Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-01 19:44:30
(#31902) Nos örömmel látom hogy a fórumozók legtöbbje vidám, remélem sokáig jókedvetek lesz =)
Végülis nekem sincs rossz hangulatom, tegnap volt egy ici-pici k*rvaélet hangulatom, de elmúlt.
Mellesleg nagyon menő pengetőt vettem
Végülis nekem sincs rossz hangulatom, tegnap volt egy ici-pici k*rvaélet hangulatom, de elmúlt.
Mellesleg nagyon menő pengetőt vettem
az előző egy gyönyörű egyenes vonalba kettétört
ami kemény, de kicsi ezért tudok vele úgy lazacsuklósan fel-le pengetniolyan suttyósan..x)
RATM-tól ajánlom a Bulls on Paradet, nagyon könnyű.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-02-01 19:45:23
Kész. Majdnem felhőtlenül vidám vagyok. Ismét ötösre feleltem a fogalmazásból amit meg se írtam, kaptam egy ezrest, finom volt a kaja a menzán, sikerült végighallgatnom az összes B'z lemezt, sikerült kedvesen mosolyogni az egyik gyűlölt tanárra és nem tévedtem el a hóban.
Neked aztán tényleg jó napod volt! (Én sem panaszkodhatom, habár az előző h.sz.-omat írhatom újra, mert kidobott a rendszer. ) A finom menza dolgon nagyon csodálkoztam, mert ez a fogalom nekem eddig ismeretlen volt.
Béla (aki Bendzsámin ): Örömmel látom, hogy végre túlléptél a csupaszőr cilinderes alakon. Audioslave-t, meg RATM-t én is szeretem, úgyhogy ha megtanulsz valamit tőlük, remélem majd eljátszod egy fórumtalin.
Gilje: teljesen egyetértek. A tavasz a legjobb évszak, különösen a március közepe (szülinapom), meg az április (tökéletes időjárás, Sakuracon).
Új tagoknak:
Kedves új arcok! A többi régi tag nevében is beszélek -szerintem- amikor azt mondom, hogy örülünk a jelenléteteknek és annak, hogy mindig frissül és bővül a fórumos csapat. Viszont van egy-két olyan bevett dolog, amit érdemes Nektek is elsajátítanotok, hogy jobban be tudjatok illeszkedni ebbe a közösségbe. Ennek egy meghatározó részét a moderátor nézi/javítja, de ez még nem jelenti azt, hogy minden egyes alkalommal el is kell követni eme "kihágásokat". (Ezekről beszélek:[Link]). A moderátor is csak ember (ok, enyhén übermensch ); ne adjatok neki plusz munkát, amikor egy kattintással is megoldhatnátok a dolgot. Azután még van itt egy olyan dolog is, hogy stílus. Természetesen ez minden embernek más, és ettől szép a világ, de azért van egy határ, amit nem érdemes áthágni. Ezt pedig úgy nevezik, hogy érthetőség. Nem fogok példákat hozni, remélem az érintettek magukra ismernek, a többiek meg nem. Ha más csak nehezen/egyáltalán nem érti meg, amit írtok, akkor tulajdonképpen nem is volt értelme egy fórumra írnotok. Itt sokan vagyunk, sokféle korosztályból, ezért légyszíves igyekezzetek érthetően fogalmazni, helyesen írni. Nincs kedvem fejtegetni a hozzászólásokat amiatt, mert olyan nyelvezetet használtok, amit csak a közeletekben élő kis csoport ismer, vagy mert menőnek számít éppen mindent hibás helyesírással írni. (Ezt am. sosem értettem. )
Remélem a továbbiakban (is) jól fogjátok érezni magatokat ezen a fórumon és esetleg a közeljövőben még tudunk is majd személyesen találkozni egy fórumtali keretén belül.
Remélem a továbbiakban (is) jól fogjátok érezni magatokat ezen a fórumon és esetleg a közeljövőben még tudunk is majd személyesen találkozni egy fórumtali keretén belül.
beküldve: 2010-02-01 19:34:40
(#31900) én inkább csak nézni szeretem...ahogy esik...lehetőleg a meleg házból én tavaszt akarok
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-01 19:18:01
(#31899) én hiperaktív leszek ennyi hótól>.<mongyuk igazad van h nem sok mindent lehet vele csinálni de ez így is jóh...jajjh ha ellolvad remélek ez a k*** ipoly nem akar majd kiönteni
Mindennek van vége és egy kezdete. Csak az a kérdés mikor következik be a vég és mikortól jövünk rá, hogy valami elkezdődött…♥ ;D
beküldve: 2010-02-01 19:11:13
(#31898) Zsófi(a): Nagyon remélem, hogy csak valami hiba csúszott a dologba...
hachi^^: Igen, ez a hó k__vajó... Itt, Mucsán ugye a hókotrás, meg ilyesmi teljesen elképzelhetetlen, így ma is térdig érő hóban gázoltunk haza. Ráadásul még nem is tapad normálisan, szóval még kezdeni se lehet vele semmit, maximum ellapátolni.
Tsuna: Mennyire igazad van. Az élet szép. Nem feleltem fizikából (pedig a tanárnő nézett rám csúnyán amögül a szép, nagy orra mögül), meg találtam Tom Morello solo packet (mondjuk leginkább az Audioslaves agymenései vannak benne, de szerencsére majdnem mindegyik élő felvétel, és egész jó minőségűek). Az élet gyönyörű.
hachi^^: Igen, ez a hó k__vajó... Itt, Mucsán ugye a hókotrás, meg ilyesmi teljesen elképzelhetetlen, így ma is térdig érő hóban gázoltunk haza. Ráadásul még nem is tapad normálisan, szóval még kezdeni se lehet vele semmit, maximum ellapátolni.
Tsuna: Mennyire igazad van. Az élet szép. Nem feleltem fizikából (pedig a tanárnő nézett rám csúnyán amögül a szép, nagy orra mögül), meg találtam Tom Morello solo packet (mondjuk leginkább az Audioslaves agymenései vannak benne, de szerencsére majdnem mindegyik élő felvétel, és egész jó minőségűek). Az élet gyönyörű.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-01 19:03:44
(#31897) Kész. Majdnem felhőtlenül vidám vagyok. Ismét ötösre feleltem a fogalmazásból amit meg se írtam, kaptam egy ezrest, finom volt a kaja a menzán, sikerült végighallgatnom az összes B'z lemezt, sikerült kedvesen mosolyogni az egyik gyűlölt tanárra és nem tévedtem el a hóban. Fantasztikus.
Viszont megettem 1600 gramm kekszet és most szarul vagyok.
Az élet szép ~
Viszont megettem 1600 gramm kekszet és most szarul vagyok.
Az élet szép ~
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-02-01 18:56:14
(#31896) Végre egy hónap után találkoztam a legjobb barátnőmmel\^o^/ Boldog vagyok megnéztük a Love*Com utolsó 4 részét, előtte beszélgettünk, foglalkoztam kicsit másofik anyámmal aztán apa hazahozott kocsival jeeeem szép nap
Én már találkoztam az illető lánnyal és a vételt pontosan és korrektül intézte, szóval szerintem a te esetedben csak félreértésről lehet szó. (Bár az is igaz, hogy akkor ő vett tőlem és személyesen találkoztunk.) Biztos vagy benne, hogy jó e-mail címre írtad a leveleidet, illetve a pénzt is jó helyre utaltad?
Szerintem várj még egy-két napot, hátha ír a fórumos hozzászólásodra választ.
Ha viszont tényleg kiderül, hogy átvert, akkor mindenképp kiötlünk valamit, hogy -ha nem is tudod visszakapni a pénzed, de- ne tudjon másokat is becsapni.
Szerintem várj még egy-két napot, hátha ír a fórumos hozzászólásodra választ.
Ha viszont tényleg kiderül, hogy átvert, akkor mindenképp kiötlünk valamit, hogy -ha nem is tudod visszakapni a pénzed, de- ne tudjon másokat is becsapni.
beküldve: 2010-02-01 18:50:58
(#31894) ohio!mi van véletek??hi van hav ilyen sok se volt még az elmúlt 1néhány jearben
Mindennek van vége és egy kezdete. Csak az a kérdés mikor következik be a vég és mikortól jövünk rá, hogy valami elkezdődött…♥ ;D
!!!SEGÍTSÉG!!!
HALIHÓ FÓRUMOSOK, SZÜKSÉGEM LENNE A SEGÍTSÉGETEKRE!!! Tudom ez nem egy segélykérő központ de egyfelől figyelmeztetésként is szolgál.
Nemrég rendeltem néhány Lounge CD-t egy Szeder Inda nevű lánytól, aki már 3 hete nem reagál az e-mail-jeimre, a pénzt viszont már tuti kézhez kapta, mert a posta még nem küldte vissza. És gondolom ő sem fogja, mert a pénznek mindenki örül. Szóval vagy történt vele valami, vagy kizsebelt.
Ha valaki tud róla bármit, esetleg ismeri, az legyen olyan kedves és rázza fel a téli álomból, amibe merült, illetve keressen fel engem e-mailben. Aki tud, segítsen!
Köszönöm, Zsófi
nevergonnabe@citromail.hu
HALIHÓ FÓRUMOSOK, SZÜKSÉGEM LENNE A SEGÍTSÉGETEKRE!!! Tudom ez nem egy segélykérő központ de egyfelől figyelmeztetésként is szolgál.
Nemrég rendeltem néhány Lounge CD-t egy Szeder Inda nevű lánytól, aki már 3 hete nem reagál az e-mail-jeimre, a pénzt viszont már tuti kézhez kapta, mert a posta még nem küldte vissza. És gondolom ő sem fogja, mert a pénznek mindenki örül. Szóval vagy történt vele valami, vagy kizsebelt.
Ha valaki tud róla bármit, esetleg ismeri, az legyen olyan kedves és rázza fel a téli álomból, amibe merült, illetve keressen fel engem e-mailben. Aki tud, segítsen!
Köszönöm, Zsófi
szia:)
sajnálom azt ami veled történt....Szeder Indátol én is akartam rendelni de csak ugy ment bele ha a számlájára teszem a pénzt...ha sikerül megoldanod ezt a problémát akor azt ajánlom neked ezentúl csak utánvétellel rendelj(én is csak igy vállalom be)
Remélem h tesz valamit a Mangafan az érdekedben!
beküldve: 2010-02-01 18:30:14
(#31892) !!!SEGÍTSÉG!!!
Köszönöm, Zsófi
Köszönöm, Zsófi
óóóóóó gyerekek ez még semmi a vizsgaidőszakhoz képest. mikor egy dogát megírtok 4-esre és 1-est kapsz rá mer a tanárnak nincs kedve kijavítani meg a pótvizsgadíjból neki is csurran-csepen valami...
Tesóm is mesélte,hogy a tanár megbeukatta még tavaly mondván,hogy:Nem volt ponthatár megadva!
Meg olyanról is mesélt,hogy neki sem olvasta el a tanár csak az első sort és megbuktatta...
meh....
óóóóóó gyerekek ez még semmi a vizsgaidőszakhoz képest. mikor egy dogát megírtok 4-esre és 1-est kapsz rá mer a tanárnak nincs kedve kijavítani meg a pótvizsgadíjból neki is csurran-csepen valami...
Miiii??? Szemét tanárok!!!
Egyébként üdv mindenkinek!
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
Szerk: Nezumi 2010-02-01 18:05:56
beküldve: 2010-02-01 09:35:23
(#31889) Csatlakozom Mihóhoz: az érettségi nem olyan durva. Sőt továbbmegyek: az emelt se olyan nehéz, kis tanulással könnyedén megoldható. (MOndjuk jó hogy az mondja ezt, aki 2 db nyelvtan tételt dolgozott ki és abból az egyiket húzta...) Én pl két emeltet csináltam, és nem épp a magolásról vagyok híres. Aki olvasta a múlt heti(?) Exitben az egyetemi diáktípusokat, a szerencsés-halasztó kategóriába tartozom.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.