Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szívesen máskor is
Igazad van, a kés személyesebb
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-01-29 00:25:17
beküldve: 2010-01-29 00:22:15
(#31767) köszönöm
igyekszem azért mellőzni a puskaport
az erős akaratra majd gyúrok egy kicsit, bár páran már csodálták
igyekszem azért mellőzni a puskaport
az erős akaratra majd gyúrok egy kicsit, bár páran már csodálták
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-29 00:22:58
Meg lehet, csak erős akarat kell hozzá.
De ha nem jön össze, még mindig lelőhetjük
beküldve: 2010-01-28 23:58:57
(#31765) hehh
akkor mondd meg nekem, meg lehet bocsátani valakinek, akinek nagyon, nagyon nagyon akarunk, még ha úgy érezzük nem is tudunk?
akkor mondd meg nekem, meg lehet bocsátani valakinek, akinek nagyon, nagyon nagyon akarunk, még ha úgy érezzük nem is tudunk?Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-28 22:59:25
(#31763) elemzel alister??? <3
gyerekek, kéne nekem most egy okos ember, van itt egy ?
gyerekek, kéne nekem most egy okos ember, van itt egy ?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-28 23:34:49
torzíás helyett tapizást olvastamxD
Freud-i félre olvasás?
beküldve: 2010-01-28 22:34:24
(#31761) mondom csak szédülök... meg levetkőztem a szájzáramat
beküldve: 2010-01-28 22:33:17
(#31760) Gilje, szeretnék a helyedben lenni, hogy 4 sörtől ennyire pörögsz...legalább olcsón betudsz rúgni...x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-01-28 22:28:25
(#31759) torzíás helyett tapizást olvastamxD
beküldve: 2010-01-28 22:27:32
(#31758) Nekem elég alap erősítőm van. 15 wattos, csak gaint emg tonet lehet rá tenni, tehát túl durva tprzítást nemtudok csinálni.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-01-28 22:21:47
(#31757) 4
nm vettem többet mer drága
é már józanodok:P:P:P
nm vettem többet mer drága
é már józanodok:P:P:P
Szerk: Gilje-sama 2010-01-28 22:22:07
beküldve: 2010-01-28 22:14:31
(#31755) játszol majd nekem conon?
Ismerősömé. De nem eredeti Gibson, "csak" Epiphone. Mindenesetre gyönyörű, és ha lenne normális erősítőm, akkor biztos k_rvajól szólna.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute