Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Exiled és aki jót akar magának ne olvassa el!!
Biztos jobban tetszene, ha Gintokinak előbb született volna gyereke attól a hosszú fekete hajú férfitól...
Am. Vampire Knightot nem szereted? És a Cain manga miről szól? (Kiszúrtam a mangagyűjteményedben, de már előtte is nézegettem a borítóját.)
beküldve: 2010-02-02 22:59:49
(#31977) Én elkezdtem nézni a Gintamát, az első 4 részig jutottam egyelőre. Adok neki még 10 részt, de ha nem változik róla a véleményem nem nézem tovább. Mondjuk pozitívum h elvetemülten hülyék a karakterek és már az első részben Zoro hangját hallottam, de ezt csak az OP fan lényem mondatja velem...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Jajj, szegénykém... Mindjárt lelkiismeret-furdalásom lesz.<---erre számítottál? Csaknem.
Am. tetszik az új avád. Ettől még beöltözöl Slashnek, ugye? (Márha elkészülsz vele.XD) A Gintoki animét meg igenis terjesztem; múltkor is megnéztük az első részeket Anyáddal (Fiszivel).
A robotgépek.....robotgépek. Semmi csodálatos nincs bennük, annak ellenére, hogy a robotok sokoldalúsága engem is megfogott az A.I. Artificial Intelligence c. filmben. De ennyi.
A SH film nem volt egy mélyen szántó mű, de szórakoztató és igényes volt, ami valljuk be: ritka a mai akciófilmeknél.
Ha már a rossz zenei ízlésről van szó...fel nem foghatom, hogy mi tetszik most annyira a Crazy Town-The Gift of Game c. lemezén.
Am. tetszik az új avád. Ettől még beöltözöl Slashnek, ugye? (Márha elkészülsz vele.XD) A Gintoki animét meg igenis terjesztem; múltkor is megnéztük az első részeket Anyáddal (Fiszivel).
A robotgépek.....robotgépek. Semmi csodálatos nincs bennük, annak ellenére, hogy a robotok sokoldalúsága engem is megfogott az A.I. Artificial Intelligence c. filmben. De ennyi.
A SH film nem volt egy mélyen szántó mű, de szórakoztató és igényes volt, ami valljuk be: ritka a mai akciófilmeknél.
Ha már a rossz zenei ízlésről van szó...fel nem foghatom, hogy mi tetszik most annyira a Crazy Town-The Gift of Game c. lemezén.
Szerk: Yaven 2010-02-02 22:56:27
Nekem vagy egy jó 1000 számos playlistem, az imént Jimi Hendrix Purple Haze c. nótája után Mayhem jött a Chainsaw Gutsfuckkal, aztán meg Foo Fighters, és az ilyesmi elég gyakori.
Szerintem ezek után semmi furcsa nincs az ízlésedben, Főnök.
Szerintem ezek után semmi furcsa nincs az ízlésedben, Főnök.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-02 22:49:08
(#31974) Különben van nálam korcsabb zenei ízlésű ember?
Úgy értem, én szinte minden blues/jazz alapú zenét meghallgatok. /Kivéve az alternatív rockot, a keresztény rockot, meg a pop-rock néhány vállfalait./
És most is random sorrendbe hallgatok zenéket. Meghallgatok egy screamo számot és utána trash metalt kezdek nyomatni. Utána gondolok egyet és RATM vagy Limp Bizkit féle Rapcoret hallgatok. Meg még sorolhatnám.
Úgy értem, én szinte minden blues/jazz alapú zenét meghallgatok. /Kivéve az alternatív rockot, a keresztény rockot, meg a pop-rock néhány vállfalait./
És most is random sorrendbe hallgatok zenéket. Meghallgatok egy screamo számot és utána trash metalt kezdek nyomatni. Utána gondolok egyet és RATM vagy Limp Bizkit féle Rapcoret hallgatok. Meg még sorolhatnám.
Én is mindjárt eszek különben...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Rákattintottam a topic nevére, megláttam a hozzászólásod, és elpattant az E1-em. Rossz ómen.
Aztán el is olvastam... És megértem szegényt, hogy inkább elszakadt.
Most mi a gond a többfunkciós konyhai robotgépekkel? Az még okké, hogy nem igazán akartál Nigériába költözni velem (meg kit akartunk még vinni, francsetudjamár), de azokkal már tényleg nem lehet semmi bajod. A konyhai robotgépek csodálatosak.
Gintoki-anime... Sírok. Tényleg sírok.
(miért nem tudod lehúzni? Tényleg olyan jó? Mert ismerőseim nagy része szerint elég trágya... Én meg eddig hittem nekik.)
Aztán el is olvastam... És megértem szegényt, hogy inkább elszakadt.
Most mi a gond a többfunkciós konyhai robotgépekkel? Az még okké, hogy nem igazán akartál Nigériába költözni velem (meg kit akartunk még vinni, francsetudjamár), de azokkal már tényleg nem lehet semmi bajod. A konyhai robotgépek csodálatosak.
Gintoki-anime... Sírok. Tényleg sírok.
(miért nem tudod lehúzni? Tényleg olyan jó? Mert ismerőseim nagy része szerint elég trágya... Én meg eddig hittem nekik.)
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Hmm....asszem amikor yaois gondolataim támadnak, azt OFF-ba szoktam írni. De az sokak szerint nem kultúrált mód.
Miho: Jobbulást! Jó hallani felőled; már megijedtem, hogy vmi baj van. Szombaton fórumtali? Akkor ha minden igaz jönne Gilje is, szóval lányuralom!!
Béla: többfunkciós konyhai robotgépek, Nigériába költözés és te még csodálkozol rajta, hogy senki nem vesz komolyan? Még a kedvenc Gintoki-animéd sem valami komoly alkotás. (Bocsi, alister filmjét -amit tudom, én ajánlottam- nem tudtam lehúzni, úgyhogy most szerencsétlen rajtad élem ki gonoszságomat. De azért remélem a lelked legmélyén sejted, hogy nem is utállak annyira. ;))
Senorita: Ne félj, egy-kettőre beilleszkedsz és már alig várod majd, hogy fórumtalira jöhess. (Avagy a másik verzió, hogy időközben rájössz a vörös hobbit egy-két titkára és még jobban elkezdesz félni... ) A közös Conra menetel meg alap. ;)
LOL, ilyen mély tartalommal rendelkező kérdésekre pedig akármikor szívesen.
Kabátgombbal eszméletlen jól lehet pengetni... Ilyen szép, magas hangokat lehet előcsalni, ha csúszkálunk vele a magasabb húrokon. Furcsa ez. A nagy felfedezések estéje ez.
beküldve: 2010-02-02 22:08:43
(#31970) igazából csak alibikérdés volt, mert unatkozom de köszi
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-02 22:09:01
Szoktam. Most épp nem (meg is lepődtem magamon), de viszonylag szabadon tudok irányulni a konyha felé, szóval én abszolút támogatom a kései étkezést. Az már más jellegű kérdés, hogy mennyivel hízlal jobban, mint egy hat órai vacsora.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-02-02 22:02:46
Mindent lehet, csak sok minden van, amit nem ildomos.
Milyen mélyenszántó gondolatok... Megyek vissza hangolni.
Milyen mélyenszántó gondolatok... Megyek vissza hangolni.
beküldve: 2010-02-02 21:58:32
(#31967) Lehet ilyenkor még vacsizni szerintetek?
Kulturált módon nincs erre lehetőség?
Najó, ez is csak az én hülyeségem, szerintem inkább hagyjuk
Najó, ez is csak az én hülyeségem, szerintem inkább hagyjuk
úgy, hogy elkezdessz káromkodni, állat mójára viselkedni és mindenkit idegesíteni. Baania régi énje erre a legjobb példa.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-02-02 20:23:39
(#31964) Kézjelekkel?