Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Áhh, köszönöm szépen.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
amikor a fejed mellett szikrázó csillagocskák jelennek meg és a füledben hallod a csillogó hangokat és minden férfi és nő a lábad elé roskad hogy megérinteni sem mer egy ilyen csodát
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-30 22:26:50
(#31841) nekem olyan 1 éve ez van kiírva: Az ember nem veszi észre, hogy mennyit halad előre: Ha megáll, s visszanéz a megtett útra, akkor látja, mennyit ment
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nekem előtte azt hiszem konkrétan az volt kiírva, h "F___t a szádba". A kommunikáció csúcsa.
És amiért elkezdtem írni a hozzászólást: Milyen az a bishonencsillogás? A Dumaládába (vagymiaz) elvből nem írok, így ott nem tudom megkérdezni.
És amiért elkezdtem írni a hozzászólást: Milyen az a bishonencsillogás? A Dumaládába (vagymiaz) elvből nem írok, így ott nem tudom megkérdezni.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-30 22:23:24
(#31839) Nekem csak az eladó mangáim vannak kint, meg drága Kaminak egy üzenet.
Viszont ilyen msn-es fazonoktól lefáradok... most is rám szabadult egy marha, és elszívta az életerőm, meg az IQ-mat is levitte a béka feneke alá a hülyeségeivel... pedig hiába küldtem el melegebb éghajlatokra, sajnos egy pióca.
Viszont ilyen msn-es fazonoktól lefáradok... most is rám szabadult egy marha, és elszívta az életerőm, meg az IQ-mat is levitte a béka feneke alá a hülyeségeivel... pedig hiába küldtem el melegebb éghajlatokra, sajnos egy pióca.
beküldve: 2010-01-30 22:20:55
(#31838) nekem nemrég a ~Ha valaki a saját balszerencséje kovácsa, akkor én ötvösművész vagyok~ hangzású mély eszmei mondanivaló volt kinn, de már szürta a szemem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Milyen pontos. Mindegyik fajta képviselteti magát az én msnemen is.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Ejnye, az én fajtám kimaradt. Pedig a szűkszavúság gyönyörködtet. Most is annyi van kinn, hogy "Lóf__zt.".
Mondjuk nem hiszem, hogy sok vizet zavarok vele...
Mondjuk nem hiszem, hogy sok vizet zavarok vele...
követelem,hogy vegyél fel msn-re és mond meg milyen fajta vagyok
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-01-30 22:09:02
(#31834) nekem az Ichirin no Hana magyar ferdítése van kinn
Szerk: Gilje-sama 2010-01-30 22:09:53
beküldve: 2010-01-30 22:04:42
(#31833) "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
nem szivattak, az egyik elkérte a személyimet. a második mge csak rámnézett és azt mondta,hogy 18 alatt nem adnak el...-.-...
Valószínű, hogy szórakoztak veled. Lehet, hogy két külön eladó volt, de simán megoldják az ilyesmit... Az, hogy a srác kiröhögött, meg még inkább bizonyítja, hogy csak cseszegetni akart.
beküldve: 2010-01-30 22:01:47
(#31830) szerintem szivattak vagy a pomogácsok meg a langolierek megszállták az agyukat
am az a vicc,hogy karatetábor ebédszünetében mentünk le kajálni tescoba, és ott kártyáztunk, és még a rendőr ( ! ) edzőm se hallott még ilyesmiről...