Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-02-08 15:17:44
(#32188) Irodalomelmélet blöe... =___="
A tanárnő - akinek olyan fura hangja cvan, egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy hihetetlenül aranyos vagy rohadt idegesítő... O___x -épp vázolja a tematikát. El sem hiszem, hogy ennyi mindent fogunk tanulni, ezen a 45 perces előadáson.
Jut eszembe: első nap a vizsgaidőszak után, beteg vagyok, fáj a torkom/mandulám, DE! nem aludtam el egy órámon se eddig! XD
A tanárnő - akinek olyan fura hangja cvan, egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy hihetetlenül aranyos vagy rohadt idegesítő... O___x -épp vázolja a tematikát. El sem hiszem, hogy ennyi mindent fogunk tanulni, ezen a 45 perces előadáson.
Mármint fognak tanulni azok, akik nem alszanak el... XD
Jut eszembe: első nap a vizsgaidőszak után, beteg vagyok, fáj a torkom/mandulám, DE! nem aludtam el egy órámon se eddig! XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-02-08 15:18:16
Mikor a láncfűrészes sorozatgyilkos aludni megy, mindig megnézi, az ágya alatt nincs-e Chuck Norris.
[Link] emiatt most teáskanállal eszem a gombás ragut8D
[Link]
[Link] emiatt most teáskanállal eszem a gombás ragut8D
[Link]
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-08 13:54:09
LOL xD
Korán reggel már megy a hülyeség...xD
Korán reggel már megy a hülyeség...xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-02-08 09:16:23
beküldve: 2010-02-08 08:33:07
(#32185) Ezt ma reggel kaptam egy barátnőmtől.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ikki Tousen,szeressük ám
Gilje: miért nem Fa túsfürdőt reklámoz Apollo?! xD
Gilje: miért nem Fa túsfürdőt reklámoz Apollo?! xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-08 01:42:24
(#32183) szivemből szólsz. nem is csoda, hogy animés vagyok
derült égből fasírt, csodacsibe, stb. vagy csak nekem tűnnek fantázia és értelemmentesnek?
jaa! nem, ezekből asszem egyet se láttam xD
Mármint már értem melyikekre gondolsz. olyasmik mint a cin-cin lovag stb. (azt se láttam)
MIANEVED?!
beküldve: 2010-02-08 01:36:06
(#32181) derült égből fasírt, csodacsibe, stb. vagy csak nekem tűnnek fantázia és értelemmentesnek?
lehet csak hozzászoktál a manapság ontott amerikai szeméthez nem?
Pl?
MIANEVED?!
beküldve: 2010-02-08 01:27:15
(#32179) én szeretem, ha énekelnek, gondold el mész az utcán és egyszer csak lalalala és ugyanazt énekli veled a fél jános meg a város--- annyira lehetetlen és gyerekes, hogy csak szeretni tudom. Mint a Pocahontast. Asszem az volt anno a kedvenc Disney-m, és így (felnőtt fejjel ) nézve megmondom őszintén, nem is csodálkozom rajtaXD lehet csak hozzászoktál a manapság ontott amerikai szeméthez nem?
Szépség és a Szörnyeteg?
A 2. részét láttam nem olyan rég. Nem tudom, így, "felnőttebb fejjel" már nagyon kevés MESE tud tetszeni..
Elszoktam tőlük! Az animék teljesen mások, a dizni filmekben zavar 1-2 dolog.. pl. az állandó éneklési kényszer -.-
Azt rühellem..
MIANEVED?!
beküldve: 2010-02-08 01:22:12
(#32177) az elsőt, de már végeztem vele. ugy látszik disney-hetem volt Szépség és a Szörnyeteg? én még azt szeretem nagyon, meg a Hamupipőkét
Életnagyság?? Tejóég.
Akkor gyűjtsd hozzá a lóvét =DD
Mellesleg melyik Oroszlánkirályt nézed?
Komolyan az egyik (ha nem egyetlen) olyan dizni aminek értelme is van.
Akkor gyűjtsd hozzá a lóvét =DD
Mellesleg melyik Oroszlánkirályt nézed?
Komolyan az egyik (ha nem egyetlen) olyan dizni aminek értelme is van.
MIANEVED?!
beküldve: 2010-02-08 01:15:05
(#32175) én az életnagyságra pályázok most épp aranypácélt csinálok conra a saint seiyából
beküldve: 2010-02-08 01:13:02
(#32174) *átjön másik topicból*
Miért nem csinálsz te is olyan hajót?
nem lehet nehéz ha már sikerült egyéb földi halandóknak.. :))
Miért nem csinálsz te is olyan hajót?
nem lehet nehéz ha már sikerült egyéb földi halandóknak.. :))
MIANEVED?!