Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hát persze hogy követem a fórumot, hisz tudnom kell hogy ki mit mond Nem sokat tudok szolgálni infokat rolam Nincs külön kedvenc anime/manga, szinte az összeset imádom, persze van egy-két kivétel. Hidd el, nagyon szeretnék bejutni conokra, de vhogy nincs bátorságom, meg senkit nem ismerek a barátaim közul akik vonzodnak a japán mufajhoz. Láttam már cosplayeleket és télleg nagyon tetszenek nekem
Oh. Ebből most sajnos kimaradok. Épp szabad lenne az estém, de ágynak estem - nem a szó szoros értelmében XP - szóval most itthonlétre ítéltettem. Szörnyű~
Érezzétek jól magatokat!
Érezzétek jól magatokat!
Mostmár igyekszem majd eljutni egy fórumtalira is. Remélhetőleg ez minél előbb sikerülni is fog.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-02-02 17:13:00
Az nekem kéne :/
Az mindenkinek kéne.Senorita: Te több ideje vagy itt, mint én, ROFL.
Egyébként a társaságtól nem kell félni, itt mindenki kedves, csak nem veszik túl komolyan az embert. Engem sosem vett itt senki komolyan.
Egyébként szereted a többfunkciós konyhai robotgépeket? (kedvenc kifejezés evör. Pont.)
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
De jó! Akkor találkozzunk az Astoria metrómegállóban fent mondjuk 18:30-kor. Ok?
Oké, mindjárt indulok"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szia!
Nahát, te majdnem olyan régi tag vagy, mint én. Követted is valamennyire a fórumos történéseket, avagy nagy visszatérő vagy? (Magyarán: rendszeresen olvasod a fórumot vagy csak nagyritkán?)
Örülök, hogy a monológom hatására írtál (*veszélyes mértékben nő az egója*); én is remélem, hogy sikerül beilleszkedned ide (a befogadással nem lesz gond, vedd úgy, hogy már be vagy ;).
Néhány infót megosztanál magadról? Pl. milyen mangákat/animéket szeretsz? Szoktál-e Conokra járni, cosplayelni, stb. amit csak akarsz.
Nahát, te majdnem olyan régi tag vagy, mint én. Követted is valamennyire a fórumos történéseket, avagy nagy visszatérő vagy? (Magyarán: rendszeresen olvasod a fórumot vagy csak nagyritkán?)
Örülök, hogy a monológom hatására írtál (*veszélyes mértékben nő az egója*); én is remélem, hogy sikerül beilleszkedned ide (a befogadással nem lesz gond, vedd úgy, hogy már be vagy ;).
Néhány infót megosztanál magadról? Pl. milyen mangákat/animéket szeretsz? Szoktál-e Conokra járni, cosplayelni, stb. amit csak akarsz.
beküldve: 2010-02-02 16:43:00
(#31943) Sziasztok! Ez az első alkalmam hogy szolok a forumon. ( *öhm* tulajdonképpen Yaven írása nagy hatással volt rám ) Am. valojaban majdnem egyéve vagyok tag, remélem befogadtok a tarsasagotokba Csak idonként tudok benézni ide Nos minden jót!!
De jó! Akkor találkozzunk az Astoria metrómegállóban fent mondjuk 18:30-kor. Ok?
Merész ember vagy, én mondom, elvégre ismered a kritikus oldalamat és még a cinikus filmnézési szokásomról is lehet fogalmad
Más jelentkező még? *reménykedve körbetekint*
Merész ember vagy, én mondom, elvégre ismered a kritikus oldalamat és még a cinikus filmnézési szokásomról is lehet fogalmad
(Fiszinek meg méginkább.... )
, de te jössz.Más jelentkező még? *reménykedve körbetekint*
Tudom, hogy későn vetem fel az ötletet, de lenne kedvetek ma 19 órától a Puskin moziban megnézni a Sherlock Holmes filmet?
Nekem lenne kedvem, mert nagyon jó a film. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
tremolo-kar
Az nekem kéne :/
Bár előbb célszerű lenne egy elektromos gitár...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-02-02 15:46:05
Rajzolj neki egy többfunkciós konyhai robotgépet... Ilyet mondjuk:
Bocs. Ki vagyok pihenve, az a baj. Meg takarodnom kéne tanulni, csak nincs hangulatom hozzá.
Bocs. Ki vagyok pihenve, az a baj. Meg takarodnom kéne tanulni, csak nincs hangulatom hozzá.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-02 15:39:31
(#31937) Kössz hogy segítettetek de ő nem nagyon szereti a mangás,animés dolgokat.De azért lehet hogy rajzolok neki vmit és veszek hozzá egy csokit
Én is azt tervezem, hogy papíron kibicsaklik majd a bokám a próbák alatt, vagy valami... Franc se akar keringőzni.
Mondjuk azt viszont mindenképp szeretném látni, ahogy az elborult osztályom leissza magát a sárga földig... De arra ballagáskor is lesz alkalmam.
Oyumi: Valami szépet, amire semmi szüksége nincs. Naptár, útikönyv, kenyérsütőgép, többfunkciós konyhai robotgép, vasalóállvány, képcső, tremolo-kar, vagy valami ilyesmi.
Ha ezek nem nyerték el tetszésed... Nyilván jobban ismered őt, mint mi. Valami olyasmibe nyúlj bele szvsz, amire nem számít, hogy jól meglepődjön. Ha ügyes vagy valamiben, akkor dobj össze neki valami csodát, vagy valami.
Vagy vegyél neki csokit. Sok csokit.
Mondjuk azt viszont mindenképp szeretném látni, ahogy az elborult osztályom leissza magát a sárga földig... De arra ballagáskor is lesz alkalmam.
Oyumi: Valami szépet, amire semmi szüksége nincs. Naptár, útikönyv, kenyérsütőgép, többfunkciós konyhai robotgép, vasalóállvány, képcső, tremolo-kar, vagy valami ilyesmi.
Ha ezek nem nyerték el tetszésed... Nyilván jobban ismered őt, mint mi. Valami olyasmibe nyúlj bele szvsz, amire nem számít, hogy jól meglepődjön. Ha ügyes vagy valamiben, akkor dobj össze neki valami csodát, vagy valami.
Vagy vegyél neki csokit. Sok csokit.
Mennyit használom azt, hogy valami... Aztajóisten.
Szerk: Háté 2010-02-02 15:36:27
beküldve: 2010-02-02 15:33:10
(#31935) Szia szeritnem vegyél neki egy mangát :) ha szereti
pl a Mennyei dallamok 1-et
pl a Mennyei dallamok 1-et
Ötletek...
Mit szeret? Animés? Valami plüssznek örülne esetleg?
Csoki? Egy szép fanart?
Pl. én barátnőmnek ezt rajzoltam szülinapra
Mit szeret? Animés? Valami plüssznek örülne esetleg?
Csoki? Egy szép fanart?
Pl. én barátnőmnek ezt rajzoltam szülinapra
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-02-02 15:34:43