Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Vagyunk egy páran sztem...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Oké, látom akkor nem csak én vagyok ilyen beteg. Köszönöm, megnyugtattál.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-02-10 16:39:31
(#32231) nem, én se értem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ugye nem én vagyok az egyetlen, aki úgy a második szó után teljesen elveszett..? Ugye nem?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-02-10 16:37:21
Igen fárasztó napom volt, és későn kezdtem neki a házimnak. 9-kor befejeztem, és elkezdtem nézegetni, egy szabályos háromszöget, amvel az volt a feladat, hogy 120 fokkal el kellett forgatni a magasságpontja körül. miután végeztem megszerkesztettem ugyanezt, csak 60 fokkal elforgatva, majd a csúcsokat összekötöttem hatszögbe, majd úgyabb és újabb vonalakat és köröket kezdtem el húzni, és mire felocsúdtam minden készen volt. egyedül a négyszög maradt ki belőle, amit végül ma tettem bele. Ilyen bteg ötleteim is vannak néha. Múltkor azt bizonyítottam be,hogy hazugság az,hogy négyzetgyököt csak géppel lehet kiszámolni: bebizonyítottam, hogy lehet
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
O__________O
*brain capacitor error*
Szép munka. Lehet ezt egyszer kibogozom... Mert egyelőre elég sok a csomó, ami miatt képtelen vagyok felfogni.
Amúgy ez hogy jött? Véletlen? Unatkoztál, és nekiálltál szerkesztgetni? Vagy mi történt?
*brain capacitor error*
Szép munka. Lehet ezt egyszer kibogozom... Mert egyelőre elég sok a csomó, ami miatt képtelen vagyok felfogni.
Amúgy ez hogy jött? Véletlen? Unatkoztál, és nekiálltál szerkesztgetni? Vagy mi történt?
@_@_@_@_@_@
Azta, szép munka! Én ilyenre sose lennék képes szerintem
Azta, szép munka! Én ilyenre sose lennék képes szerintem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-10 16:08:02
(#32226) aww. sokáig nem voltam fórumon, és most tessék nem olvasok vissza.
Viszont egy nagy dologgal tértem vissza: Elértem azt, hogy valami maradandó dolgot adjak a világnak
Megalkottam a Szabálykört. Matektanárom unszolására neveztem el,és eddig nem jutt eszembe semmi jó, szval eddig ez a neve. A lényege:
Ez a dolog, nevéből is adódóan egy kör. Nos, hogy pontos legyek ez in kább egy halmaz. Azt bizonyítottam be igazából, hogy egy körbe beírhatóak egmás fedésével a következő szabályos testek:
háromszög
trapéz
paralelogramma
deltoid
rombusz
téglalap
négyzet
ötszög
hatszög
tizenkétszög
koncentrikus körök.
Mindezeket nem is lenne nehéz belerakni egy jó nagy körbe. De az érdekesség ott rejlik, hogy ezek megszerkesztéséhez nem használtam mást, mint a hatszög köré írható körébe rajzolt 2 hatszög nevezetes vonalait, és a középpontban lévő 2 db háromszög nevezetes vonalait, illetve a 2 db szabályos hatszög által alkotott szabályos szabályos 12 szög nevezetes pontjait. Ha kel, töltök fel róla képet, és aki meg akarja otthon csiálni, annak leírom az elkészítés módját.
Büszkék vagytok rám? ^^
Viszont egy nagy dologgal tértem vissza: Elértem azt, hogy valami maradandó dolgot adjak a világnak
Megalkottam a Szabálykört. Matektanárom unszolására neveztem el,és eddig nem jutt eszembe semmi jó, szval eddig ez a neve. A lényege:
Ez a dolog, nevéből is adódóan egy kör. Nos, hogy pontos legyek ez in kább egy halmaz. Azt bizonyítottam be igazából, hogy egy körbe beírhatóak egmás fedésével a következő szabályos testek:
háromszög
trapéz
paralelogramma
deltoid
rombusz
téglalap
négyzet
ötszög
hatszög
tizenkétszög
koncentrikus körök.
Mindezeket nem is lenne nehéz belerakni egy jó nagy körbe. De az érdekesség ott rejlik, hogy ezek megszerkesztéséhez nem használtam mást, mint a hatszög köré írható körébe rajzolt 2 hatszög nevezetes vonalait, és a középpontban lévő 2 db háromszög nevezetes vonalait, illetve a 2 db szabályos hatszög által alkotott szabályos szabályos 12 szög nevezetes pontjait. Ha kel, töltök fel róla képet, és aki meg akarja otthon csiálni, annak leírom az elkészítés módját.
Büszkék vagytok rám? ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Pontosan erről van szó.Ha mindenki vakbélgyulladás komolyságú lenne a családban,akkor ki hozna jókedvet az életbe?!
beküldve: 2010-02-10 15:46:33
(#32224) Engem is moindig azzal nyaggatott a nagyapám, hogy felzavar a cseresznyefára és lese enged hátha megérek a terméssel... Aztán beláttattam vele, hogy milyen rossz lenne neki nem volna kitől röhögő- és arckaparórohamot kapnia
Én is ezt akarom tudni,hogy minek nőjjek föl.
Arról meg nem akarok nyilatkozni...én örökké gyerek maradok,bibibííí
De mintha már 2x meséltem valódi életkoromról,vagy tévedek?
Annyit azért elárulok,hogy júliusban lesz a szülinapom.Chuck Norrisosan kiválasztok azon a napon egy szerencsés kisgyereket és belehajítom a napba.
Arról meg nem akarok nyilatkozni...én örökké gyerek maradok,bibibííí
De mintha már 2x meséltem valódi életkoromról,vagy tévedek?
Annyit azért elárulok,hogy júliusban lesz a szülinapom.Chuck Norrisosan kiválasztok azon a napon egy szerencsés kisgyereket és belehajítom a napba.
Szerk: Souichiro 2010-02-10 15:44:09
beküldve: 2010-02-10 15:34:12
(#32222) minek? hány éves vagy Souichiro?
LOL xD
Ha nekem meg lenne kishúgom,akkor én meg filmrendező lennék xD
Na jó,időszerű lenne idén megkomolyodnom,de nem akarok felnőni
Ha nekem meg lenne kishúgom,akkor én meg filmrendező lennék xD
Pedofilms bemutatja: Lolicon 2010 xD LOL
Na jó,időszerű lenne idén megkomolyodnom,de nem akarok felnőni
Szerk: Souichiro 2010-02-10 15:41:57
beküldve: 2010-02-10 15:25:56
(#32220) Az öcsémnek épp most biztosítottuk a jövőjét. Szupermodell lesz a barátnőm divatcégénél. A neve: Herma Corp., de még lehet Transz Inc. is. Didikült és Pamutcicit fog reklámozni
leírhatatlanul büszke vagyok rád, fiam!
valaki nem akarja megírni helyettem a fizika labor jegyzőkönyvet? nekem nagyon nincs hozzá kedvem
valaki nem akarja megírni helyettem a fizika labor jegyzőkönyvet? nekem nagyon nincs hozzá kedvem
-
Szerk: ∂z 2010-02-10 08:53:43