Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
ez a Mélytorok Gúnár, ha jól sejtem...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-02-11 08:38:34
(#32276) Full Metal Panic egy kicsit másképp:
Megtekintés szigorúan csak 18 éven felülieknek.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-02-11 08:44:04
Mi az az aranymetszés?
Egy arányosság, ami számtalan helyen megjelenik a természetben és a művészetekben. Lényege, hogy egy AB szakaszt úgy oszt kétfelé egy O pont, hogy az AO szakasz hossza úgy aránylik az OB szakasz hosszához, mint az OB szakasz hossza az eredeti AB szakasz hosszához.
AO:OB=OB:AB
Kváziábra: A---O-----B"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
végsősoron nektek a fárasztást, nekik meg a lélekbentartó mangák fordítását köszönhetem ;)
nah, jóéjt, én ma idő előtt időltem ;)
nah, jóéjt, én ma idő előtt időltem ;)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-02-10 21:23:52
Aha - és ezt így fejből mondtad?
Azt hiszem, elkezdek tanulni - rám fér
Én megyek (most már tényleg). Jó éjszakát ^^
Azt hiszem, elkezdek tanulni - rám fér
Én megyek (most már tényleg). Jó éjszakát ^^
Szerk: _gabi 2010-02-10 21:13:21
a négyzetet és minden alakzetot be lehet bizonyítan, csak most lusta vagyok szerkeszteni. amúgy me ötszög is van rajta: 3 darabot találtam rajta, ebből 1 szép gyémánt alakú, a másik szabálytalan, a harmadik szabályos
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Az alkimisták találták fel a középkorban. A lényege, hogy megkeresed egy aranyatom azon szerkezeti pontját, ahol kapcsolható hozzá més nemesfém, például ezüst. Így csinálták az oriharcont.
Envy: kösz mesterXP
Envy: kösz mesterXP
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-10 21:05:38
("...és köszönöm a mangafan csapatának, akik úgy elárasztottak a hülyeségeikkel, hogy még egy ilyen pihent dolgot is ki tudtam találni..." - vagy hasonló)
Ez szerkeszteném egy picit!
("...és köszönöm a MangaFan forum csapatnak, akik úgy elárasztottak a hülyeségeikkel, hogy még egy ilyen pihent dolgot is ki tudtam találni...")
A MangaFan csapat azok Csabáék x)
MIANEVED?!
Nem pontos, mert én szerkesztettem Ez csak egy silány másolata az eredeti, őrzött példánynak
Mi az az aranymetszés?
Mi az az aranymetszés?
Szerk: _gabi 2010-02-10 21:02:28
beküldve: 2010-02-10 20:56:25
(#32267) Exiled, az ötszög ugye nem jött ki? Mert azt mi úgy tanultuk hogy csak aranymetszéssel lehet megszerkeszteni, méghozzá nem is annyira gyorsan. /mondjuk nem is matematikai értelemben szabályos/
A négyzet meg mintha nem egészen lenne pontos...
A négyzet meg mintha nem egészen lenne pontos...
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2010-02-10 20:59:29
beküldve: 2010-02-10 20:53:31
(#32266) ("...és köszönöm a mangafan csapatának, akik úgy elárasztottak a hülyeségeikkel, hogy még egy ilyen pihent dolgot is ki tudtam találni..." - vagy hasonló)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
na így már másabb a téma, hogy látom is miről van szó.
Exiled ha díjat kapsz érte, említs meg minket is ! xDD
Exiled ha díjat kapsz érte, említs meg minket is ! xDD
(nem tudom miért, csak úgy =DD)
MIANEVED?!
Azért nem akkora találmány. Mindenestre elismerhetjük azt, hogy furcsa, érdekes, és tanulságok leszűrésére alkalmas dolgot alkottam