Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
nem lenne esetleg kedved beállni közénk, mint Kalapos? Nem kell semmi extra cucc, csak fekete nadrág és fehér ing, a kalapot mi csinálnánk. *könyörgő tekintet*
Ha ilyen szépen kéred, akkor nem zárkózom el a kérdéskör megvitatásától Morduk: Igen, ez az emlegetett álvideó
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-01-28 20:00:30
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2010-01-28 19:27:33
(#31736) Tim Burton rulez, ő a legkobb rendező a világon. Johnny Depp meg a legszexisebb pasi. Hahh nekem is kéne már egy
teszem hozzá a 2. üveg sörömet iszom
teszem hozzá a 2. üveg sörömet iszom
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-28 19:28:35
beküldve: 2010-01-28 19:25:07
(#31735) Van 3-4 rajz, elég szépek, és valóban volt szó filmről is, de tekintve 2004-ben "elkezdték", és azóta se lett belőle semmi, nem is lesz. Főleg úgy, hogy lassan itt a -feltehetően- sikeres Tim Burton verzió.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Semmi nincs róla, csak egy fake trailer. 2011 elejére tervezik állítólag. Volt szó anno filmverzióról, de arról sincs semmi már évek óta.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-28 19:03:02
(#31733) vannak már képek róla?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-28 18:49:00
(#31732) Hello mindenki!
Nem tudom tudjátok-e de lesz a McGee Alice gamenek folytatása. A storyra nem nagyon emlékszem csak az hogy az első rész után 9 hónappal játszódik, és hogy Alice állapota javulna rosszabbodik....
Nem tudom tudjátok-e de lesz a McGee Alice gamenek folytatása. A storyra nem nagyon emlékszem csak az hogy az első rész után 9 hónappal játszódik, és hogy Alice állapota javulna rosszabbodik....
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2010-01-28 18:24:08
(#31731) XD és itt nyer új értelmet a bensőséges hangulat. De vigyázz, ha túl mélyre mész beLsőséges lesz belőle! A polipok a legkisebb résbe is beleférnek8D
nincs valakinél egy üveg pia? rámférne
nincs valakinél egy üveg pia? rámférne
Szerk: Gilje-sama 2010-01-28 18:48:09
Minden csáppal min egyszer. Aztán a fejeden lévőkkel is. Azok vastagabbak.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Ha nem az avatárodnak, akkor tuti, hogy cukros bácsinak.
Yoroi: Juppí! Akkor már tuti, hogy min. 8x megtuklak.
Yoroi: Juppí! Akkor már tuti, hogy min. 8x megtuklak.
Szerk: Yaven 2010-01-28 18:17:02
beküldve: 2010-01-28 18:11:58
(#31728) Na kitaláljátok-e én kinek öltözök be? vagy egyszercsak odaállítsak hozzátok?
Juhuuu. Akkor már tuti megyek a conra.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-01-28 18:09:03
(#31726) Ajánlom is Nemrég voltam a Varázsfuvolán a Vígszínházban és ott is a Királynő úgy nézett ki mint egy domina. De nem volt az igazi necc és ostor nélkül... haaa, ma is Hoshi no yakatát olvastam~ <3
beküldve: 2010-01-28 17:00:20
(#31724) Javaslom, hogy a Szívkirálynő domina legyen. SM