Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem is jó dolog unatkozni xD
Milyen mangát akartál venni?
Nekem csak 2-4 napot kellene vhogy "kibírnom" és megérkezik a Dogs vol.1 meg a Tenjho Tenge vol.13. kötete.
Majd ha megérkeztek,megint rakok fel képet
Meg vmikor 2 héten belül esedékes a Strawberry Marshmallow vol. 1. is Talán ennek örülök most a legjobban
Milyen mangát akartál venni?
Nekem csak 2-4 napot kellene vhogy "kibírnom" és megérkezik a Dogs vol.1 meg a Tenjho Tenge vol.13. kötete.
Majd ha megérkeztek,megint rakok fel képet
Meg vmikor 2 héten belül esedékes a Strawberry Marshmallow vol. 1. is Talán ennek örülök most a legjobban
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-02-04 08:46:32
beküldve: 2010-02-04 08:10:40
(#32052) jahhj 2 napig nem voltam gépnél és már ennyit írtatok?>.<nem unatkozahattatok akartam venni mangát de nincsen igazságtalan az élet nah min1 majd lessz.....remélem
Mindennek van vége és egy kezdete. Csak az a kérdés mikor következik be a vég és mikortól jövünk rá, hogy valami elkezdődött…♥ ;D
beküldve: 2010-02-03 22:28:12
(#32051) jóéjt
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Volt szerencsém vele is játszani
De most az sem akaródzik elindulni
Senorita: jóéjt ^.^
Az álmokról meg annyit: miért van az,hogy ha álmodok vmit,eltelik pár nap,az a jelenet,ami az álmomban szerepelt,a valóságban is megtörténik? Jó,mi?
És csak a való életben megtörtént jelenetből ugrik be nekem,hogy álmomban történt már vmi hasonló...
Na én is lépek,mert már alig látok,annyira vagyok csak kipihenve...
Jóéjt evribádi.
De most az sem akaródzik elindulni
Senorita: jóéjt ^.^
Az álmokról meg annyit: miért van az,hogy ha álmodok vmit,eltelik pár nap,az a jelenet,ami az álmomban szerepelt,a valóságban is megtörténik? Jó,mi?
És csak a való életben megtörtént jelenetből ugrik be nekem,hogy álmomban történt már vmi hasonló...
Na én is lépek,mert már alig látok,annyira vagyok csak kipihenve...
Jóéjt evribádi.
Akkor próbálkozz dmc 3-al. Jó game az is^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-02-03 22:17:19
Vmiért nekem jobban bejönnek az efféle sci-fi RTS-k,mint a más korokban játszódó társaik (Age of empires,stb).
És a gépigényük sem valami eszméletlen xD Na meg persze nem videókártya gyilkos,nemúgy,mint a DMC4
Drága Dante és Nero barátom jön egy új videókártyával nekem
És a gépigényük sem valami eszméletlen xD Na meg persze nem videókártya gyilkos,nemúgy,mint a DMC4
Drága Dante és Nero barátom jön egy új videókártyával nekem
A tanárnő tényleg kedves, csakhogy utálja ha az óráján vki állandoan dumál. De az órán római irodalomról tanultunk, ami engem nagyon is érdekel, ezert kicsit kiborultam ezen. Na jó, most jon a Chrno Crusade, és aztán bebujom a meleg ágyikomba, és irány álmok birodalmába. szoval ideje lefekudnom, holnap koran kelek. Joéjt mindenkinek
beküldve: 2010-02-03 22:06:23
(#32046) Bárki, aki olvasta a korábbi bejegyzésem, annak üzenem, hogy a Szeder Inda probléma megoldódótt, csak figyelmetlenség volt.
Köszi és üdv, Zsófi
Köszi és üdv, Zsófi
Sajnos a tiberium sorozathoz MÉG nem nyúltam hozzá. De tervben van. Ellenben a Generals, és a Red Alert játékok nagyon tetszenek^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Red Alert 2 ment anno. A 3 játszhatatlan, fél órát volt kb. a gépemen.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-02-03 22:02:33
Am valaki játszik itt C&C játékokkal?
Tiberium Wars megfelel? Vagyis csak játszottam vele pár éve,akkoriban nagy kedvencem volt,de mai szemmel nézve is f@sza kis gém...
Én nem, de megismertethetsz vele
Am valaki játszik itt C&C játékokkal? Esetleg Red Alert 3-al?
Am valaki játszik itt C&C játékokkal? Esetleg Red Alert 3-al?
Eddig nem ismertem. De azt hiszem megleltem amit oly régóta keresek.
Ez remek. Az első adandó alkalommal teszek egy kitérőt és megveszem.
Ez remek. Az első adandó alkalommal teszek egy kitérőt és megveszem.
Milyen fáradt az ember azután hogy puszta szívjóságból eltakarítottuk a jéggé fagyott havat egy egész max 30-40 méter hosszú 3 méter széles kis utcából. De mivel? A cipőnk sarkával. Kicsit fájt nekünk hogy nem vette észre senki a munkánk gyümölcsét...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-02-03 21:57:21
Órán én szívesen olvastam volna mangákat,de akkoriban nem nagyon volt idehaza kimondott beszerzőhely,így maradt a PC Guru,meg a CKM-Playboy páros
Egyesismegaszívét a tanárnőnek,de aranyos lehet.Gondol egyet,oszt kiküldi a fél osztályt? Tiszta vicc...
A Híradót csak azért nézem,mert ez az egyetlen értelmes műsor,ami a nap folyamán nézhetőnek is nevezhető,meg értemes dolgokról esik szó benne.
Egyesismegaszívét a tanárnőnek,de aranyos lehet.Gondol egyet,oszt kiküldi a fél osztályt? Tiszta vicc...
A Híradót csak azért nézem,mert ez az egyetlen értelmes műsor,ami a nap folyamán nézhetőnek is nevezhető,meg értemes dolgokról esik szó benne.
Például jól megvariálják a hiteleket,ebből adódóan még nehezebb lesz megvennem azt a r*hadt 320d-s BMW-t,amit kinéztem magamnak már egy jó ideje...
beküldve: 2010-02-03 21:34:50
(#32039) Az Europa Universalis című fantasztikus számítógépes stratégiai játék-sorozatot ismeri rajtam kívül valaki?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."