Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-02-03 17:38:51
(#32008) Nem vagy egyedül. Én halálra unom magam
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-03 17:33:03
(#32007) Beteg vagyok. Nem tudok találkozni a barátommal. Ma alig csináltam valami értelmeset.
Ez így nem jó!!!T____T
Rendeltem pizzát, hogy jobb kedvem legyen. Igazi nő vagyok: zabálásba fojtom bánatom. No meg szeszbe. *____* Keresek a pizza mellé egy szimpatikus vöröskét - bort;) - és elgondolkozom azon, hogy mennyire értelmes dolog ilyenek miatt hisztizni, miközben Afrikában ezalatt ezrek halnk éhen.
Furcsa egy világban élünk.O___x
Ez így nem jó!!!T____T
Rendeltem pizzát, hogy jobb kedvem legyen. Igazi nő vagyok: zabálásba fojtom bánatom. No meg szeszbe. *____* Keresek a pizza mellé egy szimpatikus vöröskét - bort;) - és elgondolkozom azon, hogy mennyire értelmes dolog ilyenek miatt hisztizni, miközben Afrikában ezalatt ezrek halnk éhen.
Furcsa egy világban élünk.O___x
beküldve: 2010-02-03 16:45:55
(#32006) A Fushigi Yuugit már ismerem, az animéjét is néztem
Szerintem szedek le Air Geart is. Szeretitek?
Szerintem szedek le Air Geart is. Szeretitek?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-03 16:46:42
Örömmel hallom
Én most per pillanat a 130. oldalnál tartok.Sajnos még csak az első kötetben.
Majd ha lesz időd,akkor olvass bele a Fushigi Yuugi-ba és az Alice 19th-be is,ami Watase sensei másik kettő nagyszerű mangája.
Én most per pillanat a 130. oldalnál tartok.Sajnos még csak az első kötetben.
Majd ha lesz időd,akkor olvass bele a Fushigi Yuugi-ba és az Alice 19th-be is,ami Watase sensei másik kettő nagyszerű mangája.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-02-03 16:30:42
beküldve: 2010-02-03 16:24:16
(#32004) Most kezdtem el olvasni az Ayashi no Cerest. Tényleg jó
beküldve: 2010-02-03 16:05:54
(#32003) olyan film előzetesét (is), amiben egy elég tehetséges Mad-chan cosplayer a főszereplő
Azt én is láttam! Csak nem emlékszem, melyik film volt az...
Gyalázat, én még mindig nem néztem meg a Scherlock Holmes-t, pedig a húgommal múlkor a Saturnban végigálltunk a tévéképernyők előtt (kb 120 darab tévé volt egymás alatt-fölött) egy nem túl izgalmas filmet -bár lehet, hogy ha lett volna hang rajta, akkor érdekesebb lett volna-, csak mert a főszereplő Downey volt, és mi ugye nagy fanjai vagyunk. De ha minden igaz, a húgom 'megszerzi' jövő hétre a filmet, úgyhogy meglesz. De akkor is én látom legkésőbb a barátaim közül...gyalázat.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-02-03 11:12:39
(#32001) Jó reggelt ébredj! Indul a nap és indul az élet! Megszólal a vekker, áááááálmodból egy zajra felkelsz...
[Link]
kivételesen nem yaoi
*énekel énekel*
[Link]
kivételesen nem yaoi
Szerk: Gilje-sama 2010-02-03 11:18:59
beküldve: 2010-02-03 00:36:02
(#32000) A Sherlock Holmes még mindig szenzációs. És Yavennel láttuk egy olyan film előzetesét (is), amiben egy elég tehetséges Mad-chan cosplayer a főszereplő
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-02-03 00:28:21
(#31999) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nekem csak bátyám van; vele is rég verekedtem, de akkor vagy az üss és fuss, vagy az ujjkicsavarás jött be.
Béla: Jó éjt!
És mindenkinek:[Link] Nem yaoi, nyugi.
Béla: Jó éjt!
És mindenkinek:[Link] Nem yaoi, nyugi.
beküldve: 2010-02-03 00:07:22
(#31997) Csak azért gondolod így mert nem volt még a kezedben a Háború és béke miközben az öcséddel harcoltál...hehe Tűsarkúm 2 van, egy ünnepi a másikat meg nem hordom
Tud valamelyikőtök képet tömöríteni úgy hogy ne vesszen el az animáció?
Jóéjt!
Asszem én is megyek lassan
Byebye>:)
Tud valamelyikőtök képet tömöríteni úgy hogy ne vesszen el az animáció?
Jóéjt!
Asszem én is megyek lassan
Byebye>:)
Szerk: Gilje-sama 2010-02-03 00:19:01
ROFL.
Yaven: Jó lenne írni még valamit, de fél hatkor kelek, szóval ideje lenne aludni mennem. Majd művelődök holnap, megpróbálom nem elfeljteni.
Jóéjszakát mindenkinek!
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-02-03 00:07:04
Inkább te rohangáltál... Am. meg nem merem megkockáztatni a boldogságodat.
Művelődj:[Link] És nézd meg az összes részt!
necrokid:
Gilje: könyvsarokkal? A tűsarok elegánsabb.
Művelődj:[Link] És nézd meg az összes részt!
necrokid:
Halott ember vagy.
Különben meg nézd meg az adatlapunkat és megvilágosulsz. ;)Gilje: könyvsarokkal? A tűsarok elegánsabb.
Szerk: Yaven 2010-02-03 00:09:44
Fangörl/boy nénibácsikiscica A mangáimért keserves bosszút állok. Nagyon nagyot tudok ütni könyvsarokkal