Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-29 14:41:19
(#31783) Én szeretem a Hetáliát De a Kampfer jött még be mostanában nagyon
engem ez a baba annyira VII. Henrikre emlékeztet, titeket nem? [Link]
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-29 14:49:01
Bizony, nagyon jó kis fárasztó anime.
Nekem az első epizódban a könyves rész tetszett.
Am. általában nem jönnek be az ilyen rövid 'jajdevicces' animék, pl. Hetaliától sem voltam elragadtatva. (És akkor még nem is beszélek a hosszabb szörnyűségegről, amiben a mellmozgás és az ütés/elesés váltogatja egymást, mint "poén". )
Viszont filmben meg pont a legbetegebb vígjátékokat szeretem: Mr. Bean, meg az összes Leslie Nielsen film a legjobb!
Nekem az első epizódban a könyves rész tetszett.
Am. általában nem jönnek be az ilyen rövid 'jajdevicces' animék, pl. Hetaliától sem voltam elragadtatva. (És akkor még nem is beszélek a hosszabb szörnyűségegről, amiben a mellmozgás és az ütés/elesés váltogatja egymást, mint "poén". )
Viszont filmben meg pont a legbetegebb vígjátékokat szeretem: Mr. Bean, meg az összes Leslie Nielsen film a legjobb!
Na akkor ezek szerint elkezdted nézni a Cromartiet
Nekem az első részben a ceruzaevős jelenet a kedvencem,hülyegyerek egy marék ceruzát csak úgy megeszik xD Agyhalál xD
Freddi Mercury meg a legjobb benne xD
Az még érthető,hogy abba a suliba jár egy gorilla,egy robot,de hogy még Freddi Mercury is?
Gilje: az Excel nekem sem jött be,sztem egy dögunalmas,irritáló kis valami...Jaj,bocsánat,biztos vannak rajongói is itt köztünk,de sztem akkor is gagyi anime.
Nekem az első részben a ceruzaevős jelenet a kedvencem,hülyegyerek egy marék ceruzát csak úgy megeszik xD Agyhalál xD
Freddi Mercury meg a legjobb benne xD
Az még érthető,hogy abba a suliba jár egy gorilla,egy robot,de hogy még Freddi Mercury is?
Gilje: az Excel nekem sem jött be,sztem egy dögunalmas,irritáló kis valami...Jaj,bocsánat,biztos vannak rajongói is itt köztünk,de sztem akkor is gagyi anime.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-29 13:27:32
(#31780) igen hallottam már a Cromartieról, egyszer meg is nézemXD Az Excel-sagát favolják még sokan, de én nem jutottam vele sokra, idegesített
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Bambee-t is láttad már? Hasonlóan komoly alkotás.
Am. asszem Souichiro ajánlotta a Cromartie High Schoolt, na az is ott van a top 10 nagy baromságban. 11 percnyi agyrohasztás/rész. Habár azért a CHS-ben tényleg vannak jó viccek. (eddigi kedvenc részem a dúdolós volt )
Am. asszem Souichiro ajánlotta a Cromartie High Schoolt, na az is ott van a top 10 nagy baromságban. 11 percnyi agyrohasztás/rész. Habár azért a CHS-ben tényleg vannak jó viccek. (eddigi kedvenc részem a dúdolós volt )
beküldve: 2010-01-29 13:16:26
(#31778) Let's go to the Candy Mountain!!! Charlie hatalmas de én inkább kék-rózsaszín unikornisrajongó vagyok. Whááááó The Banana King!
beküldve: 2010-01-29 13:09:03
(#31777) Jó reggelt! A mai napom nem indult éppen fényesen, de feljavítottam aztán.
Nemsokára elkezdem csinálni a cp-met, remélem nem rontom el.
Giljének és a többi viszgázónak pedig sok sikert kívánok!
Yoroi: inkább örülhetnél annak, hogy nem kell bemenned.
A babákról meg: az az ufó-színű jégkirálynő elég félelmetes az egyszarvúval. Chaaaaaaaarlie
Nemsokára elkezdem csinálni a cp-met, remélem nem rontom el.
Giljének és a többi viszgázónak pedig sok sikert kívánok!
Yoroi: inkább örülhetnél annak, hogy nem kell bemenned.
A babákról meg: az az ufó-színű jégkirálynő elég félelmetes az egyszarvúval. Chaaaaaaaarlie
Szerk: Yaven 2010-01-29 13:10:33
beküldve: 2010-01-29 11:24:49
(#31776) 21 éves kislány is lehetsz nyugodtan mert én már gyűjtök a következő babára
De előtte megvizslatom Souldoll új babáját. Sorry, ilyenekkel foglak bombázni benneteket:
[Link]
[Link]
aztaaaa *.*
*nyolcéves kislány akar lenni* ^^
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
De legalább ha nem is kezdődik jól a nap,a folytatás még lehet jó ^^;
beküldve: 2010-01-29 09:57:04
(#31773) Jó reggelt híveim! Én ma 6-ra még elő vagyok jegyezve egy jogi alapok vizsgára, 8-ig. Úgyhogy kezdem reggelem egy vidám ismétléssel
De előtte megvizslatom Souldoll új babáját. Sorry, ilyenekkel foglak bombázni benneteket:
[Link]
Ez pedig az új DollSoom limitált:
[Link]
[Link]
Ez pedig az új DollSoom limitált:
[Link]
Szerk: Gilje-sama 2010-01-29 10:13:37
beküldve: 2010-01-29 09:45:31
(#31772) Remek. Valaki szólhatott volna hogy ma síszünet van. Szegény gondok Józsibácsi eléggé meglepődött amikor beállítottam a suliba. Jól kezdődik a nap...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Én meg egy tonna e-mail és Devinatartos üzenet átnyálazásával kezdem a napot ^.^
És az XXXHolical folytatom
És az XXXHolical folytatom
Jóóó reggelt Souichiro!
Kezdem a napomat egy vidám kurzusfelvétellel.
Kezdem a napomat egy vidám kurzusfelvétellel.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-01-29 08:33:00
(#31769) Gúten jóreggelt evribádi ^.^
2 nap kihagyás után újra itt vagyok
2 nap kihagyás után újra itt vagyok