Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-02-08 00:04:22
(#32173) ez teccik, megnézem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-07 23:58:53
(#32172) "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-02-07 22:59:59
(#32171) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Én nem vagyok pihent (épp ellenkezőleg), a female-slash kifejezést is (amin egyébként azóta sírok) a Wikipédia cikkben olvastam, amit vadooc linkelt a kiadásértértelmetlenülsíró s topicba...
De ezek a képek, basszus... Mondjuk ez a Szayelfiú egész smexy.
De ezek a képek, basszus... Mondjuk ez a Szayelfiú egész smexy.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-02-07 22:57:51
nem csak te vagy pihent ma esteXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-07 22:52:51
Azt hittem, hogy a female-slashnél nagyobbat semmi nem fog ütni... Erre Eszpádák.
Kész.
Kész.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-07 22:14:13
(#32167) igeeeen, a ma rendelt mangám is 3 hét múlva fog csak megérkezni... de a várakozás édes
ESPADAK!!!!!!!!!!!!!!!!
ESPADAK!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Gilje-sama 2010-02-07 22:45:50
beküldve: 2010-02-07 21:59:40
(#32165) nálam fél órát számítanak föl a barátaim eleve... dehát a jó dolgokra várni kell
Az embernek nem szabad sietnie sehova, az csak stressz, meg ilyesmi.
Így van. A mottóm: tíz perc késés nem késés.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Lehet, hogy a Mester maga jön majd el értetek. Az Erő vele van.
'n csak bé voltam szívva attól az áfonyás cucctól.
Erről jut eszembe vajon béreltek már fejvadászokat?
Erről jut eszembe vajon béreltek már fejvadászokat?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Akkor megnyugodtam,ha már mások is lazára-alvósra vesznek mindent,mindenhol.
Erről jut eszembe: vmikor egy fórumtalira a pofámat illő lenne eltolni.Dz is mondta,hogy majd menjek fórumtalira.De egyenlőre éljem előszőr túl a telet,plusz az utazásra is gyűjteni kéne viszont tavaszi Conon hátha összefutok ezzel-azzal,jó lenne
Háté: régebben kapkodtam,de rájöttem,hogy semmi értelme,meg csak az életem rövidítem le vele.A pénz meg nem jön gyorsabban a házba.Nem mintha most változna a helyzet ;) De legalább nem purcanok ki fiatalon...
Erről jut eszembe: vmikor egy fórumtalira a pofámat illő lenne eltolni.Dz is mondta,hogy majd menjek fórumtalira.De egyenlőre éljem előszőr túl a telet,plusz az utazásra is gyűjteni kéne viszont tavaszi Conon hátha összefutok ezzel-azzal,jó lenne
Háté: régebben kapkodtam,de rájöttem,hogy semmi értelme,meg csak az életem rövidítem le vele.A pénz meg nem jön gyorsabban a házba.Nem mintha most változna a helyzet ;) De legalább nem purcanok ki fiatalon...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-02-07 21:00:23
Kikérem magamnak, tegnap nem voltam zombi... Mondjuk ugye megvolt az oka annak, hogy korábban keltem az átlagnál, de akkor se voltam (annyira) kész. Ha ma lett volna a tali, akkor egészen más lenne a helyzet... Délután kettőig aludtam, és még így is alig élek.
Souichiro: Tényleg nincs ezzel semmi probléma. Az embernek nem szabad sietnie sehova, az csak stressz, meg ilyesmi.
Souichiro: Tényleg nincs ezzel semmi probléma. Az embernek nem szabad sietnie sehova, az csak stressz, meg ilyesmi.
Szerk: Háté 2010-02-07 20:59:31