Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
De én nem örülök neki.
Miho: Állaaaaat. De bazz... akkor még pont suli lesz.
Miho: Állaaaaat. De bazz... akkor még pont suli lesz.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-02-11 18:32:12
(#32292) A Versailles kedvelőknek/fanatikusoknak Zenék topic kötelességszerűen megtekintendő.;)
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-02-11 18:33:37
beküldve: 2010-02-11 18:28:03
(#32291) jajj ne mondjatok ilyet hogy 67 pont az de átlag meg izé, én tökre örültem hogy 64 pontos lett, és még így is bepróbálkozom a képző és iparművészetibe, léccy drukkoljatok akkor énis nektek hhehhe
Én is pont így vagyok vele - csak már jó lenne eldönteni, mert nemsokára már jelentkezni kellesz, nem az utolsó pillanatra akarom hagyni, hogy szétidegeskedjem a fejem.
Szeretném tudni, hogy hova megyek (vagy hogy egyáltalán mi a francot akarok kezdeni magammal majd két-három év múlva, érettségi után), anyus... Nagyon szeretném tudni, de fogalmam sincs. Ha tudnám, akkor nem találomra választanék faktot.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-02-11 17:44:35
beküldve: 2010-02-11 17:31:50
(#32288) B*szott 67 pontos sima és 62 pontos tehetséggondozós felvételi. Átlagalatti vagyok ezzel. Legalábbis az azok közt akik az e5vösben írták mint én. És még az utolsó D húrom is elszakadt. De legalább van sütim. Az utolsó reményem.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-02-11 17:34:15
AAAAAArrrrrgggggh írtam egy szép hosszú kommentet és kilépett ez a szarrrrrrrr!!!!
A lényeg az volt, hogy hogyan b@sztam el, hogy 4.9-es átlagra ösztöndíjat kapjak: nem adtam be időben a leckekönyvemet... Pedig szép summa jár ennyiért....ilyen cseszett bénát, mint én! Pedig kerestem, hogy hol van kiírva, de még a hetente kapott kismillió köremailben se volt szó erről, hogy le kéne adni azt a sz@rt. Ilyen jó átlagom nem lesz mlg egyszer....
Jó tanács leendő és kezdő egyetemistáknak: MINDIG NYOMOZZÁTOK KI, MIKORRA KELL LEADNI AZ INDEXET!!!!
Háté: ELTE-re jössz? Akkor fogunk találkozni.
A lényeg az volt, hogy hogyan b@sztam el, hogy 4.9-es átlagra ösztöndíjat kapjak: nem adtam be időben a leckekönyvemet... Pedig szép summa jár ennyiért....ilyen cseszett bénát, mint én! Pedig kerestem, hogy hol van kiírva, de még a hetente kapott kismillió köremailben se volt szó erről, hogy le kéne adni azt a sz@rt. Ilyen jó átlagom nem lesz mlg egyszer....
Jó tanács leendő és kezdő egyetemistáknak: MINDIG NYOMOZZÁTOK KI, MIKORRA KELL LEADNI AZ INDEXET!!!!
Háté: ELTE-re jössz? Akkor fogunk találkozni.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Az egyik szerintem is az lesz, mert arra böktem (mondjuk műszaki/természettudományos pályára akar menni a halál, de ECDL-vizsga pl. jó lenne)...
A másik a történelem. Majd meglássuk, hogy lesz-e értelme. Nem valószínű... De legalább magyarra nem megyek, mert először az volt tervben...
A másik a történelem. Majd meglássuk, hogy lesz-e értelme. Nem valószínű... De legalább magyarra nem megyek, mert először az volt tervben...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
A számítástechnikát ajánlom neked; nem is nehéz, ráadásul ha netán később műszaki/természettudományos pályára akarnál lépni, akkor jól fog jönni.
Én is remélem, hogy nem kell majd 6000 Ft-ot fizetnem más lustasága miatt.
Én is remélem, hogy nem kell majd 6000 Ft-ot fizetnem más lustasága miatt.
Szerk: Yaven 2010-02-11 17:09:55
Az is jó.
Szerintem én nagykoromban Szabolcs megye első sámú hajléktalanja leszek
Szerintem én nagykoromban Szabolcs megye első sámú hajléktalanja leszek
Inkább el se kezdek rajta gondolkodni, mert ugyanaz lenne a vége, mint tegnap azzal a nyolcszöggel, vagy mivel... Mert úgy ránézésre ennek sincs túl sok értelme.
Azért remélem, hogy túl sokat nem kell majd kicsengetned.
Gaboo: Nekem most kéne faktot választanom (konkrétan ma délután), ami állítólag a jövőm felé az első lépés, de nekem sincs ötletem se. Valsz bökni fogok tollal.
Azért remélem, hogy túl sokat nem kell majd kicsengetned.
Gaboo: Nekem most kéne faktot választanom (konkrétan ma délután), ami állítólag a jövőm felé az első lépés, de nekem sincs ötletem se. Valsz bökni fogok tollal.
beküldve: 2010-02-11 16:36:53
(#32282) Hát ez nem hangzik túl jól... :S
Én meg nem tudom eldönteni, hova menjek majd tovább - valahova azért mégiscsak kellene...
Én meg nem tudom eldönteni, hova menjek majd tovább - valahova azért mégiscsak kellene...
Lényegében igen. Szabályba ütköző, hogy én más fokú képzés órájára járjak. (Viszont simán kilistázzák nekem a szakomhoz választhatónak. Ezek után még én vagyok rábízva más jóindultára. )
De az egész amúgyis egy nagy katyvasz, mert más karok óráira viszont simán lehet járni, de saját karon belül más képzésre már nem. Ha valaki talál ebben logikát, azt felterjesztem Nobel-díjra.
De az egész amúgyis egy nagy katyvasz, mert más karok óráira viszont simán lehet járni, de saját karon belül más képzésre már nem. Ha valaki talál ebben logikát, azt felterjesztem Nobel-díjra.
Szerk: Yaven 2010-02-11 16:31:14
Tehát eljárást indítanak ellened azért, mert be akarsz járni órára?
Igen, sikerült kiragadnom a lényeget, totálisan.
Szerk: Háté 2010-02-11 16:22:49
beküldve: 2010-02-11 16:08:27
(#32279) Sajnos ma rá kellett döbbennem, hogy milyen naiv vagyok. Őszintén megmondom; komolyan elhittem 3 héttel ezelőtt, hogy nem lesz már semmilyen problémám a tárgyfelvétellel. Most persze minden egyetemista kiröhög és igazuk is van. Az újdonság kedvéért ebben a félévben sikerült egy olyan tárgyat felvennem, amit nem szabadna nekem, de ez persze nem a regisztrációs hét folyamán derült ki, hanem közvetlenül óra előtt. Hát nem fantasztikus? Ha nem adom le; eljárás indul ellenem, ha leadom, fizethetek 3000 Ft-ot. A történet szépségét fokozza, hogy a tárgyhoz sehol nem volt leírva, hogy csak asszisztensek vehetik fel, ráadásul a Neptun is kilistázta nekem, mint szabadon felvehetőt. Na de miből kellett volna rájönnöm akkor, hogy ezt nem szabad? Itt jön a csúcspont: a tárgykódból! Az már csak részletkérdés, hogy sehol sincsenek a kódok megmagyarázva, de nekem elvileg tudnom kellett volna. Ja és most XY neptun felelős jóindulatára vagyok bízva ezen kérdésben. Ha az illető lusta lesz és szemét, akkor nem is merek belegondolni, hogy mi fog történni, de még ha meg is úszom a tárgyleadás fizetését, akkoris fizethetek egy másik tárgy felvételéért, mert egyelőre túl kevés kreditem van.
Szép az élet! *erőltetett mosoly*
Szép az élet! *erőltetett mosoly*