...tételek, pompás...
Kicsit itt leszek, aztán mehet a töri tanulás...tételek, pompás...
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
beküldve: 2010-02-08 15:38:28
(#32189) Gilje: ez a CN-es és a buzis poén ütött....
Miho: én már túl vagyok az irodalomelmélet 2-n is. Arról nem tudok semmit mondani, mert nem jártam be, de azért sikerült kiokoskodnom egy kettest. Az ir.elm. 1. viszont borzalmas volt, konkrétan aludtam a hátsó sorban, illetve azt elemeztem, milyen jó szürke lenne a tanár bácsi, ha a cipője nem fekete lenne.
Ja, és még a lenti témához hozzászólva: szerintem az amerikai rajzfilmek közül még mindig az Oroszlánkirály (az első) a legkimagaslóbb. Az egy jó mese. És nagyon szép a rajzolása, az állatok mozgása, látszik, hogy odafigyeltek a részletekre
Az viszont nagy kérdés, manapság miért erőltetik a 3D-s animációt, a legtöbbször csak igénytelenség sül ki belőle.
Miho: én már túl vagyok az irodalomelmélet 2-n is. Arról nem tudok semmit mondani, mert nem jártam be, de azért sikerült kiokoskodnom egy kettest. Az ir.elm. 1. viszont borzalmas volt, konkrétan aludtam a hátsó sorban, illetve azt elemeztem, milyen jó szürke lenne a tanár bácsi, ha a cipője nem fekete lenne.
Ja, és még a lenti témához hozzászólva: szerintem az amerikai rajzfilmek közül még mindig az Oroszlánkirály (az első) a legkimagaslóbb. Az egy jó mese. És nagyon szép a rajzolása, az állatok mozgása, látszik, hogy odafigyeltek a részletekre
(egyedül azt nem értem, a hiénák miért szürkék. Kb ugyanolyan színűk kéne legyen, mint az oroszlánoknak. Értem én, akkor nem tűnnének gonosznak.
Az viszont nagy kérdés, manapság miért erőltetik a 3D-s animációt, a legtöbbször csak igénytelenség sül ki belőle.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-02-08 15:43:07