Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
a legújabb: Nagypapa tolószékben
EZ mi???
EZ mi???
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-02-05 21:05:19
(#32112) Delma vaj: Vajízű
Vagy a Fém faház
Vagy a Fém faház
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-05 21:05:38
beküldve: 2010-02-05 21:00:25
(#32111) A legjobb: Tesco gazdaságos ízű vajkrém xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-05 20:54:05
(#32110) azért amiért a Tescoban a Görögdinnye alá írták h készült víz, cukor, dinnye...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Mert ez az igazság. Vannak még olyan helyek, ahol nem akarnak átb__zni.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
ikszdé
Valójában meghaltam tőle...
A Féliksz mogyoróra miért van ráírva az hogy "Nyomokban mogyorót és egyéb magvakat tartalmazhat!"
Valójában meghaltam tőle...
A Féliksz mogyoróra miért van ráírva az hogy "Nyomokban mogyorót és egyéb magvakat tartalmazhat!"
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-02-05 20:49:26
beküldve: 2010-02-05 20:33:12
(#32107) XDXDXDXXXDDDDDDDD OMG LOL
beküldve: 2010-02-05 20:21:27
(#32105) OMG. A zongora márkája 2:00-nál. Elnézést, de meg kellett osztanom...
Még egy i, és tökéletes lenne. De így is kiütött ma estére.
Még egy i, és tökéletes lenne. De így is kiütött ma estére.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-05 20:00:40
(#32103) ahogy gondolod, nem erőszak én sem értem még a végére, de most lesz időőőőm!!!!!
beküldve: 2010-02-05 19:39:16
(#32102) Valaki közületek otthon készített-e már japán kaját? Sushi,ramen és társai.És hogy sikerült?
Gilje: most néztem utána a Seint Seiyának,114 részes lenne? Jó Isten,na sztem nem leszek képes ennyi részt megnézni xD Vagy pedig b terv: nekilátok holnap oszt lesz,ami lesz.
Gilje: most néztem utána a Seint Seiyának,114 részes lenne? Jó Isten,na sztem nem leszek képes ennyi részt megnézni xD Vagy pedig b terv: nekilátok holnap oszt lesz,ami lesz.
Szerk: Souichiro 2010-02-05 19:55:00
beküldve: 2010-02-05 19:09:41
(#32101) Semmi gond. Kinyalhatják az összes kis...véredényemet.
OMFG!
A lakótársaid meg nagyon kedvesek,bár nem ismerem őket,hogy milyenek a valóságban,de ez akkor sem szép dolog...
A lakótársaid meg nagyon kedvesek,bár nem ismerem őket,hogy milyenek a valóságban,de ez akkor sem szép dolog...
Szívesen
Bár ezek inkább elrettentő példák,hogy idehaza mik vannak újabban,meg végülis évtizedek óta ez megy...
Bár ezek inkább elrettentő példák,hogy idehaza mik vannak újabban,meg végülis évtizedek óta ez megy...
Hát bizony,de már megszoktuk.(én legalábbis)