Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem kell itt borzongani meg stresszelni, az érettségi egy nagy rakás sza...*khm*... kaki.^^"
Bár most ha jól tudom jövőre bevezetik az egy kötelező emelt szintű érettségit, szóval úgy lehet, hogy nem lesz annyira egyszerű, mint az "én időmben" - 2008.
Amúgy jó reggelt, ez nem délibáb, káprázat és társai: itt vagyok fitten és vidáman kilenc óra előtt. Nagyra lehet tátani a szájakat. XD
Ma japános napom lesz: találkozom a barátnőmmel valamikor a délután folyamán, elmegyünk Planet Sushizni, esetleg meglátogatjuk előtte a Hanami Teaházat, majd este a Merlin Színházban megtekintünk egy előadást, aminek a reklámját a "Japán kulturális események" topicba már linkeltem.^^
Szuper!*___*
No de, most megyek összepakolom a szobámat, mert olyan, mintha valaki bedobott volna egy kézigránátot, amíg én szunyáltam. O___x
Bár most ha jól tudom jövőre bevezetik az egy kötelező emelt szintű érettségit, szóval úgy lehet, hogy nem lesz annyira egyszerű, mint az "én időmben" - 2008.
Amúgy jó reggelt, ez nem délibáb, káprázat és társai: itt vagyok fitten és vidáman kilenc óra előtt. Nagyra lehet tátani a szájakat. XD
Ma japános napom lesz: találkozom a barátnőmmel valamikor a délután folyamán, elmegyünk Planet Sushizni, esetleg meglátogatjuk előtte a Hanami Teaházat, majd este a Merlin Színházban megtekintünk egy előadást, aminek a reklámját a "Japán kulturális események" topicba már linkeltem.^^
Szuper!*___*
No de, most megyek összepakolom a szobámat, mert olyan, mintha valaki bedobott volna egy kézigránátot, amíg én szunyáltam. O___x
beküldve: 2010-01-31 18:56:41
(#31887) Igen, ilyeneket én is hallottam. Meg olyat is, hogy volt egy hibája és kettest kapott rá. Már félek. (Igaz addig el is kéne jutni )
beküldve: 2010-01-31 18:49:25
(#31886) óóóóóó gyerekek ez még semmi a vizsgaidőszakhoz képest. mikor egy dogát megírtok 4-esre és 1-est kapsz rá mer a tanárnak nincs kedve kijavítani meg a pótvizsgadíjból neki is csurran-csepen valami...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-31 18:46:07
(#31885) Csak az a gond, hogy az érettségi négy év múlva rám is vár. *beleborzad a gondolattól*
Jó neked!!!T___T Én még mindezek elején bandukolók...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
Szerk: Moderátor 2010-01-31 19:55:21
beküldve: 2010-01-31 18:40:35
(#31883) Érettségi? Sok sikert! Én hála az égnek már túl vagyok a "csakfölvegyenekcsakfölve gyenektanulááás" időszakomon, most kicsit nyugisabb így.
Én ezt nem mondhatom el, hogy hetekig nem kell tanulnom... az érettségi küszöbén könyvekkel kell élnem!!!
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
Szerk: Moderátor 2010-01-31 19:55:34
beküldve: 2010-01-31 18:33:21
(#31881) hehe, nekem most 2 hétig nem kellXD Morduk: Miinnnnnnnnden megoldható
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Gratula!!! Én tanulás közben még a zenét sem viselem el, nemhogy dumáljanak is ott mellettem! Erről jut eszembe: valamit nem ártana tanulni is...
Szerk: Moderátor 2010-01-31 19:55:51
beküldve: 2010-01-31 18:29:24
(#31879) Nehéz egyszerre fórumozni, és filmet nézni egyszerre.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Akkor majd megnézem én is...
Szerk: Moderátor 2010-01-31 19:56:06
beküldve: 2010-01-31 18:22:30
(#31876) én filmezek. ez a Sherlock Holmes tényleg nem rossz
Játék? talán nekem is az kéne most, de inkább chat-on lógok egy kicsit.
Szerk: Moderátor 2010-01-31 19:56:20
beküldve: 2010-01-31 18:16:54
(#31874) Én is unatkoztam eddig, csak most találtam egy elég fárasztó játékot a neten és azzal kötötom le magam