Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-30 21:58:49
(#31828) Pffffff ez szánalmas. Az egy dolog, hogy cigit nem adnak, teljesen érthető,- nem mintha aki annyira akar cigit venni ne tudná kicselezni a szabályt-, na de gyufát se? A gyufa tudtommal nem tudatmódosító szer.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-01-30 21:57:03
(#31827) ugyehogyugye? tiszteletemet tettem a dumaládában is milyen volt a tali?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nem. Tesco-ba mentem, 2 eladónál is próbálkoztam, mind a 2-ő kijelentette,nhogy csak 18 év fölöttieknek adnak el... mikor a 2-ikn is elutaított majdnem jelenetet rendeztem, és kimondtanm neki, hogy akkor mutassa meg nekem azt a törvénycikkelyt, ami kiírja ezt. a Pasi meg röhögött, és azt mondta,hogy nmál most éppen nincs törvénykönyv. erre felhívtam egyik karatés haveromat, aki megvette a gyufát, ott mellettem, majd szépen elballagtunk, én meg hátrafordultam és széép szélesen rávigyorogtam az eladóra. Am vicces, mivel nem cigizni, vagy ilyesmire kellett ( életemben nem cigiztem! ) hanem kártyáztunk, és zseton helyett ezt akartunk használni... Éppen most nézek utána neten, eddig kevés sikerrel.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Tudtam én, hogy valami/ki hiányzik...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-30 21:54:31
(#31823) Teljesen nyilvánvaló. Ez egy kormányösszeesküvés. A hótündérek félnek a tűztől, tehát korlátozzák a vásárlási lehetőségeidet, mer ha otthon maradsz a akkor kevesebb csirkeburger fogy a McDonald'sban és több marad a tisztviselőknek.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Miért nem adhatnak el az embernek 18 év alatt 1 doboz gyufát?
Eddig azt se tudtam, hogy nem adnak el... ilyenről még nem is hallottam. Nem lehet, hogy csak szívattak?
Yoroi: Epic fail XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
[Link] Szvsz ez egy nagyon fasza szám. Ha megszerzed a bónuszokat a game-ben, akkor külön is hallgathatod őket. Szeressük ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Igen, szerepelt három (?) számuk, én is onnan ismerem őket, a műfaj amúgy nem áll hozzám közel (A Foo Fighterst kivéve, azt nagyon-nagyon szeretem).
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Nem csak te hiányolod a buksiját. És spec valamikor a hét elején beszéltem vele. Minden rendben vele és majd fórumtalira is jön. Aszondta.
Juhuuuu. Eltévedtem a hóban. Végül kikötöttem apámnál. Hát nem vicces?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-01-30 21:36:08
(#31818) Igen, régen is jártam már erre, de mint írtam, sajnos a gépem behalt, így most ősöm gépét nyúzom, és ezért nem igen vagyok elérhető. De most éppen nagyon unatkozom, és borzasztóan ráérek, vár az egész estés unalom, így itt vagyok.
Viszont most, hogy hiányoltok, tényleg ellógok egy talira, jöjjön orkán, cunami, tornádó, vagy esetleg csak egy kellemesebb idő, és boldogítom majd a népet.
Viszont most, hogy hiányoltok, tényleg ellógok egy talira, jöjjön orkán, cunami, tornádó, vagy esetleg csak egy kellemesebb idő, és boldogítom majd a népet.
theory of dead man-ről nekem a Fahnreheit jut az eszembe. tök jó számokat raktak bele ^^
Szerk: The Exiled 2010-01-30 21:35:42
A Puddle of Mudd post-grungeot játszik emlékeim szerint, de én nem nagyon tudok olyan post-grunge bandát, amelyik kifejezetten vidám zenét játszana (mondjuk a tudásom egészen a Foo Fightersig és pár Creed számig terjed)... Talán a Theory of a Deadman.
beküldve: 2010-01-30 20:56:06
(#31815) hy!
Usagi-san: Üdv újra itt
mindenki: valaki adjon ilyen fajta zenéket [Link] perpill képtelen vagyok bármire is koncentrálni, és éppen ennek a stílusnak sem jut eszembe a neve... Ha nem hallgatok vmi idámat, akkor holnap már cask a hullámat viszik a táborba...
szerk: Jut eszembe, alister, te ilyen törvényekben jártas ember vagy. Miért nem adhatnak el az embernek 18 év alatt 1 doboz gyufát?
Usagi-san: Üdv újra itt
mindenki: valaki adjon ilyen fajta zenéket [Link] perpill képtelen vagyok bármire is koncentrálni, és éppen ennek a stílusnak sem jut eszembe a neve... Ha nem hallgatok vmi idámat, akkor holnap már cask a hullámat viszik a táborba...
szerk: Jut eszembe, alister, te ilyen törvényekben jártas ember vagy. Miért nem adhatnak el az embernek 18 év alatt 1 doboz gyufát?
Szerk: The Exiled 2010-01-30 21:09:18
Bizony, téged is régen láttunk már...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."