Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-26 23:33:17
(#31678) Hogy egy kicsit ellensúlyozzam a topik yaois túltengését, hetero férfitársaimnak ajánlom ezt a számot:
[Link]
Laza szám, kicsit szexista és nyers, de hát, hallottam már durvábbat is =)
[Link]
Laza szám, kicsit szexista és nyers, de hát, hallottam már durvábbat is =)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
És alisternél a pont!
Köszönöm, köszönöm 

Szombaton tudsz jönni talira?
Reményeim szerint igen 
Mert akkor ha akarod, szívesen elviszem neked kölcsönbe a Syberia I-II-t.
Hú, az nagyon jó lenne, előre is köszönöm!"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
a méla undor is érzelem...
Szomorú is az élet.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-26 23:31:29
(#31675) Kisfiúkoromban volt egy videó, ami sokkolt. Mindent oda vezetnék vissza(de hülye lennék hazudniXD)
[Link]
Yaven: yaoista körökben terjed a legenda. Nem tudom biztos-e, meglátjuk, bővebb információért mássz fel aarinfantasyra (Én cukorkásboltom
)
A Marvel képregéynhősöket nemszeressem, kiv az X-Men csapatot, ők jók. És Corrosion Men-tXD Meg a pomogácsok és a lángolierek
[Link]
Yaven: yaoista körökben terjed a legenda. Nem tudom biztos-e, meglátjuk, bővebb információért mássz fel aarinfantasyra (Én cukorkásboltom

A Marvel képregéynhősöket nemszeressem, kiv az X-Men csapatot, ők jók. És Corrosion Men-tXD Meg a pomogácsok és a lángolierek

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-26 23:33:38
Szerk: ∂z 2010-01-26 23:29:16
Szerk: Yaven 2010-01-26 23:28:45
Szerk: ∂z 2010-01-26 23:27:59
És alisternél a pont!
Szombaton tudsz jönni talira? Mert akkor ha akarod, szívesen elviszem neked kölcsönbe a Syberia I-II-t.

Szombaton tudsz jönni talira? Mert akkor ha akarod, szívesen elviszem neked kölcsönbe a Syberia I-II-t.
Az érzelmek hevében... De szeretném én ezt most félreérteni...
Felteszem a problémakör teljes és alapos megfejtéshez némi köze van annak a ténynek, hogy bizonyos elméleti iskolák szerint a méla undor is érzelem... 
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Oh, kérlek szépen az ilyenek már rég nem gyakorolnak rám hatást. Te is így éreznél, ha az egyik kedvenc szinészedről látnál egy élethű kollázst...
Lesz JR 3. évad?
De jó! Mikortól?
Béla: Értsd ahogy szeretnéd.
Én tudom, hogy mit és hogyan gondoltam, az a lényeg. Te csak nyugodtan vergődj kétségek közt.
*Muhahaha*

Lesz JR 3. évad?

Béla: Értsd ahogy szeretnéd.

Szerk: Yaven 2010-01-26 23:22:48
Gilje: úgy látszik ez senkinek sem ajánlott, mert nem lehet megnyitni. XD
mostmár müxik
Junjou Rulez

Mangafan, Junjou magyarul?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-26 23:20:29
Az érzelmek hevében... De szeretném én ezt most félreérteni... De nem. Nem.
Nem is akarom tudni, hogy miért linkelted. Bár gondolom szerepe van benne a meleg frigyekből született irreális kölyköknek, meg ilyeneknek.
Nem is akarom tudni, hogy miért linkelted. Bár gondolom szerepe van benne a meleg frigyekből született irreális kölyköknek, meg ilyeneknek.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Örülök, hogy egy kis örömöt sikerült csempésznem az életedbe.
Béla: addig örülj, amíg nem tudod, hogy én miért linkeltem a képet.
Gilje: úgy látszik ez senkinek sem ajánlott, mert nem lehet megnyitni. XD Am. megnyugodtam. Sztem a perverzitás legfelsőbb csúcsa ez....akkor már inkább megnézem a BB összeset. (Habár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy JR-es témában volt 1-2 ilyen jellegű fanfic, amit élveztem, de hát Misaki minden, csak nem férfi.

Béla: addig örülj, amíg nem tudod, hogy én miért linkeltem a képet.
Gilje: úgy látszik ez senkinek sem ajánlott, mert nem lehet megnyitni. XD Am. megnyugodtam. Sztem a perverzitás legfelsőbb csúcsa ez....akkor már inkább megnézem a BB összeset. (Habár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy JR-es témában volt 1-2 ilyen jellegű fanfic, amit élveztem, de hát Misaki minden, csak nem férfi.

Szerk: Yaven 2010-01-26 23:18:32
beküldve: 2010-01-26 23:14:22
(#31664) Ezt fiúknak nem ajánlom
Egyébként nem Yaven, rajongó nem, az oingerküszöbömet szoktam tréningezni vele

Egyébként nem Yaven, rajongó nem, az oingerküszöbömet szoktam tréningezni vele

Szerk: Gilje-sama 2010-01-26 23:17:16