Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-02-05 17:13:04
(#32083) Hello, emberek!! Hogyan reagálnátok ha egy hallássérült lány regisztrált ide??? A barátnőm siket és imádja animét és mangát egyaránt, én meg majd' leestem a székről, annyira csodálkoztam
Souichiro: Az első részt tudtam egyedül úgy végignézni, hogy nem álltam neki ötpercenként valami mást csinálni unalmamban... Ennek az okát pedig részleteztem alul.
Nagyon nem az én stílusom, olyanból meg nem nézek meg 10 részt, ami teljesen hidegen hagy.
Azért a Frets on Fire/Guitar Hero és egy igazi gitár között hatalmas a különbség. A legtöbb Guitar Herot egyébként kiadták PS2-re, ha nagyon azzal akarsz nyomulni, akkor elég egy olyat venni... Azt pedig már kapsz 25-30k-ért is szerintem, de természetesen nem éri meg, az árából már nagyon szexi akusztikust veszel (Stagg, vagy valami hasonló), és az azért jobb, mint egy Gitárhíró.
Nagyon nem az én stílusom, olyanból meg nem nézek meg 10 részt, ami teljesen hidegen hagy.
Azért a Frets on Fire/Guitar Hero és egy igazi gitár között hatalmas a különbség. A legtöbb Guitar Herot egyébként kiadták PS2-re, ha nagyon azzal akarsz nyomulni, akkor elég egy olyat venni... Azt pedig már kapsz 25-30k-ért is szerintem, de természetesen nem éri meg, az árából már nagyon szexi akusztikust veszel (Stagg, vagy valami hasonló), és az azért jobb, mint egy Gitárhíró.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Istenem. De szar. megint 1-es lett a matekdogám, pedig erre most kéthetet készültem. Komolyan, ha tudom hogy megint értelmetlen tanulnom akkor hagyom az egészet a francba.
Nyugi nem vagy egyedül... Egyik haverom is tanult, és csinált 3 oldal plusz feladatot és 3-as lett neki..(XS) és csak úgy megsúgom hogy ez még csak 5. osztály... Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2010-02-05 13:44:00
(#32080) Istenem. De szar. megint 1-es lett a matekdogám, pedig erre most kéthetet készültem. Komolyan, ha tudom hogy megint értelmetlen tanulnom akkor hagyom az egészet a francba.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-02-05 10:54:04
(#32079) sorry h ilyen sokára írok hátt gravitationt meg dramacont....má olyan rég kerestem a részeit de jövő héten lesz..remélem
Mindennek van vége és egy kezdete. Csak az a kérdés mikor következik be a vég és mikortól jövünk rá, hogy valami elkezdődött…♥ ;D
Jáj, az erpégéponthún hogy felhabzottak a trollok! Ráadásul az egyik elég régi arc, erre most ordasbaromságokat böfög, mintha kockaszűz lenne vagy mi Hiába, a magyar fantasy mételye fertőző: aki odafér a fazékhoz, annak bomlani kezd az agyveleje (is).
Még emlékszek anno 8-ban, amikor a Tolkien.hu-n trollkodtam... Nagyon gáz, visszaemlékezve (két teljes sornyi különféle smiley -hosszabb sorok, mint itt, gyalázatos reklámozása a saját magunknak roppant vicces, másoknak érthetetlen és szánalmas történetünknek....)
Még a történeted folytatását se bírtam elolvasni, pedig már kinyomtattam.
Egész héten nem tudtam érdemben itt lenni. ma se fogok tudni. Ez egy ilyen sunnyogó komment.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-02-05 10:16:23
Nekem inkább az openingje jön be.
Ha elkezdted nézni,akkor sztem már ezt a 10 részt is végignézheted nyugodtan,lesz benne eksön,bár ne számítson senki Detroit Metal City stílusú zúzásokra.
Egy fenét,valamiért van egy csomó DMC poén a K-ON-ban
A fejemhez vághatnának viszont egy olyan gitárt,mint amit Yui vett.
És ha már gitár: gondolkodom egy beszerzésén.Vagy inkább maradok a Frets on Fire-nél,az úgyis jobban megy
A Guitar Hero viszont az Istenért nem akar elindulni a gépen,PS3-at meg nem veszek csak kimondottan pár GH kör végett
Én úgy vagyok ezzel,hogy a sok Sónen-Seinen után néha jólesik egy kicsit lazítani vmi lazább animével,ilyenkor elődúrom a DVDket,és most ezt találtam meg
A XXXHolic meg enyhén fogalmazva annyira uncsi,hogy 1 résznél többet nem bírok megnézni belőle 1 nap.De már vagy 3 napja nem néztem Holic-ot
Éljenek az uncsi animék! Juhúúúúú
Ha elkezdted nézni,akkor sztem már ezt a 10 részt is végignézheted nyugodtan,lesz benne eksön,bár ne számítson senki Detroit Metal City stílusú zúzásokra.
Egy fenét,valamiért van egy csomó DMC poén a K-ON-ban
A fejemhez vághatnának viszont egy olyan gitárt,mint amit Yui vett.
És ha már gitár: gondolkodom egy beszerzésén.Vagy inkább maradok a Frets on Fire-nél,az úgyis jobban megy
A Guitar Hero viszont az Istenért nem akar elindulni a gépen,PS3-at meg nem veszek csak kimondottan pár GH kör végett
Én úgy vagyok ezzel,hogy a sok Sónen-Seinen után néha jólesik egy kicsit lazítani vmi lazább animével,ilyenkor elődúrom a DVDket,és most ezt találtam meg
A XXXHolic meg enyhén fogalmazva annyira uncsi,hogy 1 résznél többet nem bírok megnézni belőle 1 nap.De már vagy 3 napja nem néztem Holic-ot
Éljenek az uncsi animék! Juhúúúúú
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-02-05 09:06:02
beküldve: 2010-02-05 05:31:10
(#32076) Na most legalább végre teleittam magam, majd jól rendetrakok
Már alid várom, hogy meglátogathassam a drága leszármazottaim, bárcsak jönne hamarabb az a tavaszi CON...itt szervezői körökben azt suttogják lehet teljesen egyberakják Mondoconnal, egy idő, egy hely, de természetesen akkor is felmegyek berúgni! Tudom, hogy kik küldözgetnek nekem iwiwen piát, rájuk MINIMUM számítok!
És március, április környékén bogács!
Már alid várom, hogy meglátogathassam a drága leszármazottaim, bárcsak jönne hamarabb az a tavaszi CON...itt szervezői körökben azt suttogják lehet teljesen egyberakják Mondoconnal, egy idő, egy hely, de természetesen akkor is felmegyek berúgni! Tudom, hogy kik küldözgetnek nekem iwiwen piát, rájuk MINIMUM számítok!
És március, április környékén bogács!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2010-02-05 00:59:10
(#32075) Jáj, az erpégéponthún hogy felhabzottak a trollok! Ráadásul az egyik elég régi arc, erre most ordasbaromságokat böfög, mintha kockaszűz lenne vagy mi Hiába, a magyar fantasy mételye fertőző: aki odafér a fazékhoz, annak bomlani kezd az agyveleje (is).
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
OMG. Három részt sikerült belőle megtekintenem, aztán feladtam. Az első rész nagyon tetszett pedig, áradoztam róla. Szerepe lehetett ebben a megfelelő mennyiségű alkoholnak, amit előtte fogyasztottam... De csak nem.
Az ending viszont tök aranyos volt.
Az ending viszont tök aranyos volt.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-02-04 22:54:57
beküldve: 2010-02-04 20:45:03
(#32073) K-ON animét/mangát ismeri valaki?
beküldve: 2010-02-04 18:02:59
(#32072) Végre vége ennek a bazihosszúnehéz napnak! *kő esik le a szívéről*
És mindjárt hétvége!!!!
És mindjárt hétvége!!!!
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
Értettem!
Na a fanartal elég jól haladok,már fele készen van.
De közben ez a csúnya K-ON elrabolt tőlem 24 percet,így a mai nap már nem rakom fel a Deviantartra Aya-t
Nó majd hóónap xD
Na a fanartal elég jól haladok,már fele készen van.
De közben ez a csúnya K-ON elrabolt tőlem 24 percet,így a mai nap már nem rakom fel a Deviantartra Aya-t
Nó majd hóónap xD
beküldve: 2010-02-04 13:45:28
(#32070) Ha egyszer úgy hozza először mindenképp az első sorozattal kezd, a többi...gyengébb ahhoz képestXD The Saints are Coming!!!! 8D
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Gomenászáj-gomenászáj
Én egy részt megnéztem,szal a többieket tessék szidni xD
Majd egyszer úgyis szorítok rá időt és vagy a régi sorozatát nézem meg,vagy az újabb OVAkat,meg ami van.
Én egy részt megnéztem,szal a többieket tessék szidni xD
Majd egyszer úgyis szorítok rá időt és vagy a régi sorozatát nézem meg,vagy az újabb OVAkat,meg ami van.
Szerk: Souichiro 2010-02-04 13:44:42