Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem kell ezt megbosszulni... Bele kell törődni. Ez a topic minden este rajzolt meleg párok, és a róluk szóló történetek otthona lesz, akarva-akaratlanul. Egyszer csak megtörténik. Hiába van a rajzolt meleg pároknak/csoportoknak/szóló művészeknek (tényleg, szakértők, ilyen van? Mert biztos eladható lenne) külön topicja, ők ide kívánkoznak.
Mi nem vagyunk méltóak arra, hogy befogadjuk ezt, jobb ezt hinni, és naívan kattintani, aztán émelyegni egy ideig, mint értelmetlenül küzdeni...
A többfunkciós konyhai robotgépeket sem értékeli mindenki, pedig azok sokkal jobbak, mint a yaoi.
Mi nem vagyunk méltóak arra, hogy befogadjuk ezt, jobb ezt hinni, és naívan kattintani, aztán émelyegni egy ideig, mint értelmetlenül küzdeni...
A többfunkciós konyhai robotgépeket sem értékeli mindenki, pedig azok sokkal jobbak, mint a yaoi.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
én hurcoltam körbe-körbe a yuris táblát holdféynconon
Büszke vagyok rád
Ezért írtam,hogy értelmetlen a bosszú,meg a Yuris képek áradata,úgyis immunis vagy rá
ghanima: mi ez,valami globális összeesküvés?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-12 20:34:35
(#32411) hat engem sem
xD
xD
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2010-02-12 20:33:28
(#32410) yurival sem tudnátok visszatámadni, mert nem zavarnak amúgy szemét vagyok, nem tagadom
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-12 20:34:44
Én most ismerkedem a Gintamaval,el is nyerte a tetszésemet.
A kép viszont nem,ez pedig nagyon csúnya húzás volt
A baj meg mindössze annyi,hogy nincs mivel megbosszulni ezt kedves Gilje sensei,Yuris képekkel meg ne kelljen már elárasztani a topikot...most lusta vagyok erre.
A kép viszont nem,ez pedig nagyon csúnya húzás volt
A baj meg mindössze annyi,hogy nincs mivel megbosszulni ezt kedves Gilje sensei,Yuris képekkel meg ne kelljen már elárasztani a topikot...most lusta vagyok erre.
beküldve: 2010-02-12 20:29:50
(#32408) hat sajnalom ha idegesit..
de mar ugy megxoktam h nemtok csak ugy egybol nekiallni rendesen irni..
ne nezz oda!!!
de mar ugy megxoktam h nemtok csak ugy egybol nekiallni rendesen irni..
ne nezz oda!!!
hopp, téged nem akartalak szivatni
engesztelésképp:
engesztelésképp:
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Én az vagyok (mondjuk remélem nem az egyetlen)...
Köszönöm szépen, most hányingerem van.
Ráadásul emiatt megint hallgatni fogok, gondolom.
Köszönöm szépen, most hányingerem van.
Ráadásul emiatt megint hallgatni fogok, gondolom.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-12 20:24:15
(#32405) ki is itt Gintama-rajongó?
ghanima: kérlek ne x-elgess, mert idegesít. köszi
ghanima: kérlek ne x-elgess, mert idegesít. köszi
Szerk: Gilje-sama 2010-02-12 20:25:17
beküldve: 2010-02-12 20:23:56
(#32404) mondjuk en csak 2 rext lattam..de eddig egex jou..
kivancsi vagyok a mangara is..
kivancsi vagyok a mangara is..
A Bastard az Bastard.
Ha valamikor nekivágok a Claymorenak,akkor inkább a mangát erőltetem.
Ha valamikor nekivágok a Claymorenak,akkor inkább a mangát erőltetem.
Akkor a Bastard!! is Berserk klón? Mondjuk Schneider nem hiszem, hogy nagy karddal mászkál, de a többi stimmel...
Egyébként ha ennyi jött le a Claymoreból, az elég szomorú. Mondjuk gondolom nem néztél sokat belőle, az első pár rész tényleg elég tucat, de utána egész követhető (és jó) története van.
A Berserk meg a visszaemlékezős sztorirész vége óta (13. kötet) siralmas, szvsz... De mindegy, nem akarok flémet elindítani, értelme nem lenne.
Egyébként ha ennyi jött le a Claymoreból, az elég szomorú. Mondjuk gondolom nem néztél sokat belőle, az első pár rész tényleg elég tucat, de utána egész követhető (és jó) története van.
A Berserk meg a visszaemlékezős sztorirész vége óta (13. kötet) siralmas, szvsz... De mindegy, nem akarok flémet elindítani, értelme nem lenne.
Szerk: Háté 2010-02-12 20:03:34
Bocs xD
Akkor Casca-val álmodott.
Bár a billognak hála Griffit is befigyel néha Gutts rémálmaiban...
Akkor Casca-val álmodott.
Bár a billognak hála Griffit is befigyel néha Gutts rémálmaiban...
Griffittel álmodott...
... ilyeneket én szoktam mondaniXD
Középkor,démonok,sok-sok vér,főhős nagy karddal...
Nekem kb. ez jött le belőle...de tévedni emberi dolog,meg mindenkinek más a véleménye.
És még mindig a Berserk űberelhetettlen. Gutts szintúgy.
Gutts jött,látott és mészárolt.Majd egy korsó Sztella Ártóát megivott.Utána elment csicsikálni.Griffittel álmodott...
Nekem kb. ez jött le belőle...de tévedni emberi dolog,meg mindenkinek más a véleménye.
És még mindig a Berserk űberelhetettlen. Gutts szintúgy.
Gutts jött,látott és mészárolt.Majd egy korsó Sztella Ártóát megivott.Utána elment csicsikálni.Griffittel álmodott...
Szerk: Souichiro 2010-02-12 19:51:34