Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem vagy egyedül ezzel; tegnap is látnod kellett volna a zombi-szerű fórumtagokat; Bélát (Háté), meg Yoroit.
Fúj, holnaptól megint suli! Neeem akarom!
Szerk: Yaven 2010-02-07 20:51:52
Muháháháháááá
Aludni meg mindig jó.Órán,animemeeten,buszon,st b.
Lusta ember vagyok,na!
Lehet engem ez miatt szeretni is,meg útálni is.Nem haragszom meg,akármelyik opciót választjátok
Aludni meg mindig jó.Órán,animemeeten,buszon,st b.
Lusta ember vagyok,na!
Lehet engem ez miatt szeretni is,meg útálni is.Nem haragszom meg,akármelyik opciót választjátok
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-02-07 20:42:56
A következő évi szezont is nyerted, Főnök. A Gintama után (ami Gintama, és nem Gintoki anime) még az alvás szépségeire is rávilágítani egy este... Csodálatos.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-02-07 20:36:09
A másik legszebb dolog a világon meg az alvás ^.^
Plusz még ezer másik dolog.
Plusz még ezer másik dolog.
beküldve: 2010-02-07 20:26:37
(#32154) CHUCK NORRIS 8DDDDDDDDDDDDDD
Az irodalom az egyik legszebb dolog a világon<3 Imádom<3
Az irodalom az egyik legszebb dolog a világon<3 Imádom<3
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-07 18:44:46
(#32153) Annyian szidják már a Tvájlájtot,hogy a második film megnézésétől szépen lassan a kedvem is elment.
A könyv eLOLvasásán még gondolkodom,bár sztem abból sem lesz semmi.
Semmi gáz,nézünk helyette inkább Amcsi motorokat az úgyis sokkal-sokkal jobb.
A könyv eLOLvasásán még gondolkodom,bár sztem abból sem lesz semmi.
Semmi gáz,nézünk helyette inkább Amcsi motorokat az úgyis sokkal-sokkal jobb.
Majd kiderül, ha elkezdek bejárni, remélhetőleg.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Nem tudom, hogy miért akarok magyar faktra menni, amikor a kötelezőket is b_szok elolvasni.
Hát így én sem értem, cunibogár... O___x
Hehe...XD Jó vagy!!!:3
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
Szerk: Moderátor 2010-02-07 21:22:58
Az Anyegint nekem is el kellett volna olvasnom... De nem jött össze. Nem tudom, hogy miért akarok magyar faktra menni, amikor a kötelezőket is b_szok elolvasni.
Én is irodalmazok, de persze nem József Attilával, hanem kedves romantikus költőnkkel, Puskinnal. És méghozzá Anyegint olvasok és elemzek. Sajnos az orosz romantika nem tetszik, és így nem is igazán fogott meg a történet.
Pfúúúj!!!! Utáltam az orosz romantikát!!! Az Anyegint meg ki sem olvastam, mármint úgy emlékszem... De nem is nagyon érdekel!
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
József Attila szeretve van.^^
Usagi-chan: Puskin <3
Valaki olvasta a naplóját? Az általában nem szerepel a középiskolai türzsanyagban, nyehehe...
De azt hiszem mindezek megbocsájthatóak egy olyan költészetperverznek, mint én.
Usagi-chan: Puskin <3
Valaki olvasta a naplóját? Az általában nem szerepel a középiskolai türzsanyagban, nyehehe...
De azt hiszem mindezek megbocsájthatóak egy olyan költészetperverznek, mint én.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-02-07 17:38:27
Én is irodalmazok, de persze nem József Attilával, hanem kedves romantikus költőnkkel, Puskinnal. És méghozzá Anyegint olvasok és elemzek. Sajnos az orosz romantika nem tetszik, és így nem is igazán fogott meg a történet.
beküldve: 2010-02-07 17:14:53
(#32145) Szijjasztok! Most itt vagyok, végre...
Irodalmazok: József Attila Eszmélet versének az elemzése lenne a cél.... Hááát, majd meglesz..egyszer...
Irodalmazok: József Attila Eszmélet versének az elemzése lenne a cél.... Hááát, majd meglesz..egyszer...
az Alice játékra gondoltam. Lejött már, csak nicsneki elég hely drága gépemen na majd jövő héten már lesz
Imádom! Amiatt kezdtem el foglalkozni a egész Alice-mondakörrel Cosplayeltünk is belőle, és most tavasszal megint lesz egy nagy csoport cosplay.
Annyira őrült az a mese....a feldolgozások mind próbálnak benne valami értelmet találni, de az egész egy nagy drogos trip. De nagyon alap..minden könyvben van legalább egy utalás belőle.
Na de elég is volt ennyi áradozás.ű
Fúj, holnap suli. És az etr nem állította össze automatikusan az órarendet, úgyhogy írogathattam össze én....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.