Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
csak Yaven és én értetük meg elsőre, hogy miről beszél Exiled?
Végre valaki ért. Mégsem elveszett a világ!
Am meg tényleg, 8-os vagyok, és azért a geometria nem túl ördöngős dolog... legalábbis nekem nem...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-02-10 19:16:43
(#32247) Ne már, srácok... Gimiben irodalom-dráma tagozatra jártam, utána meg jogi egyetemre, és tényleg csak Yaven és én értetük meg elsőre, hogy miről beszél Exiled?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-02-10 19:17:10
Vagy te vagy túl zseniális Mi, egyszerű halandók csak az alapvető műveleteket tanultuk meg
vagy talán néhányan azt sem
beküldve: 2010-02-10 19:14:15
(#32245) Reménytelenek vagytok Pedig most tök egyszerűen magyaráztam
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ahha.
Én feladtam... De köszi, hogy megpróbáltad.
Én feladtam... De köszi, hogy megpróbáltad.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Jó, ezt most elolvasom még párszor, mire felfogok belőle valamit
Az a baj, hogy minél többet magyarázol, annál több kérdésem van xD
És eddig még azt hittem, jó vagyok matekból... ^^"
Az a baj, hogy minél többet magyarázol, annál több kérdésem van xD
És eddig még azt hittem, jó vagyok matekból... ^^"
Szerk: _gabi 2010-02-10 19:07:47
beküldve: 2010-02-10 19:04:01
(#32242) Ezzel azt bizonyítottam be, hogy 2db egymáson elforgatott hatszög nevezetes vonalait és pontjait és köreit felhasználva és köréjük körívet írva a vonalat és pontok hálójában megtalálható az összesszabályos hatszögnél kisebb csúcsszámú szabályos sokszög.
Gyakorlati hasznára még nem jöttünk rá, de mint érdekesség kitűnő. Ez is ugyanolyan dolog, mint a bartáságos meg a főnix számok
szerk: Sokszög be és köré írható kör: Már be lett bizonyítva, hogy majdnem minden sokszögfajtához lehet köréírható bört szerkeszteni.
Koncentrikus kör: 2 vagy több olyan kör, melynek középpontja egybeesik.
Gyakorlati hasznára még nem jöttünk rá, de mint érdekesség kitűnő. Ez is ugyanolyan dolog, mint a bartáságos meg a főnix számok
szerk: Sokszög be és köré írható kör: Már be lett bizonyítva, hogy majdnem minden sokszögfajtához lehet köréírható bört szerkeszteni.
Koncentrikus kör: 2 vagy több olyan kör, melynek középpontja egybeesik.
Szerk: The Exiled 2010-02-10 19:06:10
Tényleg, mi az a koncentrikus kör...? A Google szerint batikolni is lehet koncentrikus kört, szóval valami komoly dolognak kell lennie.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Én is valami ilyesmire gondolok.
Bár az őszintét megvallva full sötét vagyok a matekhoz,szégyellem is magam...
Bár az őszintét megvallva full sötét vagyok a matekhoz,szégyellem is magam...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerintem valami olyasmi, hogy a szabályos alakzatoknak ugyanaz a körülírható köre - szóval egy körben helyezkednek el :S Legalábbis nekem ez jött le - lehet tévesen
De szerintem inkább kérdezzük majd meg tőle
Lehet én vagyok hülye, de mi az a koncentrikus kör?
De szerintem inkább kérdezzük majd meg tőle
Lehet én vagyok hülye, de mi az a koncentrikus kör?
Szerk: _gabi 2010-02-10 18:55:46
beküldve: 2010-02-10 18:49:36
(#32238) Van egyébként olyan, aki érti is, hogy Exiled mit ért el? Mármint hogy konkrétan mi ez? Mert ötödjére olvasom el, de még mindig nem értem, hogy miről van szó.
Tisztában vagyok vele, hogy teljesen f__z vagyok, matematikához amúgy is az voltam mindig (most is csak azért vagyok hármas, mert hordok a Tanárúrnak kávét), szóval nem kéne próbálkoznom, de szeretnék.
Tisztában vagyok vele, hogy teljesen f__z vagyok, matematikához amúgy is az voltam mindig (most is csak azért vagyok hármas, mert hordok a Tanárúrnak kávét), szóval nem kéne próbálkoznom, de szeretnék.
beküldve: 2010-02-10 18:44:42
(#32237) Gratula Exiled! Azt nem tudom ugyan, hogy ennek mi értelme és az emberiség számára mi haszna van, de 14 évesen szép teljesítmény. (Ne vegyél komolyan, csak irigy vagyok ;))
beküldve: 2010-02-10 18:42:10
(#32236) hát ez kicsit izé...nem nagyon értettem de biztos jódolog
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Akkor okké, nincs gáz... Azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen sötét.
Szerk: _gabi 2010-02-10 18:30:05