Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
vagy azt h ez alap, hisz animés
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-10 20:37:37
(#32262) Tádááááám~
Íme a hét találmánya ^^ Igaz, nem sikerült szabályosra a négyszög benne - majd legközelebb (Látszik, hogy én szerkesztettem )
Ki tudja, még lehet, hogy díjat fog kapni érte Exiled - és akkor majd azt mondhatjuk, ismerjük
Íme a hét találmánya ^^ Igaz, nem sikerült szabályosra a négyszög benne - majd legközelebb (Látszik, hogy én szerkesztettem )
Ki tudja, még lehet, hogy díjat fog kapni érte Exiled - és akkor majd azt mondhatjuk, ismerjük
Szerk: _gabi 2010-02-10 20:49:00
beküldve: 2010-02-10 20:33:29
(#32261) én matekból és kémiából elismerem a hülyeségemet, le se tagadhattam sohaXD első egyesem is ebből született:P egyébként alapból csak bolondnak tartom magam
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-10 20:32:08
(#32260) gabócával elkészültünk. grat neki ;) sikeresen elkészítette ezt a szépséget Ő is mindjárt belinkeli ide a kész művét
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Mondjuk én nem csak ebben vagyok hülye, hanem úgy cakk-pakk mindenben =)))
jaja mindig ez van ha feltűnök xD
jaja mindig ez van ha feltűnök xD
MIANEVED?!
Ugyan, én hülye vagyok, nem is tagadom! 8D
Szívemből szólsz, matekon a kettes alsó határpontjával gördítettek át... örök hála Szalay néni!!!
Ha ez irodalmi vagy töri téma lenne tán versenyképes lennék, de matek meg geometria...
inkább maradok a rajzolásnál
wow mennyien fenn vagyunk most
Szerk: Gilje-sama 2010-02-10 20:27:51
pedig benned már reménykedtem
Ugyan, én hülye vagyok, nem is tagadom! 8D
MIANEVED?!
Visszajöttem. Nem bírom ezt ki - már a hatszöget fel is rajzoltam xD Mégis ma veszlek fel...
pedig benned már reménykedtem
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-02-10 19:40:45
(#32254) Exiled! Ez fantasztikus!
Kár, hogy nem értettem belőle semmit én se
Kár, hogy nem értettem belőle semmit én se
MIANEVED?!
Külön matek idiótáknak? Jó, majd holnap felmegyek és felveszlek.
Én meg még örültem, hogy a héten elmaradnak a matek órák, erre itt van előttem ez a Szabálykör
Na, de én megyek most már.
Este álmatlanul fogok forgolódni az elforgatott hatszögek miatt
Sziasztok ^^
Én meg még örültem, hogy a héten elmaradnak a matek órák, erre itt van előttem ez a Szabálykör
Na, de én megyek most már.
Este álmatlanul fogok forgolódni az elforgatott hatszögek miatt
Sziasztok ^^
Akkor két hatszög, ebből nem csinálunk ügyet...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Vegyél fel msn-re és akkor le tudom írni :)
Hát talán ha előkapnék egy papírt, és kipróbálnám, megérteném - de valahogy ha ilyen szövegeket látok, automatikusan átkapcsolok, és csak olvasok, de a szavak nem jutnak el hozzám...
Nem, arról beszélt, hogy van két hatszög elforgatva egymáson, és vannak ezeknek nevezetes pontjai, meg ilyenek, és hogy... ennyire emlékszem xD
Nem, arról beszélt, hogy van két hatszög elforgatva egymáson, és vannak ezeknek nevezetes pontjai, meg ilyenek, és hogy... ennyire emlékszem xD
Szerk: _gabi 2010-02-10 19:22:41
Arról beszél, hogy van egy kör, amibe ha berajzol egy hatszöget, és összeköt valami pontokat, akkor jóság van, legalábbis nekem ez jött le.
Írta, hogy nincs gyakorlati felhasználása, konkrétan nincs semmi értelme, én pedig erre voltam igazán kíváncsi.
Írta, hogy nincs gyakorlati felhasználása, konkrétan nincs semmi értelme, én pedig erre voltam igazán kíváncsi.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute