Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-02-10 08:32:27
(#32218) Yoroi: omg és aztán másnap a hírekben azt látnánk viszont: "fiatalkorúak robbantották föl az általános iskola felső szintjét"
Elnar: Szilárdságtan? Mesésen hangzik.... nem tudom, van-e olyan jó, mint az irodalomelmélet.
Alister: tegnap végre elolvastam, amit küldtél. Jön a beszámoló.
Borzasztó ez az első hét. Csomó óránk csak úgy, szó nélkül elmarad, és az amúgy egy órás lyukasóra másfél-két órássá válik. Csak tengek-lengek. Pedig eltökéltem, hogy írni fogom tovább a könyve. Fél oldal már sikerült hétfőn.
És még egy rohadt órarendet se tudok összeállítani....
Elnar: Szilárdságtan? Mesésen hangzik.... nem tudom, van-e olyan jó, mint az irodalomelmélet.
Alister: tegnap végre elolvastam, amit küldtél. Jön a beszámoló.
Borzasztó ez az első hét. Csomó óránk csak úgy, szó nélkül elmarad, és az amúgy egy órás lyukasóra másfél-két órássá válik. Csak tengek-lengek. Pedig eltökéltem, hogy írni fogom tovább a könyve. Fél oldal már sikerült hétfőn.
És még egy rohadt órarendet se tudok összeállítani....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Nálunk 2 véglet van.Az egyik,h elmondja,hogy az ő tantárgya leg rosszabb a világon a másik aki nem tart órát,mert végig arról áradozik,hogy milyen jcsodálatos tantárgy ( a fizika)
meh....
azért az már tényleg unalmas tantárgy lehet, amiről maga a tanár állítja ezt...
Rákontrázok. Nálunk azzal kezdte a tanár az Államelmélet gyakorlat 1-et, hogy "Igazából nem tudom, miért van ez a tárgy..." -> XD"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-02-09 21:25:47
(#32215) kinek a pap, kinek a papné. nekem a gyerekük
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Én nyertem: Szilárdságtan :P /meg még egyéb nyalánkságok, persze./
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2010-02-09 21:23:39
(#32213) jónak mondod, ebben a félévben politiká is tanulok:P:P:P
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Hát ez csúnya dolog volt /nem mintha nálunk nem lett volna ilyen :P/ és alapszabály: soha ne kezd el játszani olyannal amit nem ismersz! /képzelem hogy kigyújtotta volna a srác a szertárat.../
on: azért az már tényleg unalmas tantárgy lehet, amiről maga a tanár állítja ezt..." Jól figyeljenek mert unalmas. Az elősző félévben sem volt sok izgalom, de ez még annál is unalmasabb"
on: azért az már tényleg unalmas tantárgy lehet, amiről maga a tanár állítja ezt..." Jól figyeljenek mert unalmas. Az elősző félévben sem volt sok izgalom, de ez még annál is unalmasabb"
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2010-02-09 21:14:39
(#32211) rettegj világXD én is CP-ben megyekXD Cosplayséta
Akkor tényleg a Pillangon kell lenni a talinak, szerintem a többiekkel is így lesz megbeszélve. Már ha csoportos vonulás lesz..
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-02-09 21:17:24
elvileg rácalmási, de székesfehérvárinak vallom magam annak ellenére hogy most pesten lakomXD Aquincumból hévvel és metroval elmászok a Pillangóra, gondolom
xDDDDDDDD
LoL Yoroi, ti is tudtok élnia suliban látom! nagyon helyes, mikor vége lesz a sulinak ezek szép emlékek lesznek =D
Néha azt kívnom, bár sulis lennék még =/
Gilje: Te hova valósi is vagy? Tavaszi Conra hogy tervezel menni/jönni?
LoL Yoroi, ti is tudtok élnia suliban látom! nagyon helyes, mikor vége lesz a sulinak ezek szép emlékek lesznek =D
Néha azt kívnom, bár sulis lennék még =/
Gilje: Te hova valósi is vagy? Tavaszi Conra hogy tervezel menni/jönni?
MIANEVED?!
beküldve: 2010-02-09 21:05:04
(#32207) Óje. A kémiatanár benn felejtette a teremben a kulcsát. Mi megszereztük aztán én meg Soma beszabadultunk a kémiaszertárba. Huháháhááá. Amíg én fogtam egy saját kis dobozt és telepakoltam kénporral, magnézium szalaggal, meg egy piciny üvegcsébe sósavat öntöttem, addig a többiek az ajtóra ügyeltek, Soma pedig vicces nevű üvegeket vett le és zsonglőrködött velük. A kedvence valami pentahidrocucc volt. Aztán majdnem beledobta egy kis vízbe azt a nátriumdarabkát amit talált és kivett a tégelyből. Szerencsére épp idejében ordítottam hogy "B'MEG SOMA TEDD LE!!!" Aztán meg alig lehetett elrángatni a 70%os alkoholtól. "Haggyál már! Ez jó évjáratnak tűnik" mondogatta. Aztán mikor felfedeztük hogy a folyosóról is be lehet menni akkor sprinteltünk kifelé. Viszont elfelejtettük suli után elbaromkodni a zsákmányt. Na majd holnap.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-02-09 20:27:37
(#32206) Hát hogy sok közi van-é a magyar népmeséknek a mangához, de azért valami mégis csak van:[Link]
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2010-02-09 18:15:39
(#32205) helló mindenki áhhh meek rajzversenyre de joh
Mindennek van vége és egy kezdete. Csak az a kérdés mikor következik be a vég és mikortól jövünk rá, hogy valami elkezdődött…♥ ;D
beküldve: 2010-02-09 18:06:18
(#32204) Szépjóestét kisasszony! *megemeli a keménykalapját*