Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.					

SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?					

PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?					

GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.					

GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?					
									Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >> 
Társalgó		
ez a Mélytorok Gúnár, ha jól sejtem... 

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-02-11 08:38:34
		(#32276) 	Full Metal Panic egy kicsit másképp:
Megtekintés szigorúan csak 18 éven felülieknek.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!

Szerk: Souichiro        2010-02-11 08:44:04

Mi az az aranymetszés?  

Egy arányosság, ami számtalan helyen megjelenik a természetben és a művészetekben. Lényege, hogy egy AB szakaszt úgy oszt kétfelé egy O pont, hogy az AO szakasz hossza úgy aránylik az OB szakasz hosszához, mint az OB szakasz hossza az eredeti AB szakasz hosszához.
AO:OB=OB:AB
Kváziábra: A---O-----B"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
végsősoron nektek a fárasztást, nekik  meg a lélekbentartó mangák fordítását köszönhetem ;)
nah, jóéjt, én ma idő előtt időltem ;)
nah, jóéjt, én ma idő előtt időltem ;)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"

Szerk: The Exiled 2010-02-10 21:23:52

Aha - és ezt így fejből mondtad?
Azt hiszem, elkezdek tanulni - rám fér
Én megyek (most már tényleg). Jó éjszakát ^^
Azt hiszem, elkezdek tanulni - rám fér
Én megyek (most már tényleg). Jó éjszakát ^^

Szerk: _gabi 2010-02-10 21:13:21

a négyzetet és minden alakzetot be lehet bizonyítan, csak most lusta vagyok szerkeszteni. amúgy me ötszög is van rajta: 3 darabot találtam rajta, ebből 1 szép gyémánt alakú, a másik szabálytalan, a harmadik szabályos
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Az alkimisták találták fel a középkorban. A lényege, hogy megkeresed egy aranyatom azon szerkezeti pontját, ahol kapcsolható hozzá més nemesfém, például ezüst. Így csinálták az oriharcont.
Envy: kösz mesterXP
Envy: kösz mesterXP
Ichimaru Gin: hozzávalók:  egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília     ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\

Szerk: Gilje-sama 2010-02-10 21:05:38

("...és köszönöm a mangafan csapatának, akik úgy elárasztottak a hülyeségeikkel, hogy még egy ilyen pihent dolgot is ki tudtam találni..." - vagy hasonló)
Ez szerkeszteném egy picit!
("...és köszönöm a MangaFan forum csapatnak, akik úgy elárasztottak a hülyeségeikkel, hogy még egy ilyen pihent dolgot is ki tudtam találni...")
A MangaFan csapat azok Csabáék x)
MIANEVED?!
Nem pontos, mert én szerkesztettem 
 Ez csak egy silány másolata az eredeti, őrzött példánynak 
Mi az az aranymetszés?

Ez csak egy silány másolata az eredeti, őrzött példánynak 
Mi az az aranymetszés?

Szerk: _gabi 2010-02-10 21:02:28

beküldve: 2010-02-10 20:56:25
		(#32267) 	Exiled, az ötszög ugye nem jött ki? Mert azt mi úgy tanultuk hogy csak aranymetszéssel lehet megszerkeszteni, méghozzá nem is annyira gyorsan. /mondjuk nem is matematikai értelemben szabályos/
A négyzet meg mintha nem egészen lenne pontos...
A négyzet meg mintha nem egészen lenne pontos...
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"

Szerk: Elnar 2010-02-10 20:59:29

beküldve: 2010-02-10 20:53:31
		(#32266) 	("...és köszönöm a mangafan csapatának, akik úgy elárasztottak a hülyeségeikkel, hogy még egy ilyen pihent dolgot is ki tudtam találni..." - vagy hasonló)
Ichimaru Gin: hozzávalók:  egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília     ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
na így már másabb a téma, hogy látom is miről van szó.
Exiled ha díjat kapsz érte, említs meg minket is ! xDD
Exiled ha díjat kapsz érte, említs meg minket is ! xDD
(nem tudom miért, csak úgy =DD)
MIANEVED?!
Azért nem akkora találmány. Mindenestre elismerhetjük azt, hogy furcsa, érdekes, és tanulságok leszűrésére alkalmas dolgot alkottam