Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-02-04 13:36:58
(#32068) A főhős Pegasus Seiya az igaz De Memphis az Oroszlán jegyében született, úgyhogy az Oroszlán páncéljában fog cosplayelni animeconon
Nem is értem miért nem nézitek... most végre lesz időm és befejezhetem, úgyis hiányzik Aldebaran és HyogaXShun
Nem is értem miért nem nézitek... most végre lesz időm és befejezhetem, úgyis hiányzik Aldebaran és HyogaXShun
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-04 13:40:08
Miért nem ezüst páncélt?
Vagy Seiya nem azok közé tartozik?
A főhős srácot am hogyis hívják?
Vagy Seiya nem azok közé tartozik?
A főhős srácot am hogyis hívják?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-02-04 13:32:10
beküldve: 2010-02-04 13:10:28
(#32066) Én meg Aranypáncélt csinálok Memphisnek...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Én meg folytatom a Natsume Aya fanartot,amivel egy jó másfél hete szenvedek már .
Végülis csak a színezés van hátra,ami nem vmi haladós
Végülis csak a színezés van hátra,ami nem vmi haladós
beküldve: 2010-02-04 12:52:46
(#32064) jaj de pihent vagyXD Ennek örömére elkezdtem nézni a Szépség és a SzörnyetegetXD
lol,mit találtam xD
- Beer luck! (Bírlak!)
- Soul a new! (Szól anyu!)
- Me of us one? (Mi a puding van?)
- What can there (Vadkender)
- Hole one a wait say? (Hol van a WC?)
És egy kis francia:
Mádám löszopoááá? Lö bizóó xD
- Beer luck! (Bírlak!)
- Soul a new! (Szól anyu!)
- Me of us one? (Mi a puding van?)
- What can there (Vadkender)
- Hole one a wait say? (Hol van a WC?)
És egy kis francia:
Mádám löszopoááá? Lö bizóó xD
beküldve: 2010-02-04 12:26:02
(#32062) jaja az Antique Bakeryben pl franciáztakXD Az animét még nem láttam de ezt a részt direkt megkerestemXD jaj mit találtam[Link]
beküldve: 2010-02-04 12:17:39
(#32060) jaXD imádom amikor a japánok más nyelven próbálnak beszélni... például franciáulXD
Ez a bűntetésük,miért nem bírták az angol órát végigülni röhögés nélkül xD
A faszi angol tudása valami eszméletlen.19-ig még eltud számolni,de a 20nál már bajok vannak xD Ten-ten.Ten-ten one,ten-ten two xD
A faszi angol tudása valami eszméletlen.19-ig még eltud számolni,de a 20nál már bajok vannak xD Ten-ten.Ten-ten one,ten-ten two xD
beküldve: 2010-02-04 11:54:32
(#32058) JAJ HÜLYE JAPÁNOKXDXDXDXDDDDDDDDDDDDDDDDD DDD
Micsoda embertelen kínzási módszerXDXDXD
Üss még, Üss!XD
MegszakadokXDXDXD
Micsoda embertelen kínzási módszerXDXDXD
Üss még, Üss!XD
MegszakadokXDXDXD
Chuck Norris ökle az egyetlen,ami a Royal Flöss mellett mindent kiüt xD
[Link]
Ezt a videót meg a héten belinkeltem vagy 2x,de semmi komment nem jött még rá eddig
Én ezen a videón majdnem megfulladtam,meg 3x estem le a székről xD
[Link]
Ezt a videót meg a héten belinkeltem vagy 2x,de semmi komment nem jött még rá eddig
Én ezen a videón majdnem megfulladtam,meg 3x estem le a székről xD
beküldve: 2010-02-04 11:27:16
(#32056) Köszi Engem is mindig kiütnekXD
Nem tudom,hogy nekem van túl jó humorérzékem,vagy pedig ezek a Csákk Noriszos poénok vannak kegyetlen jól eltalálva,de amikor meglátok egy-egy újabb szöveget,én mindig sírok...a röhögéstől
Am ha érdekel pár ilyen baromság,akkor [Link]
Am tudom,hogy már ezer éve lejárt szláger,de most mit csináljak? xD
Chuck Norrisnak meg egyetlen egy értelmes filmje volt,jobbanmondva nem is az ő filmje,csak "vendégszerepelt",ink ább Bruce Lee volt a lényeg benne,a címe a Sárkány útja volt asszem.A Colosseumban Chuck és Bruce szépen összeverekedtek,a vége meg sztem elég egyértelmű,hogy ki győzött
Am ha érdekel pár ilyen baromság,akkor [Link]
Am tudom,hogy már ezer éve lejárt szláger,de most mit csináljak? xD
Chuck Norrisnak meg egyetlen egy értelmes filmje volt,jobbanmondva nem is az ő filmje,csak "vendégszerepelt",ink ább Bruce Lee volt a lényeg benne,a címe a Sárkány útja volt asszem.A Colosseumban Chuck és Bruce szépen összeverekedtek,a vége meg sztem elég egyértelmű,hogy ki győzött
Nyugi,nem Chuck Norris nyert.Bruce Lee egy legenda!Most gyorsan 10x mondjátok ki egymás után!
Szerk: Souichiro 2010-02-04 11:31:47
beküldve: 2010-02-04 11:12:22
(#32054) Minél többet olvasom az aláírásaidat annál inkább Chuck Norris-rajongó leszekXD