Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ezen a videón behaltam xD
Az Um Jammer Lammy meg ez lenne: [Link]
Wakka: én PSX emulátorral játszom PC-n,és egyedül a Parappa nem akart elindulni eddig...
Gilje: a Chrno Crossról nem sokat hallottam még,annyit tudok,hogy van ilyen játék
Am vki ismeri a Metal Gear Solidot?
Conon beöltözöm Parappának xD
És szétreppelem az agyam
Az Um Jammer Lammy meg ez lenne: [Link]
Wakka: én PSX emulátorral játszom PC-n,és egyedül a Parappa nem akart elindulni eddig...
Gilje: a Chrno Crossról nem sokat hallottam még,annyit tudok,hogy van ilyen játék
Am vki ismeri a Metal Gear Solidot?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-02-03 20:26:25
beküldve: 2010-02-03 20:12:41
(#32022) Crono Crosst ismeritek?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Parappáról folyamatosan a MEGA64-es videó ugrik be.
Amúgy meg PSXre jöttek ki a legjobb túlélő horrorok, azokat bűn kihagyni. Silent Hill, az első három Resident Evil, meg ilyen jóságok.
Amúgy meg PSXre jöttek ki a legjobb túlélő horrorok, azokat bűn kihagyni. Silent Hill, az első három Resident Evil, meg ilyen jóságok.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-03 20:08:50
(#32020) Öcsémnek meg nekm tökéletes lesz
Épp most keresem hol lehet leszedni az McGee's Alice-t...
Épp most keresem hol lehet leszedni az McGee's Alice-t...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
No Parappa?? Nálam a PSXeven-en simán fut. Amúgy durva jó, ha nem megy legalább az ost-jét tessék meghallgatni!
A Parappa nállam az Istenért sem akart elindulni...
Am PSXre az Um Jammer Lammy-t ajánlom,hogy próbáld ki,jó kis zenés játék
Am PSXre az Um Jammer Lammy-t ajánlom,hogy próbáld ki,jó kis zenés játék
beküldve: 2010-02-03 20:00:56
(#32017) Wuhú! Végre Egész jól tudom játszani a Time of Your Life-ot ^^ ( Utanám lévő csaj 30 percet késett, szal az utcsó maradék időben volt még időm gyakorolni, utána, meg együtt pengettük A Börtön Ablakábant. Tök jó volt^^
Yaven: Esküszöm, örökké átkozni fogom kíváncsiságom...
Yaven: Esküszöm, örökké átkozni fogom kíváncsiságom...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-02-03 19:27:21
(#32016) Mily borús. Én mikor érettségiztem mindig azzal a gondolattal feküdtem le h "Úristen már megint nem néztem meg hogy mi az a mohácsi vész!!!" ~ennek örömére megtanultam a tételt kivülről, szóról szóra
beküldve: 2010-02-03 19:14:57
(#32015) Istenem, nem is tudom már szinte mit jelent az unalom...mindig azzal a tudattal fekszek le, hogy nem volt időm megcsinálni azokat a dolgokat amiket szerettem volna...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Én halálra unom magam
Becsüld meg az unalmat, amíg tart, különben bánni fogod, amikor véget ér."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-02-03 18:55:59
(#32013) mostmár a PSX játékok között turkálok. Szépen lassan jön le a One Piece Grand Battle. Meg találtam egy Crono Crosst, és
OMG
egy parappa a rappert isIchimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ez egy hetvenhatos Söványiééé xD
Az unatkozásról meg annyit: jó annak,aki unatkozik.
A mai modern világban hogy lehet unatkozni?
Nekem még a nap 24 órája is k*rvakevés,30 óra kellene naponta,annyi dolgom van sokszor.Így az unatkozás nállam kilőve.De vmiért nem is nagyon akarok unatkozni
Nem az én műfajom.
Az unatkozásról meg annyit: jó annak,aki unatkozik.
A mai modern világban hogy lehet unatkozni?
Nekem még a nap 24 órája is k*rvakevés,30 óra kellene naponta,annyi dolgom van sokszor.Így az unatkozás nállam kilőve.De vmiért nem is nagyon akarok unatkozni
Nem az én műfajom.
Hogy franciásan hangozzon.
Egyébknét unatkozni tényleg nem érdemes. Én most aludtam két órát. Nem is lenne gáz, de eredetileg tanulni akartam...
Egyébknét unatkozni tényleg nem érdemes. Én most aludtam két órát. Nem is lenne gáz, de eredetileg tanulni akartam...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerintem szedek le Air Geart is. Szeretitek?
A mangát igen,az animét meg csak szóda kísérővel
Miho: nállam van idehaza egy üveg Tokaji Muscat Blanc,de majd ha nagyon muszáj,akkor bontom fel ^.^
Am mért adnak ilyen nyelvkicsavaró neveket a boroknak?
Szerk: Souichiro 2010-02-03 18:21:56
Az unalom ostoba időpazarlás. Sosem unatkozom. Most sem, leköt a szenvedés, a köhögés, és a gitráom - és remélhetőleg nemsokára a megérkező pizza. Nyam~
Nincs elég bor itthon. Ez szörnyű. Ha felhívnám még egyszer a pizzériát, hogy: "Hé, hozzá' má' két üveg édes vöröset, hö!", vajon hoznának?*___*
Nincs elég bor itthon. Ez szörnyű. Ha felhívnám még egyszer a pizzériát, hogy: "Hé, hozzá' má' két üveg édes vöröset, hö!", vajon hoznának?*___*
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-02-03 17:55:22