Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
18+
A képet tekintve akkor te egy igazi pedo-seme vagy...
De ha a kisfiúk...khmm....hátulról érdekelnek, akkor mindenképp szükség lesz egy "korrekciós" műtétre. XD
Már előre látlak is magam előtt, amint csábos mosollyal cukorkát osztogatsz a fiatal fiúcskáknak, akik tágra nyílt szemmel figyelik, hogy egy érett nő érdeklődést mutat irányukban. Aztán amikor behálóztad őket, beveted a fehér ágyékkötő trükköt; mikor már teljes biztonságban érzik magukat, gyorsan leveted a cuccot és akkor ....de már túl késő lesz nekik és véglegesen megpecsételtetnek.
De ha a kisfiúk...khmm....hátulról érdekelnek, akkor mindenképp szükség lesz egy "korrekciós" műtétre. XD
Már előre látlak is magam előtt, amint csábos mosollyal cukorkát osztogatsz a fiatal fiúcskáknak, akik tágra nyílt szemmel figyelik, hogy egy érett nő érdeklődést mutat irányukban. Aztán amikor behálóztad őket, beveted a fehér ágyékkötő trükköt; mikor már teljes biztonságban érzik magukat, gyorsan leveted a cuccot és akkor ....de már túl késő lesz nekik és véglegesen megpecsételtetnek.
Szerk: Yaven 2010-01-26 19:37:45
beküldve: 2010-01-26 19:11:04
(#31632) Agymenés On
Én egy női testbe zárt meleg férfi vagyok! ~Ahogy azt már említettem valaXD
A rajz azt a szépséges pillanatot hívatott felidézni, mikor barátnőm öccse meg lett zaklatva általam. Azóta már többször mondta, hogy hiányol A lengedező kis izét az érdekesebb részek fölött kisfiúk tekerték rám, hogy mindenki lássa, kinek adták meg magukat. Kövessétek a példájukat
Más: nincs közületek valakinek egy gitáros tankönyve? amit kölcsön is adna? esetleg?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-26 19:36:56
Touchmaster. XD Nagyon jól eltalálta a lényegedet ez a rajz, viszont számomra még mindig kissé kérdéses, hogy milyen neműnek is érzed magad. Vagy pont ezt a titokzatosságot akarta az alkotó a derék körül lengén megkötött fehér (gondolom ez a szín nem a tisztaságot hivatott szimbolizálni XD) anyagdarabbal szemléltetni? Esetleg a cenzúra ezesetben pont jól jött, hogy imígyen továbbra is a levegőben tartsd eme kérdést és így kénytelenek legyünk megnyitni az összes spoileredet, hátha ott kiderül az igazság?
Agymenés OFF.
beküldve: 2010-01-26 18:52:26
(#31630) NAVIXDXDDDDDDDDDDD
Ez Ultros a FinalFantasy 6-ból, ötvözve az én személyiségemmel egy FMA-s artist keze által
Ez Ultros a FinalFantasy 6-ból, ötvözve az én személyiségemmel egy FMA-s artist keze által
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerintem ez inkább a sok kezű lila cukorkát osztogató navi...
De ha ez ténleg de lennél légy oly szíves tájékoztass hogy honnan tudom/tudják megteremteni az én navi másomat.
De ha ez ténleg de lennél légy oly szíves tájékoztass hogy honnan tudom/tudják megteremteni az én navi másomat.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2010-01-26 18:34:39
(#31628) annyira nagy ez a rajzxD
beküldve: 2010-01-26 18:33:41
(#31627) beküldve: 2010-01-26 18:27:43
(#31626) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-26 18:28:08
Nos én biztos kérdezném apámtól, hogy lehet egy kemény horrort parodizálni... Hát szerintem így:[Link]
és itt a folyt.:[Link]
asszem ez a 3.:[Link]
És ami ütni fog: itt az eredeti:[Link](ezt nem muszály végig nézni...) és a poén:[Link]
és itt a folyt.:[Link]
asszem ez a 3.:[Link]
És ami ütni fog: itt az eredeti:[Link](ezt nem muszály végig nézni...) és a poén:[Link]
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
hol maradnak ha nem is magyar szinkronnal,de legalább magyar felirattal az űbernépszerű animék? Evangelion,Berserk,One Piece,GTO?
Ott, ahol a mangáik is. Szerzői és sugárzási jog...(kiv persze Berserk), meg arra is vigyázniuk kell, hogy ne járjanak úgy, mint a fennt említett Dragon Ball. A szülők részéről csak az a baj, hogy nem gondolnak bele, hogy Pistike és Juliska ha megnéznek egy híradót vagy egy balázs showt az adrenalinjuk 50, az IQ-juk meg 200-as eltérést mutat a normálishoz képest, vagy amit az animék kíválthatnak. Igaz, hogy egy gyermeki lélekhez közelebb áll a 2D-s világ, mint a 3D-s, ezért vélhetőleg nagyobb hatással is lesz rá, mert közelebbinek érzi( javítsatok ki ha tévedek, ezt csak saját tapasztalatból írom), viszont amikor én megijedtem kiskoromban egy amerikai(!!!) rajzfilmtől, és felsírtam miatta éjszaka jóanyám elmagyarázta, hogy ez csak kitaláció, amit buta emberek kitaláltak buta gyerekek pedig megnézik. Teszem hozzá sosem volt még pl Candy Candys rémálmom
mondjuk abban valahol igazat adok a szülőknek, ha nem akarták, hogy a csimotáik egy véres, erőszakos animét nézzenek főműsoridőben, mert valljuk be már őszintén, a Dragon Ball az volt. Én is néztem, és szerettem, szó se róla, és nem is lettem agresszív vérengző fenevad. De ilyenkor nem az a megoldás, hogy megszüntenek egy műsort, hanem elbeszélgetek a gyerekemmel. Én legalábbis meg tudom értetni a 10 éves öcsémmel, hogy miért ne nézzen ezt meg azt, ez nem neki való, vagy elmondtam neki, hogy nem kell félnie, mert ez nem a valóság, és én itt vagyok mellette. Dehát vannak elfoglalt szülők akiknek dolgozniuk kell... De akkor redukálhatnák a hentelős filmeket is na mindegy, nem is tudom hogy jutottam el idáig
Szerk: Gilje-sama 2010-01-26 16:46:05
ÁÁÁÁÁ ez a mormotás cucc ütött!!!!! Hitler, zombi, starwarz....uh.....
Egyébként kaptam ma egy 5-öst sajtótörire. A 11 oldalas tartalomjegyzékre. A tanár meg is jegyezt: "biztos sokat szidott engem miközben ezt írta."
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Nem lenne rossz,ha az Animax egész napos sugárzásra áttérne,de a jelenlegi animefelhozatallal elég gyorsan bedobná az unalmast
Az állandó ismételgetésekről meg inkább ne is beszéljünk...
Nem ellenevagyok,de semmivel sem lenne jobb a helyzet a mostaninál,a nézőszám kritikusan nem emelkedne meg,sőt inkább lógnának a gyerekek a suliból,csakhogy egy-egy sorozat végét éppen meg tudják nézni délelőtt 10 órakor Bár az agyonismétlések miatt sztem délután is ugyanúgy leadnák az adott részt 10000x...
A sok lógás miatt meg kezdődne előlről a Dragon Ball mizéria,meg "tiltsuk be az animét,mert!" dolog xD
Az Animax már nem mai találmány,hol maradnak ha nem is magyar szinkronnal,de legalább magyar felirattal az űbernépszerű animék? Evangelion,Berserk,One Piece,GTO?
Az állandó ismételgetésekről meg inkább ne is beszéljünk...
Nem ellenevagyok,de semmivel sem lenne jobb a helyzet a mostaninál,a nézőszám kritikusan nem emelkedne meg,sőt inkább lógnának a gyerekek a suliból,csakhogy egy-egy sorozat végét éppen meg tudják nézni délelőtt 10 órakor Bár az agyonismétlések miatt sztem délután is ugyanúgy leadnák az adott részt 10000x...
A sok lógás miatt meg kezdődne előlről a Dragon Ball mizéria,meg "tiltsuk be az animét,mert!" dolog xD
Az Animax már nem mai találmány,hol maradnak ha nem is magyar szinkronnal,de legalább magyar felirattal az űbernépszerű animék? Evangelion,Berserk,One Piece,GTO?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-01-26 16:07:02
Animax.. MondóConon elvileg bejelentették, hogy valahol.. Valahol Európában kísérleti időszakra áttérnek egész napos adásra, aztán ha bejön, esélyes, hogy máshol is váltanak. Ki lehetne ezt szépen Gúgelezni, de ahhoz nekem most nincs energiám.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-01-26 12:01:09
(#31620) Üüüdv! Gyors infóáradat következik, aztán húzok vissza tanulni.
~ Hétfői propedeotika (betegmegfigyelés) vizsgám 3as lett
~ Megkaptam a dékáni engedélyt tájanatból, így péntek délután 1kor tessék szorítani, ezen fog múlni a teljes második félévem!
~ Asszem megfáztam.
~ Kiderült, hogy már február 8án kell mennem gyakorlatra, márha sikerült a pénteki vizsga. *ijedten nyel egyet*
~ és a szokásos általáns nyafogások
~ Hétfői propedeotika (betegmegfigyelés) vizsgám 3as lett
Most legyetek rám büszkék, bemagoltam, hogy a különböző széklet és vizelet színek, meg köpetszínek milyen betegségekre utalnak, blöe
~ Megkaptam a dékáni engedélyt tájanatból, így péntek délután 1kor tessék szorítani, ezen fog múlni a teljes második félévem!
~ Asszem megfáztam.
~ Kiderült, hogy már február 8án kell mennem gyakorlatra, márha sikerült a pénteki vizsga. *ijedten nyel egyet*
~ és a szokásos általáns nyafogások
a nagy visszatérő...
beküldve: 2010-01-26 10:52:35
(#31619) nem lenne rossz ötlet... vajon hányad játszanák el a hattyú halálát, hogy otthon maradjanak?