Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Gartulálok!
Elöntött a nyugodt boldogsáááág...
...mindenki meneküljön, amerre lááát! XD"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-29 21:23:03
(#31797) Hahh! Örömmel jelentem, hogy ma hivatalosan is végeztem a vizsgáimmal! Elöntött a nyugodt boldogsáááág...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-29 15:33:18
(#31795) Szerintem akkoris az én javaslatom a legeredetibb
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Megvágtak tájanatból
Kérsz kést? Az mégiscsak személyesebb Szerk.: Látom kultúraterjesztő misszióm áldásos hatását...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-01-29 15:29:40
beküldve: 2010-01-29 15:24:35
(#31793) nekem van katonai vadászkésem ha gondolod vagy elkábítjuk, kivisszük a legközelebbi játszótérre, lolinak öltöztetjük, és miközben az oto melodyt [Link] bömböltetjük mellete a magnóból az emberek megcsodálhatják amint fejjel lefelé hintázik egy pár diabolópálcával a seggiben
beküldve: 2010-01-29 15:21:50
(#31792) Yoroi: Eh, mindegy. Orvos, összerakja magát.
Dz: Már megint manózól? Igyekszem nem önpusztítani, becsszó.
De most megyek, mert vár a busz. Legyetek jók!
Dz: Már megint manózól? Igyekszem nem önpusztítani, becsszó.
De most megyek, mert vár a busz. Legyetek jók!
a nagy visszatérő...
Adjak kölcsön baltát? Én már nem tudom mire használni. Mindenkit kinyírtam akit akartam.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-01-29 15:13:27
(#31789) Exiled: A zene itt már nem segít. Legszívesebbn felkötném magam egy fára...
Gilje: Olvastam. Ne aggódj meglesz, csak előbb jussak haza.
vagy a tanárt!
Gilje: Olvastam. Ne aggódj meglesz, csak előbb jussak haza.
a nagy visszatérő...
beküldve: 2010-01-29 15:11:45
(#31788) *buksisimogatás*
A sárga földig meg se állj. Én tegnap ittam
Bár én általában ilyenkor igyekszem One Piece-szel túladagolni magam
A sárga földig meg se állj. Én tegnap ittam
Bár én általában ilyenkor igyekszem One Piece-szel túladagolni magam
Szerk: Gilje-sama 2010-01-29 15:12:36
Megvágtak tájanatból. Részegedjünk le! Juhúúúúúú
* buksisimi * Az ilyen dolgok kúrálására én észveszelytő mennyiségű hard metal-t ajánlok, nem részegedést...
Ne aggódj, minden rendbe fog jönni
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-01-29 15:08:11
(#31786) Viszont filmben meg pont a legbetegebb vígjátékokat szeretem: Mr. Bean, meg az összes Leslie Nielsen film a legjobb!
Nem csalódtam benned ^^ Adtál is egy remek ötletet, hogy mivel töltsem még a mai napot.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
A Hetalia pedig jó
A Nilsen filmek meg szinte alapműnek számítanak
A Nilsen filmek meg szinte alapműnek számítanak
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!