Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-02-11 21:34:24
(#32368) Fiú vagyok, szexuális érdeklődés szempontjából a "már nem büntetőjogi kategória" korú lányokat preferálom, ami lassan akár már csúnya perverziónak is tekinthető, betegnek nem mondanám magam, de biztos, hogy egyeseknek más erről a véleménye...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
megint lebuktamXD Osztálytársaim anno folyton azt firtatták, hogy mért van mindig a fülhallgató a fülembe...aztán textilórán az egyikük megfejtette: Hogy távoltartsa a Hangokat. Mi sem egyszerűbb
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-11 21:32:26
...vagy ők tévedtek és szimplán nagyot hallok...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Én tökéletesen egészséges vagyok (...)
...megmondták a hangok... ;)
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-11 21:20:49
(#32364) Én tökéletesen egészséges vagyok (...)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
mik vannak...de attól tudjuk,hogy a Gintama NEM YAOI!
Yaven: ajjajj,ajjajjjj,Conon akkor majd nem árt hátulról is szemeket növesztenem
Szenttehén: sajnos az én egészségem se vmi csúcssuper...
Yaven: ajjajj,ajjajjjj,Conon akkor majd nem árt hátulról is szemeket növesztenem
Szenttehén: sajnos az én egészségem se vmi csúcssuper...
Szerk: Souichiro 2010-02-11 21:22:53
Már nem érdekel. Annyi éjszakát sírtam már át miattad, hogy már az se érdekel, ha egyszer még tényleg el is töröd az egyik ujjam, vagy valami.
De azért egyszer tényleg leírhatnád normálisan...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
ide már minekXD oda is asszem tán én írtam uoljára
Egészséges, azt nem írom alá. Hetero, az igen.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
5.rajtam meg Hátén kívül egészséges hetero van még köztünk?
Jó kérdés...én nem ismerek ilyet. Bár magamra még valamennyire igaz is a dolog, mert lány vagyok és a fiúkat szeretem (nem hátulról, mint Gilje). De aztán persze ott van ellenérvnek, hogy tavasszal csáposnak öltözöm...
Béla: na igen, a Gintoki anime tényleg beteg, de szerencsédre múltkor eldöntöttem, hogy kevésbé foglak szivatni. A szomorú arcod meghatott...tudom, valami nincs rendben velem.
Szerk: Yaven 2010-02-11 21:04:19
Mindjárt jön, hogy én nem is vagyok hetero, mert olyan animét nézek, ahol egy őszhajú férfi gyereket szül egy hosszúhajú férfitól... Vagy milyen beteges sztorit sikerült a Gintama köré kreálni legutóbb.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-02-11 21:02:26
semmiség ^^
A Yaoiról annyit...
1.tudom mi az (sajnos) xD
2.láttam már (sajnos) és én is hánytam egy jót
3.a Seinen mangákat szeretem még mindig,vagy a normális Hentait
4.hozzászoktam már,hogy sokan Yaoi pártiak (amivel addig nincs bajom,amíg rendesen rajonganak érte)
A Yaoiról annyit...
1.tudom mi az (sajnos) xD
2.láttam már (sajnos) és én is hánytam egy jót
3.a Seinen mangákat szeretem még mindig,vagy a normális Hentait
4.hozzászoktam már,hogy sokan Yaoi pártiak (amivel addig nincs bajom,amíg rendesen rajonganak érte)
Szerk: Souichiro 2010-02-11 20:58:57
köszi imádlak^^ amúgy meg yaoiról annyit:
1: asse tudtam miaz
2: láttam és aszittem hányok
3: fogadásokban azzal szivattuk a veszteseket hogy yaoit kellett nézniük
4: mindíg én vesztettem
5: kezdtem megszokni
6: kezdtem keresgélni
7: kezdtem mindennap keresgélni xD
8: imádom XD
9: már van saját amit minden szegény haverommal elolvastattam....
1: asse tudtam miaz
2: láttam és aszittem hányok
3: fogadásokban azzal szivattuk a veszteseket hogy yaoit kellett nézniük
4: mindíg én vesztettem
5: kezdtem megszokni
6: kezdtem keresgélni
7: kezdtem mindennap keresgélni xD
8: imádom XD
9: már van saját amit minden szegény haverommal elolvastattam....
remélem ez a link segít: [Link]
Yaven: neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeee! xD
Yaven: neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeee! xD
Szerk: Souichiro 2010-02-11 20:47:37