Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
1: Pedig most kivételesen még nem is gondoltam semmi rosszra. De ha nem, akkor nem, csillagvirág.
2: Cilinderem azóta lett (karton, de szexi). Anyám pedig azt mondta, hogy szerez nekem normális parókát.
3: Kurvásat? Örülnél, ha ilyen frizurád lenne:
Gilje: Nem csak ma, folyamatosan ezt kapom tőle. Ok nélkül.
2: Cilinderem azóta lett (karton, de szexi). Anyám pedig azt mondta, hogy szerez nekem normális parókát.
3: Kurvásat? Örülnél, ha ilyen frizurád lenne:
Gilje: Nem csak ma, folyamatosan ezt kapom tőle. Ok nélkül.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-01-27 00:02:24
Már csak egy paróka kell, szívem. Egy k_rva parókát csak találok tavaszig.
Vagy nem.
Vagy nem.
megnézzem neked itt pesten hátha?
nagyon osztod ma Háté-t Yaven
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-27 00:00:39
1. Nem vagyok a szíved. Habár ezesetben legalább értem a törékeny jelzőt.
2. Nem azt mondtad, hogy parókád van, csak cilindered nincs?
3. Könnyebben találnál parókát, ha nem kurvásat keresnél.
2. Nem azt mondtad, hogy parókád van, csak cilindered nincs?
3. Könnyebben találnál parókát, ha nem kurvásat keresnél.
Már csak egy paróka kell, szívem. Egy k_rva parókát csak találok tavaszig.
Vagy nem.
Vagy nem.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Yaven 2010-01-26 23:54:50
Az avatarom félrevezetésre van (meg mert Slash cosplayt fogok nyomni tavasszal), nem sok zenét hallgatok abból a korszakból, és Slash az egyetlen zenész, akinek követem a pályáját.
Viszont sok core-t se, ez igaz... Black/death/doom/folk/thrash metalt inkább, közülük is a skandináv bandákat szeretem.
A Cryptopsy viszont nagy jó. Azt szeressük.
Viszont sok core-t se, ez igaz... Black/death/doom/folk/thrash metalt inkább, közülük is a skandináv bandákat szeretem.
A Cryptopsy viszont nagy jó. Azt szeressük.
beküldve: 2010-01-26 23:46:47
(#31686) Manapság a core zenében nehéz újat alkotni...elvégre minden szám ugyanaz lényegében, Clean - Fry vokál váltakozás, stb.
Ahogy az avatarod és a személyes üzenetedet elnézem, te inkább az ilyen oldschool cuccokat bírod =) Mondjuk jó is a 80-as 90-es évek hard rock / punk rock erája, csak kár hogy manapság alig maradt meg pár előadó jónak = spec én csak a WASP-ot tudnám említeni/
De a műfaj ami sosem hal meg: [Link]
Ahogy az avatarod és a személyes üzenetedet elnézem, te inkább az ilyen oldschool cuccokat bírod =) Mondjuk jó is a 80-as 90-es évek hard rock / punk rock erája, csak kár hogy manapság alig maradt meg pár előadó jónak = spec én csak a WASP-ot tudnám említeni/
De a műfaj ami sosem hal meg: [Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nem tudom, irritálnak, és a zenéjük se annyira kiemelkedő (sőt...).
Meg csinálnak olyan dolgokat, hogy WTF. Itt is a dobos srácon Slayer trikó, és felette egy kereszt.
Meg csinálnak olyan dolgokat, hogy WTF. Itt is a dobos srácon Slayer trikó, és felette egy kereszt.
beküldve: 2010-01-26 23:39:09
(#31684) ahamm, de a magyar ferdítésről még nincs infom, azt ma szedtem le. Kampányoljunk, hogy adják ki:)
né mit találtam
né mit találtam
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-26 23:42:43
beküldve: 2010-01-26 23:38:33
(#31682) Miért HT, szerintem egész jókis post-hc muzsikát játszanak, bár tény, hogy 2 év múlva már a kutya sem fog emlékezni rájuk és
aluljárókban keresik majd a pénzt prostitúcióval arra, hogy meglegyen a napi drog és alkoholadag
de addigis jó őket hallgatni.If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
[Link]
Yaven: yaoista körökben terjed a legenda. Nem tudom biztos-e, meglátjuk, bővebb információért mássz fel aarinfantasyra (Én cukorkásboltom )
Yaven: yaoista körökben terjed a legenda. Nem tudom biztos-e, meglátjuk, bővebb információért mássz fel aarinfantasyra (Én cukorkásboltom )
Behalok.....Soundgarden az egyik kedvenc együttesem!
Aarinfantasyt én is ismerem, leginkább DN doujinshik letöltésére használtam anno. XD Jó lenne, ha kijönne az anime 3. évadja, mert a mangát nagyon lassan és össze-vissza fordítják.
necrokid: hmm....nagyon szexista számról jut eszembe: 18+ [Link] Yaoista hozzátoldás:
Ezt a számot először egy MelloxMatt-es AMV alatt hallottam. Azóta szeretem.
Szerk: Yaven 2010-01-26 23:40:36
OMG, Escape the Fate. Először a Tanárúr sunyiban összezúzza az álmaimat, amíg léggitározom, aztán még ez is megjelenik...
Elég is volt. Itt az ideje befejezni a mai napot.
Elég is volt. Itt az ideje befejezni a mai napot.
A Marvel képregéynhősöket nemszeressem, kiv az X-Men csapatot, ők jók. És Corrosion Men-tXD Meg a pomogácsok és a lángolierek
A Marvel képregéynhősöket nemszeressem, kiv az X-Men csapatot, ők jók. És Corrosion Men-tXD Meg a pomogácsok és a lángolierek
nem volt kedven írni