Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én 14 évesen kezdtem, de egyszer még kiharcolom magamnak h ne True Mangafan, hanem Queen of Rape Face legyek... jó ez csak vicc volt
Nekem az első a Boy's Next Door volt, de lassan megint témánál vagyunk...
Nekem az első a Boy's Next Door volt, de lassan megint témánál vagyunk...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-11 20:33:39
(#32352) Ő ugyanaz, aki a pedofilságodat is igazolja?
Ki is van oda a shotaconért, már bocsánat? :P
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Ő ugyanaz, aki a pedofilságodat is igazolja?
Hercegnő: nem vagy te még ehhez egy kicsit fiatalka? Mert az ok, hogy én 18 évesen rosszabb pillanataimban nekiestem egy-egy történet megírásának (a kezdemények még most is a fiókomban lapulnak), de 14 évesen már nagy fannak lenni? Hány évesen kezdted el őket nézni?
Hercegnő: nem vagy te még ehhez egy kicsit fiatalka? Mert az ok, hogy én 18 évesen rosszabb pillanataimban nekiestem egy-egy történet megírásának (a kezdemények még most is a fiókomban lapulnak), de 14 évesen már nagy fannak lenni? Hány évesen kezdted el őket nézni?
Szerk: Yaven 2010-02-11 20:32:11
ezaaaz mégeyg yaoi fan!!! mond h vagy akkora yaoi mániás hogy sajátot is írtááál xD
beküldve: 2010-02-11 20:27:06
(#32347) Én még minidig leszbikus vagyok - ezt a barátnőm is igazolja
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
háháá! nem zavasrsz össze, ez azt jelenti hoooogy....ammm....hetero lány ^^
bravó! mi sem bizonyítja ezt jobban mint a minap kapott "Yaoi papnő"-titulusom...asszem Szenttehéntől
jejj!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Addig a tesztig azt hittem, az vagyok - de most, hogy lányként melegnek lettem titulálva... XD
Jár rajtam kívül heteroszexuális emberi lény ide...?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Az jó - nekem meg az jött ki facebookon egy tesztnél, hogy azt titkolom, b*zi vagyok...
Am sziasztok ^^
Am sziasztok ^^
Szerk: _gabi 2010-02-11 20:22:20
Mi a helyzet azokkal a hercegekkel, akik igazából hercegnők, de hercegeknek érzik magukat, és a hercegnőket szeretik?^^
Tiszta Rose of Versailles utánérzésem támadt... kösz MihoXD
Hercegnő: én egy női testbe zárt meleg férfi vagyok
Szerk: Gilje-sama 2010-02-11 20:18:55