Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-02-02 20:21:35
(#31963) Üdvelet Nekteknek!
Na ide is régen írtam már... Két kezem nem lenne elég megszámolni, hogy mikor is.
Na, de hülye vagyok, hiszen a hozzászólásoknál van időbélyegző... Mindegy
Valamelyik nap azon gondolkodtam, hogy ebbe a topikba hogy lehetne OFF-ot írni?
Na ide is régen írtam már... Két kezem nem lenne elég megszámolni, hogy mikor is.
Na, de hülye vagyok, hiszen a hozzászólásoknál van időbélyegző... Mindegy
Valamelyik nap azon gondolkodtam, hogy ebbe a topikba hogy lehetne OFF-ot írni?
beküldve: 2010-02-02 20:18:10
(#31962) Senorita: Üdv itt ^^
Fórumtali: Ilyenkor sajnálom,hogy csak 13 vagyok és nem éppen egyszerű dolog hetente feljárni pestre vonattal... szóval sajnos akkor fogok VELETEK összefutni,ha feljutok con-ra... HA...
Tremolókar: Van, de nemhasználom.
Zenetopic: Hmm... nem kell. itt lehet ilyesmiről beszélni, nem kell hozzá egy újabb topic.
Yaven: Nemérdekel. Én az emberi fantáziának egy olyan kitűnő megtestesítője vagyok, ghogy bármi ilyesmire rámegyek - még akkor is ha tudom, hogy megfogom bánni...
Fórumtali: Ilyenkor sajnálom,hogy csak 13 vagyok és nem éppen egyszerű dolog hetente feljárni pestre vonattal... szóval sajnos akkor fogok VELETEK összefutni,ha feljutok con-ra... HA...
Tremolókar: Van, de nemhasználom.
Zenetopic: Hmm... nem kell. itt lehet ilyesmiről beszélni, nem kell hozzá egy újabb topic.
Yaven: Nemérdekel. Én az emberi fantáziának egy olyan kitűnő megtestesítője vagyok, ghogy bármi ilyesmire rámegyek - még akkor is ha tudom, hogy megfogom bánni...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nyugi Háté!! Persze hogy nem vettem komolyan téged, csak begyulladt a lámpa az agyamban. Néha kimondom azt, amit szivesebben visszaszivtam volna. De amit mondtam a Philipsrol tényleg komolyan gondoltam. Na jó, most megyek tévézni, jó éjt mindenkinek! Majd vmikor benézek ide
beküldve: 2010-02-02 19:12:51
(#31960) szegény Dumizzunk kihalna ha abba a topicba írnátok
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
necro: Tényleg megvan az ember nélküle (meg nem kell annyit hangolni, amit én speciel utálok csinálni), de nekem azért feküdne. Mondjuk először elektromos gitárt kéne vennem. Azelőtt meg bőgőt, mert azt akarok először...
Senorita: Ennyire azért nem szabad engem komolyan venni. Mamádnak se kell megmutatni (de kedves vagy, köszi szépen), szokásom ilyen elmebeteg dolgokat összehordani.
Egyébként a topicot támogatom, mostanában úgyis mindig sikerül muzsikai irányba elterelni a témát minden este...
Senorita: Ennyire azért nem szabad engem komolyan venni. Mamádnak se kell megmutatni (de kedves vagy, köszi szépen), szokásom ilyen elmebeteg dolgokat összehordani.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Épp most néztem meg azt a Philipset, tényleg szupi. Be kéne szereznem egy ilyent...uhoháháh Ha akarod, szivesen megmutatom mamának, meg beszélni errol.
Örülök hogy ilyen rendesek vagytok hozzám. Jól jött hogy beszélhetek veletek, hisz tavaly nyárig naponta másik városból Pestre jártam suliba, elég fárasztó volt. Meg nem nagyon beszéltem tobbiekkel, mert oket nem érdekli az anime/manga meg a japan kultura. Ezert elég hallgatag vaggyok.
Örülök hogy ilyen rendesek vagytok hozzám. Jól jött hogy beszélhetek veletek, hisz tavaly nyárig naponta másik városból Pestre jártam suliba, elég fárasztó volt. Meg nem nagyon beszéltem tobbiekkel, mert oket nem érdekli az anime/manga meg a japan kultura. Ezert elég hallgatag vaggyok.
Az nekem kéne :/
Az mindenkinek kéne.Nekem van. Igaz nem egy Floyd Rose, de nekem megfelel. Amúgy se nagy cucc szerintem, ugyanazt meglehet csinálni kézzel, mint tremolóval ha ügyes vagy.
Tényleg, lehet hogy esedékes lenne egy gitározós, zenészes topikot nyitni?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-02-02 17:52:45
(#31956) Erről jut eszembe hogy azon szerencsések közé tartozom, akiknek a nagymamája cukrászként dolgozott... Uwehehehe!!!
Én majdnem 3 éve vagyok tag
Én majdnem 3 éve vagyok tag
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-02 17:53:39
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-02-02 18:44:22
Igen, valóban. Igazából a fél karom odaadnám egy Philips HR-7774/30-asért. Beépített kábeltároló, fedél- és edényérzékelés, csúszásmentes lábak... Elég középkategóriás gép, de én megelégednék vele.
Azért szeretnék diskurálni egy szakértővel, mert a jelenlegi gépezetem (egy elég öregecske Bosch) már csak egy sebességen darál diót kelló mértékkel, és azt remélem, hogy vannak praktikák, amelyekkel javíthatok a teljesítményén.
Azért szeretnék diskurálni egy szakértővel, mert a jelenlegi gépezetem (egy elég öregecske Bosch) már csak egy sebességen darál diót kelló mértékkel, és azt remélem, hogy vannak praktikák, amelyekkel javíthatok a teljesítményén.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Kösz a biztatást, tényleg kapóra jött Miho. A forumtali...^^" lehet hogy hónapokig nem engedem majd a csabitasnak hihiXD
Valóban érdekel ez téged? Mama nem olyan jó szakértő, mint reméled. Az az igazság hogy a családomon belül csak a férfiak értenek a szereléshez Úgysem mutatom meg neki, nincs itthon, pedig jó lenne vele sutni-fozni.
beküldve: 2010-02-02 17:43:58
(#31951) Senorita: Hidd el, azzal, hogy most írtál ide, elkezdődik a bátroság-kiképzésed. Előbb vagy utóbb elcsábítunk egy fórumtalálkozóra és akkor már lesznek ismerőseid a conokon, akikkel össze lehet futni.^^
Sok siekrt a felbátorodáshoz.;)
Sok siekrt a felbátorodáshoz.;)
Hát, teljesen nyugodtan legyen bátorságod gyakrabban írni... Bántani a fórumon senki nem fog. Élőben más a helyzet...
Nagyidat várom sok szeretettel, jó lenne egy szakértővel értekezni a témáról.
EDIT: Óemgé. Most látom... Miho, jobbulást! (vagy mit szoktak ilyenkor mondani... Basszus, látszik mekkora etikátlan g__i vagyok)
Nagyidat várom sok szeretettel, jó lenne egy szakértővel értekezni a témáról.
EDIT: Óemgé. Most látom... Miho, jobbulást! (vagy mit szoktak ilyenkor mondani... Basszus, látszik mekkora etikátlan g__i vagyok)
Szerk: Háté 2010-02-02 17:45:07
Háté-chan: Nem félek, csak nem mindig van sok bátorságom. Lehet hogy szeretem a többfunkciós konyhai robotgépeket, inkább idecipelem a géphez a nagyimat, és megmutatom neki azt a képet merthogy ő télleg szereti az ilyesmiket